- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
Teşekkürler acaba link verebilir misin maalesef yalan degil ben cok fena yiyorum yiyincene kadar benzesıyoruz senınle....boyumuz aynı bende 65-70 arasıydı esımle tanıstıgımda ama azmettım kendıme cok ıyı baktım ve 64le evlendım.derken doğum oldummu 90...esım bır kırıcı soz soylemez ama anlar ınsanya oyle...bende anlıyorum elbey zayıflamamı ıstıyordur ama dıle getırmez.tepkımden cekınır ustelık kırılmamdan.çok alınırım ben boyle şeylere....keyfımıze kılo almadık doğum gebelık kolay degıl
bu arada ben zayıflama yarısmalarına katıldım gecen hafta senıde beklerım canım...aynıyız senınle......grubun cok faydası oluyor...ben 10 gundur dıyetteyım guzel gıdıyor masaşllah
Peki ozaman erkekler neden yaslari ilerleyince karilarini begenmeyip genc kadinlarin pesine dusuyorlar? Kilo tabiki iyi bir sey degil ama insanlari surekli mulemmel kaliplara sokmak ne kadar doğru.Bir erkek karisi dunyanin en güzel kadini bile olsa ona deger vermiyorsa gözü dışarıda oluyor.Ornegi cok fazla...Kilo yaslilikla birlikte gelen doğal bir durum değil. Insan her yaşta fit olabilir isterse, ama saçlarınızın beyazlamasini kirisikliklari sonsuza dek engelleyemezsiniz.
Mevzunun gözün dışarıda olmasıyla bağlantısını kuramadim. Kilodan bahsetmiyor muyuz? Siz yaslilikla kiyasladiniz ben de o insanin elinde değil dedim. Buraya nasıl vardık?Peki ozaman erkekler neden yaslari ilerleyince karilarini begenmeyip genc kadinlarin pesine dusuyorlar? Kilo tabiki iyi bir sey degil ama insanlari surekli mulemmel kaliplara sokmak ne kadar doğru.Bir erkek karisi dunyanin en güzel kadini bile olsa ona deger vermiyorsa gözü dışarıda oluyor.Ornegi cok fazla...
Canım evet esinin yaptıgı ayıp ama adam seni 70 kilo begenip evlenmis ve ilk gunki gibi gormek istemesi normal. 20 kiloluk bir fark var ortada. Balık et hostur ama obezite hastalıktır nihayetinde. Bende kilolu insanı itici bulurum saglık problemleri dısında cunku yemek yememek hareket etmemek zor degil, hem fiziksel hem iradesel bir sodun olarak goruyorum bunu.
Doktora ve diyetisyene gidip spora baslayıp hem esini utandır hem kilolardan kurtul, kendini cok daha iyi hissedersin
Bu arada konu sahibi senin saglık sorunun varmıs kilo alman olagan ama benim en anlamadıgım sey evlenince kilo almaya baslayan kadınlar... Baba evinde yemek yoktu da evlenince mi yemek yuzu gordunuz anlamıyırum ki...
Teşekkürler acaba link verebilir misin maalesef yalan degil ben cok fena yiyorum yiyince
Şöyle vardik hanimefendi kocasinin kendisine kilosu yuzunden uzaklastigini soyluyor eee bu uzaklik zamanla nereye varir sizce?Insan kilo vermeli fakat sagligi ve kendisi için.Yoksa takinti yapacak koca kilo verince de yüzün kiristi diye tutturabilir mesela.Mevzunun gözün dışarıda olmasıyla bağlantısını kuramadim. Kilodan bahsetmiyor muyuz? Siz yaslilikla kiyasladiniz ben de o insanin elinde değil dedim. Buraya nasıl vardık?
İşte ben de onu diyorum anlaşamıyoruz ki. Kilo kendi elinde ama yaşlılık değil. Tabi ki kendisi için kilo vermeli ama eşinin fikri de önemli. Ben karisirdim kocamin kilosuna ama yaslaninca sen iyice kiristin diyemem çünkü bu onun elinde değil. Çok saçma olur. Illa aldatma odaklı dusunmeyelim.Şöyle vardik hanimefendi kocasinin kendisine kilosu yuzunden uzaklastigini soyluyor eee bu uzaklik zamanla nereye varir sizce?Insan kilo vermeli fakat sagligi ve kendisi için.Yoksa takinti yapacak koca kilo verince de yüzün kiristi diye tutturabilir mesela.
Peki bir şey sorabilir miyim esini ilk gunku gibi isteyenler esi yaslaninca ne yapacak? Insan yillar gectikce hele kadinsa ve dogum yaptiysa mumkun degil ayni kalamiyor insan.Kilo almasa saci beyazliyor ya da yuzu kirismaya basliyor.O zaman nasil olacak bu is?
bende 160 boy 51 kiloyum benımkıde bana spor yap yağlısın diyo
biraz daha konusmaya devam ederse kendısını eskiciye verip karşılıgında leğen mandal almayı planlıyorum
Bodurum cunku1.57 boya 53 kiloyum.
Aynen canım sana katılıyorum ben 38kg verdim eşim hiç bir şey demiyodu ama bakışlarından anlıyordum bide tabi dış faktörler var tabi ama inat ettim ve 8ayda başardımmmmm mutluyummmmBir dakika bir dakika.. Ya ben 158 boya 52 kiloyum. Ben de mi sismanim ya. Siz kendinizi nasil zayif bulmuyorsunuz? Yani zayif bulmasan da sisman da bulunmaz ki.. Yaaa simdi durduk yere huylandim kendimden. Demek disaridan kilolu duruyorum. Hasta ruh gibi taktim ama ben simdi
Bu arada konu sahibi, gaza gel ve ver kilolarini. Azme bakiyor bir tek. O laflari aynen iade edecegin gün icin bence su andan itibaren karar ver ve beyninde bitir su isi.
Yapabilirsin. Inan cok güclüsün, su erkeklerin agzina laf vermeyecek kadar güclüyüz aslinda. Karar vermemize bakar.
kendisi brad pitt galiba.. cok ayip ediyor bana gore. ne demek 60 en fazla 65 isterim. ben de kenan kalav isterim o zaman diyin. esmerse sarisin sarisinsa esmer olsun. pazardan domates mi seciyormus. yada yemek siparisi mi variyormus yari pismis isterim aci isterim eksi isterim. herkesin de cani neler istiyor ama once bir aynaya baksa keske. satin alttan almayin sakin. 2 gun sonra da gogusun sarkmis ben dik gogus isterim der. ne demek ya hadsizlik bu. isine gelmiyorsa ayrilalim desin ama bir insanin fiziksel ozelligi hele ki kadinlarin boyle itici bir sekilde degisim talep edilicek bir konu degildir. ne demek ben okka burun isterim kasinin uzerinde goz isterim yanaginda ben isterim. ben de onun agzina 2 tane patlatmak ve sen erkeksen kenan kalav ne demek isterim
- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?