Onların katlanamadığı hayatı ısrarla tavsiye etmelerine delirdimBende boşanmış çocuklu bir anneyim.
Bana da çocuk vardı, ev araba vardı; derdiniz neydi vb çirkin yorum yapan insanlar oluyor.
Şu hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden biri de, insanın kendi iç dünyası ne kadar kötü ve karanlıksa yaptığı yorum ve baktığı pencere de o kadar kirli oluyor.
Sizinle değil meselesi, kendisi ile kavgası.
Bu insanların varlığı, kendilerine en büyük cezadır. Siz o insana bir saat katlanamadınız, fakat onlar bir ömrü kendileri ile yaşıyor.
Kavga etmek yerine bu açıdan düşünebilirsiniz.
Çünkü kavga sizin enerjinizide düşürür.
Ya aslında eziyet demeyelim de çok güzel bir duygu ama ama çok büyük sorumluluk ve sabır lazım. O yüzden isteyen ve dileyen herkese Rabb'im nasip etsinAyy yok evlilik kesinlikle bana göre değil hele birde üstüne çocuk tam bi eziyet
Ben boşanıyorum yine de diyebilirim ki evlilik çok güzelZaten evlenipte evlilik çok güzel kesin evlen diyeni hiç görmedim
Kusura bakma sen de kompleksli olmasan kavga kıyamet oradan ayrılmazdın.basbaya takıntı yapmışsın ve kendini ezik ve beceriksiz hissediyorsun.yoksa bir kulağından girer öbür kulağından çıkardı.hatırlamazdın bile ne sorulmuş. Ne yapalım yani kısmet olmamış. Bunun beceriksizlikle bir ilgisi yok ki.evlenenlere de sorsan hep şans eseri, tesadüfen falan filan... yapacak birşey yok.egonuzu törpüleyin. Yanında hoşlandığın bir erkek olmadan da çok mutlu olunabileceğine inanmıyorum valla.insan doğası ilişki istiyor illaki. Kendini kandırmanın da alemi yok.sert yazıyorum ama kendime de en az bu kadar acımasızım.yaraya tuz bastıkça acısı azalıyor.Ben 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Evet normal şartlarda bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar ama bu mevzu biraz uzayınca kavga ettim. Ben zaten ilişkim yok demiyorum sadece evlenmek istemiyorum.Kusura bakma sen de kompleksli olmasan kavga kıyamet oradan ayrılmazdın.basbaya takıntı yapmışsın ve kendini ezik ve beceriksiz hissediyorsun.yoksa bir kulağından girer öbür kulağından çıkardı.hatırlamazdın bile ne sorulmuş. Ne yapalım yani kısmet olmamış. Bunun beceriksizlikle bir ilgisi yok ki.evlenenlere de sorsan hep şans eseri, tesadüfen falan filan... yapacak birşey yok.egonuzu törpüleyin. Yanında hoşlandığın bir erkek olmadan da çok mutlu olunabileceğine inanmıyorum valla.insan doğası ilişki istiyor illaki. Kendini kandırmanın da alemi yok.sert yazıyorum ama kendime de en az bu kadar acımasızım.yaraya tuz bastıkça acısı azalıyor.
Aslında o sorumluluk kısmı bana zor geliyorYa aslında eziyet demeyelim de çok güzel bir duygu ama ama çok büyük sorumluluk ve sabır lazım. O yüzden isteyen ve dileyen herkese Rabb'im nasip etsin
Demek ki onlar da çok abartmış.eee o zaman yalnız değilim ki sadece evli değilim deseydiniz.ilişkim bar deseydiniz.Evet normal şartlarda bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar ama bu mevzu biraz uzayınca kavga ettim. Ben zaten ilişkim yok demiyorum sadece evlenmek istemiyorum.
Toplumun genelinde bu algı var ne yazık ki. İnsanlar başkalarının işine karışmamayı öğrenememiş hatta karışmayı da görev edinmiş. Böylelerine laf anlatılmaz ki zaten boşuna kendinizi yorup strese girmeyin. Ben 21 yaşında evlendim bana da niye bu kadar erken evlendin dediler. Çocuk düşünmedim ilk 6-7 ay, neden çocuk yapmıyorsun dediler. Çocuk yapsam 2.ne zaman diyecekler eminim. Bu hep böyle onun için hiiiiiç kafana takma konuşup dururlar bi süre sonra susarlarBen 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Maalesef ona da laf ediyorlar evlen bir düzen kur diyorlar artık bu ısrarcı tavırları yüzünden onlarla iletişimi kestimDemek ki onlar da çok abartmış.eee o zaman yalnız değilim ki sadece evli değilim deseydiniz.ilişkim bar deseydiniz.
Aslında böyle insanlar genelde mutsuz oldukları için saracak yer arıyorlar. Başkalarını da kendileri gibi mutsuz olsun istiyorlarToplumun genelinde bu algı var ne yazık ki. İnsanlar başkalarının işine karışmamayı öğrenememiş hatta karışmayı da görev edinmiş. Böylelerine laf anlatılmaz ki zaten boşuna kendinizi yorup strese girmeyin. Ben 21 yaşında evlendim bana da niye bu kadar erken evlendin dediler. Çocuk düşünmedim ilk 6-7 ay, neden çocuk yapmıyorsun dediler. Çocuk yapsam 2.ne zaman diyecekler eminim. Bu hep böyle onun için hiiiiiç kafana takma konuşup dururlar bi süre sonra susarlar
Aynen öyle. Kendi hayatlarıyla meşgul olsalar başkalarının hayatına karışmazlar zatenAslında böyle insanlar genelde mutsuz oldukları için saracak yer arıyorlar. Başkalarını da kendileri gibi mutsuz olsun istiyorlar
Ben de artık bu insanlarla araya mesafe koydum. Bundan sonra bana evlilik diyenlerle selamı kesiyorumAynen öyle. Kendi hayatlarıyla meşgul olsalar başkalarının hayatına karışmazlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?