Sürekli böyle yapsam, bir zaman sonra anlarmi dersiniz? Bana anlar ama orali olmaz gibi geliyor cünkü -.-Yine çık dışarı :) Ararsa duyma. Varmalarına yakın dön yeni gördüm de. Eve varmam uzun sürer falan de...
Önceden arayıp dedi mi sana pazar geliyoruz diye. Demediyse boşver. Çocuğun küçük değilse sinemaya gittik dersin. Duymasın işte..Sürekli böyle yapsam, bir zaman sonra anlarmi dersiniz? Bana anlar ama orali olmaz gibi geliyor cünkü -.-
Yok demedi ama giderken duyurdu pazar dönüyoruz diye. Hatta oglum; babaannecim dönünce size geliriz o zaman görüsürüz dedi, ciddi ciddiÖnceden arayıp dedi mi sana pazar geliyoruz diye. Demediyse boşver. Çocuğun küçük değilse sinemaya gittik dersin. Duymasın işte..
Canim icimden gelmesini cok isterdim ama malesef icimden gelmesine hic izin vermediler, emrivakilikleri yüzünden. Belkide bu yüzden böyle düsünüyorum, kim bilir...Yengem annemi babamı bazen benden çok düşünür.
Bir yere birlikte gittiysek anne gel evde yorulma bende yiyelim öyle gidersiniz der, annem kabul etmez sen de yorgunsun ben de kızım diye ama teklif etmesi bile yeterlidir.
Yengem çarşıda oturur biz ilçede, annem çarşıya indiğinde gel bende kal anne ya da uğraşma otobüsle oğlun akşam seni bırakır der.
Hani yapması gereken şeyler olarak bakmıyoruz bizde "aile" kavramı tam olarak oturmuş durumda. Herkes herkesi düşünür. Samimiyetle birlikte özel alana saygı var. Kimse kimseden rahatsız olmaz.
Kv.niz ya samimiyetinize güvenmiş ya da dediğiniz gibi "gelin dediğin yapacak" beklentisi oluşmuştur.
O söylemeseydi sizin içinizden gelseydi daha güzel olurdu böyle şeyler.
Yakinda öyle olacak sanirim. Cünkü bu uzaga gidip gelmeler cok sıklasmaya basladiBunu buraya yazdığın gibi KV konuşsan bu beni rahatsız ediyor desen hem dürüst hem daha doğru bir iş yapmış olursun
Senede 1-2 kere olsa bu durum hiccccc rahatsiz bile olmam ama ayda 2-3 kere ve haftasonlari olunca agirlamak istemiyorum. Sanki onlara bagliymisim gibi o güne planda yapamiyorum. Cok sıkıcı gercektenBen misafirlige gitmektense bana gelsinler isterim. En azindan ne oldugu belli olmayan ikramlarini yemek zorunda kalmam. Ayrica kv nizin yaptigi elbette hos degil insanlar yolculuktan donunce evinde olup soyle bir soyunup dokunmek ister ilgincmis size gelmek istemesi.
Gelinime gideyimde karnimi doyurayim, yiyeyim iceyim bulasik derdim olmasin mutfaga girmeyeyim diye dusunuyor olabilir.
Sizde acikca soyleyemiyorsaniz yeni yontemler gelistirin bizde size gelecektik babaannesi sizi torununuz cok gormek istedi.
Ya da bir hafta cocugunuzla cikarsiniz bir hafta plan yaparsiniz bir hafta yorgun, hasta vs olursunuz. Aylar gecer boylece.
Yani, yoksa siz de düşünürdünüz yaşlı başlı insanlardan iki kap yemek esirgeyecek haliniz yok, hayat arkadaşınızı büyüten insanlar sonuçta.Canim icimden gelmesini cok isterdim ama malesef icimden gelmesine hic izin vermediler, emrivakilikleri yüzünden. Belkide bu yüzden böyle düsünüyorum, kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?