Şimdi senin mesleğin var vs keyfin yerinde üstünsün ondan. Onun ise bu hayattaki tek amacı ve başarısı meşe odununun tekiyle sevgisiz bir evlilik yapması. Senden üstünlük kurabileceği tek konu evlilik. Ordan yardırıyorBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Evlen evlen, biz yandık sen de gün yüzü görmeBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Aslında ne kadar saçma değil mi evliliği böyle büyük bir başarı gibi görmekŞimdi senin mesleğin var vs keyfin yerinde üstünsün ondan. Onun ise bu hayattaki tek amacı ve başarısı meşe odununun tekiyle sevgisiz bir evlilik yapması. Senden üstünlük kurabileceği tek konu evlilik. Ordan yardırıyor
Zorla evlendirme değil de bu konunun sürekli açılması beni bunaltınca biraz sesimi yükselttimEvlen evlen, biz yandık sen de gün yüzü görme
Şaka bir yana muhatap olmayın bu tip aohbet girişimleri ile. He deyin geçin. Kavga nasıl çıktı onu da anlamadım :) zorla mı evlendirmeye çalıştılar :)
Şimdi başarılı bir insansın o yüzden anlamıyorsun. Ama bu insanların kendilerini değerli ve başarılı hissedebilecekleri tek konu evlilik. Başarı kazanmış oluyorlar. Mesela teyzeler gençlere hep evlilikten yürür. Oysa yüzde 99 sevgisiz ve mutsuz bir evlilik içinde. Şiddet aldatma yaşamış vs. Ama gençlere karşı düşük hissediyorlar. Çünkü gençler hem maddi imkan hem özgürlük var. 7 24 evde oturup odun kocasının sevgisizliğini çekiyor. Konuşabileceği tek konu evlilik. Ne eğlenmeden anlar ne kültürünü geliştirecek konudan. Başka konuşacak konu yok ki.Aslında ne kadar saçma değil mi evliliği böyle büyük bir başarı gibi görmek
Evlilik çok güzel yaşınızda uygun.Bir o kadar da boşanan anlaşamayan insanlar var.Bekar kalmakta güzel olabilir.İnsanlar gereksiz bakmayın.Ben 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Siz hayatınızdan memnunsaniz niye başkalarının sözlerine takılıp kavga edecek duruma geldiniz ki insanlar konuşur bunlar klasik konuşmalar he he deyip geceydinizBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Zaten sorun da burda ben konuyu kapattıkça uzatılmasıSiz hayatınızdan memnunsaniz niye başkalarının sözlerine takılıp kavga edecek duruma geldiniz ki insanlar konuşur bunlar klasik konuşmalar he he deyip geceydiniz
Aslında o bir tercih meselesi zaten böyle gereksiz insanları olabildiğince hayatımdan çıkarıyorumEvlilik çok güzel yaşınızda uygun.Bir o kadar da boşanan anlaşamayan insanlar var.Bekar kalmakta güzel olabilir.İnsanlar gereksiz bakmayın.
Ben katlanmak zorundayım.Bizim ailede herkes birbirine karışır.En iyisini yapıyorsunuz.Aslında o bir tercih meselesi zaten böyle gereksiz insanları olabildiğince hayatımdan çıkarıyorum
Zaten böyle insanlar mutsuz oldukları için başkalarını da mutsuz etmek istiyorlarŞimdi başarılı bir insansın o yüzden anlamıyorsun. Ama bu insanların kendilerini değerli ve başarılı hissedebilecekleri tek konu evlilik. Başarı kazanmış oluyorlar. Mesela teyzeler gençlere hep evlilikten yürür. Oysa yüzde 99 sevgisiz ve mutsuz bir evlilik içinde. Şiddet aldatma yaşamış vs. Ama gençlere karşı düşük hissediyorlar. Çünkü gençler hem maddi imkan hem özgürlük var. 7 24 evde oturup odun kocasının sevgisizliğini çekiyor. Konuşabileceği tek konu evlilik. Ne eğlenmeden anlar ne kültürünü geliştirecek konudan. Başka konuşacak konu yok ki.
Çok şükür benim ailem ve akrabalar konusunda sorunum yok ama çevre işteBen katlanmak zorundayım.Bizim ailede herkes birbirine karışır.En iyisini yapıyorsunuz.
Ben mümkün mertebe bu baskıcı tipleri etrafımda bulundurmamaya çalışıyorumÇevre baskısından dolayı evlenmek istiyor artık çoğu insan cidden öyle bi ısrar ediyolar ki illallah ettirirler
Oh iyi yapmışsın evlensen emin ol sıkıntıların daha çok olacak eşinin ailesi busu susu ...çocuk yapmasan niye çocuk yaomison yapsan e bı tane daha kocanla tartışmalar evli ve çocuklu bir kadın olarak bunu söylüyorum ayrıca senin de dediğin gibi kimsenin haddi değil kişinin özel hayatıyla ilgili sorgu sual yapması tepki göstermen güzel herkes yapamazBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
keşke senin yerinde olsaydım evlenmemiş olmak için neler vermezdim,Ne güzel hayatın var yaşın da genç istediğinde olur zatenBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Evlilik bence olgun iyi bir adamla çok güzel, evlilik çoğu türk erkekleriyle çekilir dert değil.....ama denemeye değer ..iyi çıkmazsa boşanmak gerek hemen ama ,yılını harcamadan .Zaten evlenipte evlilik çok güzel kesin evlen diyeni hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?