Neden gelmiyorsun Bebek ?

Çok duygulandım ve sizi takdir ettim.Darısı başıma/başımıza...

Sıkıntı olduğunu bilsede insan her ay istem dışı acaba hamilemiyimdir diye bekliyor ... Çok zor çok yıpratıcı . rabbim sabır ve hayırlısıyla bebislerimizi versin inşallah

Ben de maalesef kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım ve inşallah Allah bizlere de en hayırlı zamanda sağlıkla doğurup büyüteceğimiz bir evlat verir. Etraftan duydukça bende burkulup bol bol dua ediyorum.

Hayirlisiyla olur insallah kendinize dert edinmeyin. Tedaviniz var bi umudunuz var, tum kapilari kapali olan ciftler var hic umudu kalmamis.

Canım esin yeni ameliyat olmus biraz bu meseleyi unutun ve rahatınıza bakın.Benim esimde 7 ay once ameliyat oldu hala bekliyoruz.
2 senelik evliyim ve en basından beri istiyoruz
Allah tez zamanda yuzumuzu guldursun.dua ve sabırla gelecek bebişlerimiz inşallah.

Aşağıda bir "Sabır.." Kelimesi geçmiş..
Tavsiyem : yapmayın.
Sabır demeyin..
Hele bunu alışkanlık haline hiç dönüştürmeyin..
Macro- Evrenin birer Micro- Kopyasıyız..
Daimi düşünceler bu sebeple gerçeğe dönüşür..
Evren der ki Size..
"Sabır istiyorsun , öyle mi??
Tamam , al Sana daha çok sabredecek şeyler vereyim .." Der..

Rabbim inşallah sana da nasip etsin doğum yapacak olan akraba arkadaş kim olursa olsun söyle doğum yaparken sana da dua etsin çok inanıyorum buna bilmiyorum ben dua ettiğim için mi yoksa Zaman'ı olduğu için mi ama doğumumda bebeği olmayan üç kişiye de dua etmiştim Allah'a şükür üçü de hamile hem de ne tesadüftür ki üçünün de gebeliği aynı Zaman'larda
Rabbim herkesim duasını kabul etsin sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Bizde iki senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor. Bende boyle bir konu acmiş ve dertlestikce çok rahatlamıştim. Herseyin zamani oldugu ve sen bunun icin cabalamasan bile zamani gelince olacagi fikrine kendimi aliştirdim. Kendimi istemedigime ve cocugu olanlarinda cok buyuk stres altinda ve sorumluluk sahibi olduklarini. Cocuklarin sorumluluklarindan eslerine ve kendilerine zaman ayiramadiklari icin simdilik hayatin tadini cikarmaya karar verdik.
Ilk zamanlar buyuk titizlikle gizli tuttugum cocuk mevzusunu şuan hemen hemen herkes ogrendi. Ve onlar bisey yapmaya çalistikca ben daha da cok uzaklaşiyorum...
Çocuk konusunu askıya aldık şuan eşimle yapmak istedigim ne varsa yapip ayni zamanda kafa dagitiyorum. Stres altinda olmakta cok etkiliyor bu durumu...
Ve beni tek üzen hamilelik haberi olur oda eltimin hamilelik haberidir...
Defalarca ruyasini gormuş oldugum bu olayi dusundukce sinirleniyorum.. ( yanlis anlasilmasin kiskanclik kesinlikle degil. Baska olaylar oldugu icin rahatsiz olurum ) yani ilk gelinim 2 senedir yapmadigimiz halt kalmadi kp ve kv ye o haberi verip onlarin yuzundeki sevinci gormek benim en cok istedigim sey. Onlar evlendiklerinde ben 2.5 senelik evli ama cocugu olamamiş bir kadin olacagim. Ve eltim hemen hamile kalmak istiyor ve kalirsa bu beni mahfeder cokerim...
Yinede siz kafanizi rahatlatin ve esinizle cikacaginiz uzuuuuuuun bir yolculukrtan once hayatinizin tadini cikarinnn.. siz ii oldukca ve hissettikce guzel seyler sizinle olacaktir..
Ve lutfen bu konuyu icinizde bitirin. Bende farkinda olmadan herkesle bu konuyu konuşur olmuşum farkina varmadan...
Aglayip kendinizi uzmeyin. Allah ol der ve olur.. herşey gibi bununda bur Zamani var. Sevgiyle kalın

2 sene bebegim olmadi o aradada 3 kayip. Hepsi erken kayiplardi neden bulunamadi. Esimdede bendede sorun yoktu. Birlikte hamile kaldigim arkadaslarim dogurdu buyutmeye basladi bende oyle bakakaldim. Cok sukur tam tup bebege baslayacakken tatile ciktik ve orda hamile kalmisim. Kizimi dunyaya getirdim simdi 1 yasinda ve sukurler olsun 2.ye hamile kaldim, hemde korunurken inanamadim. Kac ay boyunca yumurtlama takibi yok su bu diye diye agladim. Ama rabbim dogru hayirli zamani bekliyor buna inan. Ben kizima hamile kalip dogum yaptigimda iyiki daha once olmamis dedim. Rabbim bekleyen isteyen herkese saglik evlatlar versin insallah

Seni çok iyi anlıyorum.. Benim bir parçam var kara topraklarda..
senin 3 tane.. Rabbim dayanma gücü versin..
Yeniden denemeye ne zaman başlamayı düşünüyosun arkadaşım*
Bana yeniden anne olabilirsem giden bebeğim geri gelecekmiş gibi geliyor.
İnşallah güzel haberler veririz bizde sevdiklerimize..
Çok zormuş evlat acısı.. Derdimiz büyük ama Rabbimiz bizimle..
Dua et ağlamak istediğinde, Rabbine sığın.. Ben ancak öyle kendimi
biraz daha rahat hissediyorum..

Şoke oldum hayat hikayen düşüncelerin birebir ben..yorumu ben yazdım zannettim
Şuanda bende keyfime bakmaya karar verdim.2 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık.
Haziranda kaynım evleniyor.tek arzum ilk gelin olarak ilk torunu vermek Rabbim nasip eder veya etmez bilinmez ama ilk onun olursa gercekten cok uzulecegimi biliyorum.
Sizin probleminiz var mı cnm benim eşim 7 ay once varikosel ameliyatı oldu
İnşaallah hepimize tez zamanda nasip olur

Martta Allah kismet ederse dondurulmusla denemeyi dusunuyorum cnm((
Olurmu tutarmi tutarsa saglikla zamaninda dogarmi bilinmez((
Korkuyorum artik herseyden..

Hayir yok. Hicbir sorun olmamasi daha buyuk bir sorun allah herkese verecegi zamani biliyor ama hayat devam ediyor.. allah kalbimi biliyor ya temiz sadece istedigim torun sevgisini yaşatmak... her iki tarafada...

en azindan suna sukret sende sucluluk psikolojisi yok ben kendimi o kadar suclu hissediyorum ki anlatamam benim esim 6 aylik evliyken cocuk istedi ben istemedim hakli sebeplerimde vardi aslinda esinle belli sikintilarimiz vardi aslinda ustune gitseydim o zamanlar haldebilirdim belki birde cok ise girip calismayi istedim o da gecici bir sure oldu vel hasil 4.5 sene arteledim simdi 7 aydir olmuyor ve bazi sikintilardan dolayi keske hic olmasa dedim ve 7 aydir hamile kalamiyorum ve bazen allahin beni cezalandirdigini dusunuyorum her adetimin gelisinde oturup agliyorum yakin zamanda kardesimden duydum bir aile dostumuzun oglu cocuk dusunmeye baslamis bunlar bizden 2 3 sene sonra evlendi karisi hamilelik haberini duyucam diye odum kopuyo ister istemez bu aileye daha yakin olucaz onumuzdeki yillarda esimde duyucak VE BASLIYACAK BENI SUCLAMAYA belki ilerde benden ayrilmak isteyecek ne kadar cok sevsede beni bana siirler yazsada gun gelip ayrilmak isteyecek. burda bir uye yazmis esim cok sevdigi halde cocuk olmadigi icin benden ayrildi esim önümuzdeki aylarda doktora gidecek her gun dua ediyorum ONDA SORUN CIKMASIN DIYE cunku bana zamanında demisti yasim ilerliyor (yasi 36) ilerde sorun cikar spermler yas gectikce azaliyo demistim bende 40 45 yasindan sonra bir cok erkek cocuk sahibi oluyo demistim suan 36 yasinda bende 29.5 yasindayim hep kendimi sucluyorum.

Gulgonca86

HAYIRLISI VE SAĞLIKLISI olsun canım
İnşallah Rabbim bi'daha evlat acısı yaşatmaz bize..

Cnm yeni yazabiliyorum size.. Benim sağ yumurtalığımda bir sürü yaklaşık 10 tane minik minik inci gibi kistler var pco'ymuş adı ama rahatsızlık vermiyor çok şükür.. Sol tarafta öyle bir görüntü yok ama adetin 3. Günü yumurta takibinde bir tane 10 mmlik yumurta gördü doktor takibe aldı 12. 15. Günler arası anca 11,5 12 mm oldu yani istenen boyuta gelmedi .. Eşimin değerleri normale gelince klomen ve çatlama iğnesine geçicem.. Rica etsem şu yumurtlama formülü adetin kaçınca günü başlamam gerekiyor kaç gün uygulamam gerekiyor aç mı tok mu olacağım kaç gün ara vereceğim bir sakıncası var mı herşeyiyle bilgilendirirsen sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…