Ben konuyu kapattıkça uzattiklari için kavga çıkarmadım boş muhabbetlere gelemiyorumToplumun huyu böyle malesef.Bize de cocuk soruyorlar mesela ama öyle kavga kıyamet kopartmadim hiç Çoğunluğun sohbet tarzı bu anladığım kadarıyla seviyor millet didiklemeyi.
Evlilik düşünmüyorum yerine istediğim gibi biri henüz karşıma çıkmadı diyiverin daha çabuk susabilirler BELKI garantisi yok tabi o da uzatmak isteyince uzatılabilir.
Böyle tiplere kalsa evlenmeyenler ölsünHayır yani bide bu işler nasip sonuçta. Niye evlenmiyorsun diye sormaları çok saçma demek ki evlilik fikrine sıcak baktıracak biri çıkmamış karşımıza napalım yani ölelim mi
O konuda rahatım bayram ziyaretlerine katılmıyorumİnsanlar hadleri olmayan soruları sormaya bayılırlar. Bende bebek yok mu sorusundan rahatsızım. Sanane kardeşim ben evlensem seni ne ilgilendirir, bebeğim olsa sana ne faydası olur. Ama yok illa soracaklar
Yarın bayram, böyle soruları hazırlıklı olun. Tartışmadan kibarca verin cevaplarını
Zaten evlenipte evlilik çok güzel kesin evlen diyeni hiç görmedimBöyle tiplere kalsa evlenmeyenler ölsün
Zaten bana evlilik tavsiye edenlerin çoğu evliliğinden şikayetçi bekarlık gibisi var mıZaten evlenipte evlilik çok güzel kesin evlen diyeni hiç görmedim
Bu evlendiğin insana göre değişiyor yani benim eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım birlikte çok eğleniyoruz. Öte yandan o soruları soran densizler için sinirlenmeye bile gerek yok insanların bildiği tek şey başkalarının hayatına burnunu sokmak.Zaten bana evlilik tavsiye edenlerin çoğu evliliğinden şikayetçi bekarlık gibisi var mı
Ama gerçekten düşündüğüm zaman evlilik bana göre değil. Ben sevigilimi çok seviyordum gerçekten çok iyi biriydi ama buna rağmen onun evlilik teklifini redettim ve ayrıldımBu evlendiğin insana göre değişiyor yani benim eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım birlikte çok eğleniyoruz. Öte yandan o soruları soran densizler için sinirlenmeye bile gerek yok insanların bildiği tek şey başkalarının hayatına burnunu sokmak.
Bu çok normal istemeyebilirsiniz evlenmek bir tercih sonuçta.Ama gerçekten düşündüğüm zaman evlilik bana göre değil. Ben sevigilimi çok seviyordum gerçekten çok iyi biriydi ama buna rağmen onun evlilik teklifini redettim ve ayrıldım
Ah keşke başkaları da böyle düşünse evlenmeyi düşünmüyor musun sorusu midemi bulandırıyor artıkBu çok normal istemeyebilirsiniz evlenmek bir tercih sonuçta.
Bizim toplum böyle maalesef bayılırlar üstlerine vazife olmayan sorular sormaya.Ah keşke başkaları da böyle düşünse evlenmeyi düşünmüyor musun sorusu midemi bulandırıyor artık
Yani aslında bütün olay evlilik denen şeyi kutsamalarıSanki evlilik teklifini kadin yapiyormus gibi hep de kadinlari sikistirirlar. Yani sanki her gun evlilik teklifi yagiyor da sen reddediyormussun gibi bir ikna cabasi. Bu baskiyi erkege yap dersin ama yemez tabi. Ille de buldugumuz ilk erkege evlilik baskisi yapalim askimizi rahatca yasayamayalim. Hemen evlenmeyi de ancak elde edebilecegimizin cok altindaki erkekler kabul eder. Istiyorlar ki siradan biriyle, emin olmadigimiz mutsuz asksiz bir evlilige tepetaklak giriselim.
Maalesef güzel ülkemin hadsiz insanlarıBizim toplum böyle maalesef bayılırlar üstlerine vazife olmayan sorular sormaya.
Özgürlüğüne düşkün insanlar evliliğinde pek mutlu olamıyor açıkçası kendimi evli hayal ederken bile nefesim kesiliyorBazı insanlar bir yaştan sonra evliliği şart görüyor bu konu da çok geriyiz maalesef insanlar konuşmayı kendine hak görüyor cahilce.
Teyzem 40 yaşında evlenmedi evlenmeyi de düşünmüyor ilişkisi oluyor tabi ama açıkca şu anda evlilik düşünmediğini belirtiyor özgürlüğe alışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?