G gamzeci Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ekim 2022 4.821 18.385 138 29 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sbelalkan #101 Amaçları seni üzmek, bu soruya üzüldüğünü görmüşler ondan o noktadan yaralıyorlar, bana da soruyorlar duvara yapıştırıyorum soramıyorlar daha
Amaçları seni üzmek, bu soruya üzüldüğünü görmüşler ondan o noktadan yaralıyorlar, bana da soruyorlar duvara yapıştırıyorum soramıyorlar daha
sbelalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 2.512 3.677 53 30 29 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sbelalkan #102 Gold .!.: Amaçları seni üzmek, bu soruya üzüldüğünü görmüşler ondan o noktadan yaralıyorlar, bana da soruyorlar duvara yapıştırıyorum soramıyorlar daha Genişletmek için tıkla... Aslında bu durumun üzülecek bir tarafı yok yani ben böyle daha mutlu olduğumu anlatıyorum ama anlamıyorlar
Gold .!.: Amaçları seni üzmek, bu soruya üzüldüğünü görmüşler ondan o noktadan yaralıyorlar, bana da soruyorlar duvara yapıştırıyorum soramıyorlar daha Genişletmek için tıkla... Aslında bu durumun üzülecek bir tarafı yok yani ben böyle daha mutlu olduğumu anlatıyorum ama anlamıyorlar