1 yıl önce hazırdım şimdi değilim diyorHazir degildir.ben ilk evliligimde cok hazir hissetmiştim simdi 6 yildir hazir degilim diyip durdum erkek arkadasima adam eee artik yeter hazir hisset diye isyan ettide ehh iste biraz olur dedim.
Beyinde hazir degilse evlilige para pul is guc olsada olmuyor
Ne kadar suredir birliktesiniz.ne kadar taniyorsunuz birbirinizi.kac yasindasiniz.1 yıl önce hazırdım şimdi değilim diyor
beni mi istemiyor acaba
5 ay 32 yaşındayızNe kadar suredir birliktesiniz.ne kadar taniyorsunuz birbirinizi.kac yasindasiniz.
ben istiyorum çünkü.Evlenince ne olacak ki? Başınız göğe mi erecek sanıyorsunuz? Eşim iyi, maddi sıkıntımız yok, iyi de anlaşıyoruz ona rağmen evlenmek şart mı diye düşünüyorum arada...
Adama da mantıklı yanıt vermek yerine böyle konuşuyorsan evlenmeme konusunda yerden göğe kadar haklı...ben istiyorum çünkü.
kendi yuvam olsun istiyorum.
bu da benim tercihim.
cevap vermeye çalışıyorum arkadaşımSevgili mutluyummu,
Herkes detay bekliyor sen ısrarla vermiyorsun.Kendim bilgi buluyorum.O değil diye kestirip atıyorsun.Hala anlat diye ısrar ediliyor.Hiç oralı olmuyorsun.Kısa cevaplarla olayı çözmemizi bekliyorsun.Üzgünüm ama ben böyle bulmaca gibi işle uğraşamam.Anlatmıyorsan yardımcı olamayacağımdan konundan çıkayım bari.Zaten başta soruna kendimce cevap verdim.Sevgiler.
ben evlenmek istiyorum çünküAdama da mantıklı yanıt vermek yerine böyle konuşuyorsan evlenmeme konusunda yerden göğe kadar haklı...
waşşşş derken ?!???!waşşşş gezmelik ve eglenmelik diye 2 ye ayırmışlar ya belkide o eğlenmelik olanlardandır.
sevdiğim bir kelimewaşşşş derken ?!???!
İyi de evlenmek birlikte yaşamak, akşam beraber uyumak değil ki... aileler denk olacak, iki taraf da sorumluluk sahibi olacak, ev kuracak birikim, evi geçindirecek kazanç olacak. Çocuk sahibi olma, çocuk yetiştirme konusunda fikirler uyuşacak. Çocuk olunca kadın ne kadar izin alacak, izin bitince çocuğa kim bakacak? Nerede yaşanacak? Gelecek planları birbirine uyacak. Bunların hepsi örtüşüyor mu?ben evlenmek istiyorum çünkü
ben evlenmeden yaşamak taraftarı değilim
birbirimizi çok seviyoruz neden ayrı olalım
5 ay evlilik konusmak icin cok cok erken bana gore.5 ay 32 yaşındayız
canım benim, hayatta herşeyi bu kadar irdeleyerek yaşamak doğru mu peki?İyi de evlenmek birlikte yaşamak, akşam beraber uyumak değil ki... aileler denk olacak, iki taraf da sorumluluk sahibi olacak, ev kuracak birikim, evi geçindirecek kazanç olacak. Çocuk sahibi olma, çocuk yetiştirme konusunda fikirler uyuşacak. Çocuk olunca kadın ne kadar izin alacak, izin bitince çocuğa kim bakacak? Nerede yaşanacak? Gelecek planları birbirine uyacak. Bunların hepsi örtüşüyor mu?
Buradaki konuları okumadın mı? Çocuk 3 aylıkken annem çocuğumuza bakacak sen git çalış diyen kocalar var. Bunları düşünmeden, konuşmadan evliliğe girişmek mantıklı mı?senin ailen sorun çıkarmaz da karşı tarafın ailesi nasıl? Bak biraz önce yazmış biri görümcesi kardeşim ölürse ev sana kalır diye tapuyu vermemiş. Ya da konuşmadan evlendiniz adam çocuk istemiyor ne yapacaksınız? Ben mesela çocuğum özel okulda okusun isterim, eşim de aynı şekilde. bunları konuşmak şart.canım benim, hayatta herşeyi bu kadar irdeleyerek yaşamak doğru mu peki?
gözüm kapalı evlenmekten de bahsetmiyorum tabi ki
birbirimizi seviyoruz
benim ailem sorun çıkaracak insanlar değil onun ailesini de öyle düşünüyorum
bende çalışıyorum
gerekirse çalışmaya devam ederim
daha sonraki durumlar ise olaylar netleşince düşünülür
kim hayatının planını yapabilir ki, yarın ne olacağımız belli değilken ..
haklısınBuradaki konuları okumadın mı? Çocuk 3 aylıkken annem çocuğumuza bakacak sen git çalış diyen kocalar var. Bunları düşünmeden, konuşmadan evliliğe girişmek mantıklı mı?senin ailen sorun çıkarmaz da karşı tarafın ailesi nasıl? Bak biraz önce yazmış biri görümcesi kardeşim ölürse ev sana kalır diye tapuyu vermemiş. Ya da konuşmadan evlendiniz adam çocuk istemiyor ne yapacaksınız? Ben mesela çocuğum özel okulda okusun isterim, eşim de aynı şekilde. bunları konuşmak şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?