Neden Evlenmiyorsun Sorusundan Bıktım

Şimdi senin mesleğin var vs keyfin yerinde üstünsün ondan. Onun ise bu hayattaki tek amacı ve başarısı meşe odununun tekiyle sevgisiz bir evlilik yapması. Senden üstünlük kurabileceği tek konu evlilik. Ordan yardırıyor

Evlen evlen, biz yandık sen de gün yüzü görme

Şaka bir yana muhatap olmayın bu tip aohbet girişimleri ile. He deyin geçin. Kavga nasıl çıktı onu da anlamadım :) zorla mı evlendirmeye çalıştılar :)

Aslında ne kadar saçma değil mi evliliği böyle büyük bir başarı gibi görmek

Zorla evlendirme değil de bu konunun sürekli açılması beni bunaltınca biraz sesimi yükselttim

Aslında ne kadar saçma değil mi evliliği böyle büyük bir başarı gibi görmek
Şimdi başarılı bir insansın o yüzden anlamıyorsun. Ama bu insanların kendilerini değerli ve başarılı hissedebilecekleri tek konu evlilik. Başarı kazanmış oluyorlar. Mesela teyzeler gençlere hep evlilikten yürür. Oysa yüzde 99 sevgisiz ve mutsuz bir evlilik içinde. Şiddet aldatma yaşamış vs. Ama gençlere karşı düşük hissediyorlar. Çünkü gençler hem maddi imkan hem özgürlük var. 7 24 evde oturup odun kocasının sevgisizliğini çekiyor. Konuşabileceği tek konu evlilik. Ne eğlenmeden anlar ne kültürünü geliştirecek konudan. Başka konuşacak konu yok ki.

Evlilik çok güzel yaşınızda uygun.Bir o kadar da boşanan anlaşamayan insanlar var.Bekar kalmakta güzel olabilir.İnsanlar gereksiz bakmayın.

Siz hayatınızdan memnunsaniz niye başkalarının sözlerine takılıp kavga edecek duruma geldiniz ki insanlar konuşur bunlar klasik konuşmalar he he deyip geceydiniz

Zaten böyle insanlar mutsuz oldukları için başkalarını da mutsuz etmek istiyorlar

Oh iyi yapmışsın evlensen emin ol sıkıntıların daha çok olacak eşinin ailesi busu susu ...çocuk yapmasan niye çocuk yaomison yapsan e bı tane daha kocanla tartışmalar evli ve çocuklu bir kadın olarak bunu söylüyorum ayrıca senin de dediğin gibi kimsenin haddi değil kişinin özel hayatıyla ilgili sorgu sual yapması tepki göstermen güzel herkes yapamaz

Bitmiyorr bunların sonu bitmiyooorr...
Bekarsan neden evlenmiyorsun
Evlensen yaşın ufak (kaç olursa olsun) neden meraklılar gibi hemen evleniyorsun biraz daha çalışsana
Evlendin çocuk ne zaman
Çocuk olursa 2. Ne zaman. 2. Yi yaparsan neden peşpeşe yaptın bu ekonomiye 2 çok değil mi
Bebek olmazsa hamile değil misin olmuyor mu ve en bombası doktora gittin mi (aaa doktor mu o da ne gitmemiştim sağolun siz söylediniz hemen gideyim)

Hay ağızları büzüşsün yaa. Zaten doluydum sinirlerim bozuldu hepten.

keşke senin yerinde olsaydım evlenmemiş olmak için neler vermezdim,Ne güzel hayatın var yaşın da genç istediğinde olur zaten

İnşallah ya Birgün bana da kısmet olur bu kutsal makam deseydiniz keşke hatta birini bulun falan deseydiniz

Zaten evlenipte evlilik çok güzel kesin evlen diyeni hiç görmedim
Evlilik bence olgun iyi bir adamla çok güzel, evlilik çoğu türk erkekleriyle çekilir dert değil.....ama denemeye değer ..iyi çıkmazsa boşanmak gerek hemen ama ,yılını harcamadan .

Oyle soranlara "tam altin takacaksaniz/altin kemer takacaksaniz evleneyim" de
Kavga kiyamet olmasina gerek yoktu sahsen
Oyle cahilce israrla soru soranlari dalgaya alacaksin
"Birkac aday var degerlendirme surecindeyim" de gec
Onemli olan o ani kendine zehir etmemek
Kalktin eve geldin sinirlendin konu actin falan ne gerek var bu tur insanlari takmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…