Neden Evlenmiyorsun Sorusundan Bıktım

Ben çekiyorum o neden mutlu olsun ki diye bu baskı.
Aldanma onlara sakın!

Reactions: Cac
Ayy gerçekten bayramında, düğününde, akraba ziyaretlerinde bitmeyen soru. Çile gibiler. Hele yaşın 30'u geçsin katlanarak artıyor bu sefer bak evlilikten girip biyolojik yaş, bebeğin olmazdan, kimse sana bakmaz yaşlandıkça kısmetlerin kapanır, kısmetin kapanırdan, yalnız bu dünya çekilmezden çıkıyorlar. Ne hadlerineyse.
Hayırlısı diyip susuyorum cevap vermiyorum sonra baktılar benden cevap alamıyorlar kendiliğinden susuyorlar. Bende sizin gibi artık bağırıp çağırmak istiyorum da cesaret edemiyorum. Tebrik ederim yapamadığımı yapmışsınız

Kavga etmeniz yersiz olmus lafi gedigine oturtup gidin iste.asir asiri zengin mumkunse arap milyoneri bakiyorim diyin varsa tanisabilirim ama sanirim sizin cevrenizde de yok boyle zengin biri tuh evde kaldim oyleyse sıkalam cok yuksek derseniz gecer bence

ben şeye takıldım tatile gidip aylarca dönmüyorsunuz ya eda taşpınar mısınız nerden geliyor bu değirmenin suyu biz 1 hafta tatile gidicez bi otele 50 bin ödedik

İyi yapmışsın
Onlara ne hadsizler

Bize de sürekli çocuk soruluyor, konusu açılıyor ama hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar. Sevmediğimi sebeplerini vs anlatıyorum genelde kendileri de sonlara doğru hak veriyorlar. Hatta ne kadar rahat ve özgür olduğumla ilgili şeyler anlatınca şöyle pişmanlık dolu bakışlar bile yakaladım

Burası böyle ya seviyorlar böyle şeyleri konuşmayı, ya hiç o ortamlara girmeyin ya da benim gibi ne kadar rahat ve mutlu olduğunuzu anlatın. Bir de yani evlenmek öyle bir şey ki 50 sene bekar kalırsın sonra yine evlenirsin, çocuk yapmak gibi kısıtlı bir suresi yok sonuçta.

Kişisel görüşüm biraz farklı, ben de bu yolda birileri ile yürümeyi güzel buluyorum. Belki evliliğim güzel olduğu içindir bilemiyorum ama genelde soran olursa tavsiye ediyorum. Ama işte çok iyi düşünmek lazım, arkadaşın gibi olmalı, tutku olmalı, ortak zevklerin olmalı. En önemlisi hayatına artı katmali işini kolaylastirmali. Tabi ki bunu milleti darlayarak sormuyorum ne zaman evlilik diye, sadece içimden geçiriyorum umarım karşısına çıkar böyle biri, sonra yine evlenmezse evlenmesin ama bir düşünsün diye

Eee sizin döneminizdeki gibi bekar olmak yalnız olmak değil deseydin.yaa şu şuursuz teyze laflarına takılmaktan bir vazgeçin artık.koca koca insanlarsınız.30 yaşında neyin kompleksi bu. Kıskanmış, kudurmuş ne bulsam ne bulsam diye bunu bulmuş.kendi hayatı 2 ev arasında tükenip gittiği için.evet bu devirde kimse evlenmiyor neredeyse, kimse kimseye kolay kolay ciddi gözle bakmıyor.herkes devrine göre yaşamak zorunda.çözüm var mi ? Yok.herkes kendi devrine, kendi imlanlarına göre bu hayatta oyalanacak.

Hmm demek şanslı azınlıktansın.kıskandım her zamanki gibi.

ben şeye takıldım tatile gidip aylarca dönmüyorsunuz ya eda taşpınar mısınız nerden geliyor bu değirmenin suyu biz 1 hafta tatile gidicez bi otele 50 bin ödedik
Arkadaş californiada pariste falan yaşıyor ama aramıza muştan katılıyor.. aylarca dönmemeleride muhtemelen astral seyahatle oluyodur
İfşa edildi yönetm tarafından ama hiç yüzüde kızarmıyor

Size ne gecımımı sız mi saglıyosunuz diyebilirsinız

Niye zor geliyor ki

Arkadaş californiada pariste falan yaşıyor ama aramıza muştan katılıyor.. aylarca dönmemeleride muhtemelen astral seyahatle oluyodur
İfşa edildi yönetm tarafından ama hiç yüzüde kızarmıyor
Anlamadım valla yani nasıl aylarca tatil yapıyormuş

Anlamadım valla yani nasıl aylarca tatil yapıyormuş
Yapmıyordur ya.. şöyle ben californiada yasıyorm dedi ama aslnda diyarbakırda yasıyomuş.. bi iki tane daha hesabı varmış.. yönetm söyledi.. ama kabul etmedi tabi..
İp denen bsey oldugunu bilmiyor sanırsam..
Hani tatilleride yurtdısında yasamaları gibidir diye düşündüm♥

he ya cidden zor çünkü valla gözlerim yuvalarından fırladı otel fiyatlarını görünce aylarca tatil ne demek

Zaten onların lafına takılan yok ama her seferinde bu konu açılınca patladım artık

keşke senin yerinde olsaydım evlenmemiş olmak için neler vermezdim,Ne güzel hayatın var yaşın da genç istediğinde olur zaten
Umarım sizde en kısa zamanda hakettiğiniz mutlu hayata kavuşursunuz. Şahsen ileri ki yaşlar içinde düşünmüyorum. Şuan hayatımda biri var seviyorum ama kesinlikle evlilik düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…