Neden Evlenmiyorsun Sorusundan Bıktım

sbelalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
2.512
3.677
53
30
Ben 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden

Toplumun huyu böyle malesef. Bize de cocuk soruyorlar mesela ama öyle kavga kıyamet kopartmadim hiç Çoğunluğun sohbet tarzı bu anladığım kadarıyla seviyor millet didiklemeyi.

Evlilik düşünmüyorum yerine istediğim gibi biri henüz karşıma çıkmadı diyiverin daha çabuk susabilirler BELKI garantisi yok tabi o da uzatmak isteyince uzatılabilir.

İnsanlar hadleri olmayan soruları sormaya bayılırlar. Bende bebek yok mu sorusundan rahatsızım. Sanane kardeşim ben evlensem seni ne ilgilendirir, bebeğim olsa sana ne faydası olur. Ama yok illa soracaklar
Yarın bayram, böyle soruları hazırlıklı olun. Tartışmadan kibarca verin cevaplarını

Ben konuyu kapattıkça uzattiklari için kavga çıkarmadım boş muhabbetlere gelemiyorum

O konuda rahatım bayram ziyaretlerine katılmıyorum

Zaten bana evlilik tavsiye edenlerin çoğu evliliğinden şikayetçi bekarlık gibisi var mı
Bu evlendiğin insana göre değişiyor yani benim eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım birlikte çok eğleniyoruz. Öte yandan o soruları soran densizler için sinirlenmeye bile gerek yok insanların bildiği tek şey başkalarının hayatına burnunu sokmak.

Ama gerçekten düşündüğüm zaman evlilik bana göre değil. Ben sevigilimi çok seviyordum gerçekten çok iyi biriydi ama buna rağmen onun evlilik teklifini redettim ve ayrıldım

Sanki evlilik teklifini kadin yapiyormus gibi hep de kadinlari sikistirirlar. Yani sanki her gun evlilik teklifi yagiyor da sen reddediyormussun gibi bir ikna cabasi. Bu baskiyi erkege yap dersin ama yemez tabi. Ille de buldugumuz ilk erkege evlilik baskisi yapalim askimizi rahatca yasayamayalim. Hemen evlenmeyi de ancak elde edebilecegimizin cok altindaki erkekler kabul eder. Istiyorlar ki siradan biriyle, emin olmadigimiz mutsuz asksiz bir evlilige tepetaklak giriselim.

Yani aslında bütün olay evlilik denen şeyi kutsamaları

Bazı insanlar bir yaştan sonra evliliği şart görüyor bu konu da çok geriyiz maalesef insanlar konuşmayı kendine hak görüyor cahilce.
Teyzem 40 yaşında evlenmedi evlenmeyi de düşünmüyor ilişkisi oluyor tabi ama açıkca şu anda evlilik düşünmediğini belirtiyor özgürlüğe alışmış.

Özgürlüğüne düşkün insanlar evliliğinde pek mutlu olamıyor açıkçası kendimi evli hayal ederken bile nefesim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…