neden gözlerini kapatıyor ki???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cidden hiç fark etmediğim bir konuya dikkatimi çektiniz konu sahibi. Hiç düşünmemiştim. Bir dahaki sefere dikkat edeceğim ben napıyorum, adam napıyor.

Ama bence siz kafanıza takmayın, eşiniz genelde öyleymiş, ara sıra yaptığı bir şey değilmiş. Stres yapmanıza değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

yorumlardan sonra gerçekten gereksiz bir dert edindiğimi anladım zaten, normal bir durummuş, kabullendim, kafam rahat şu an. teşekkür ederim ^^ :)

Ya cidden hiç fark etmediğim bir konuya dikkatimi çektiniz konu sahibi. Hiç düşünmemiştim. Bir dahaki sefere dikkat edeceğim ben napıyorum, adam napıyor.

Ama bence siz kafanıza takmayın, eşiniz genelde öyleymiş, ara sıra yaptığı bir şey değilmiş. Stres yapmanıza değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bu işi de gözlemlersek .çtık.
:D

Sen yeni bosanmamismiydin ya? Benmi karistirdimo_O
Hiç evlenmedim ki boşanayım :D

yorumlardan sonra gerçekten gereksiz bir dert edindiğimi anladım zaten, normal bir durummuş, kabullendim, kafam rahat şu an. teşekkür ederim ^^ :)
Aynen öyle :) Gereksiz dert demeyelim, evham yapmışsınız diyelim.
Kafanız rahatladıysa sıkıntı yok demektir.

Bu işi de gözlemlersek .çtık.
:KK70:
Her şey bilim için :D

Bana bu soruyu esim sormuştu sasirmistim adamın kafasına takılmış zeer ben oda kapatıyor sanıyordum meğerse beni izliyormus hiç önemli değil nasıl mutluysak öyle. Sizde takmayin bence

kızlar bir erkeğin cinsel beraberlik esnasında gözlerini kapatmasının, tavanlara bakmasının sebebi ne olabilir? eşim bunu hep yapıyor ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum, aklıma başka şeyler hayal ettiği geliyor konsantrasyon falan da kalmıyor bende. sizce bu doğal bir şey mi, rahatsız olmakta ne kadar haklıyım?
Normal canım ya.Genelde öyledir takılma

Bazen bende kapıyorum önceden hep kapardım

Ya görüp erken boşalmamak için
Ya da daha çok hissetmek içindir

Bende bir bakayım hiç dikkat etmemiştim gözünü kapıyor mu diye

Ay ben kendi gözümü kapatmaktan eşiminki açik mi kapalı mı görmüyorum bile...yani öncesinde bakılır da tam o anlarda göz möz umrumda olmuyor açıkcası :))
Eşiniz baştan itibaren mi kapatıyor hep?belli bir yerde kapatıyorsa konsantre olmak içindir.

başkasını hayal ettiğini düşünüyorum ciddi ciddi. erkekler için görsellik değil midir tahrik edici olan? o halde seks esnasında neden eşine bakmak istemez ki bir erkek?
erken boşalmamak için çaba sarf ediyordur.eğer tam olarak konsantre olursa erken boşalabilecekdir ondandır.sanmıyorum başkasını hayal ettiğini.

Ben de kapatıyorum eşim de kapatır hiç te rahatsız olmadım. Hatta gözün kapalıyken daha eğlenceli ve zevkli bir hal alıyor ilişki. Başka birini hayal etmekle alakası yok. Kendi dünyana zevklerine yöneliyorsun daha çok haz alıyorsun bana kalırsa.

başkasını hayal ettiğini düşünüyorum ciddi ciddi. erkekler için görsellik değil midir tahrik edici olan? o halde seks esnasında neden eşine bakmak istemez ki bir erkek?
Canım görsellik ilişki öncesinde tahrik edicidir. Zaten görselden tahrik olmuşsun ve olayın devamını getiriyorsun icraate geçmişsin yani görsele göre daha çok haz alıyorsun bu raddeden sonra görselliğin fazla bir etkisi yok bana kalırsa

Ay ben kendi gözümü kapatmaktan eşiminki açik mi kapalı mı görmüyorum bile...yani öncesinde bakılır da tam o anlarda göz möz umrumda olmuyor açıkcası :))
Eşiniz baştan itibaren mi kapatıyor hep?belli bir yerde kapatıyorsa konsantre olmak içindir.

baştan itibaren o_O

Canım görsellik ilişki öncesinde tahrik edicidir. Zaten görselden tahrik olmuşsun ve olayın devamını getiriyorsun icraate geçmişsin yani görsele göre daha çok haz alıyorsun bu raddeden sonra görselliğin fazla bir etkisi yok bana kalırsa

hımmm... sanırım haklısınız... çok fazla negatif düşünüyorum o_O

Sevişirken kim gözünü kapatıyor, kim kapatmıyor anlet yapalım. Düşündüm ama emin ıüolamadım ben kapatıyor muyum kapatmıyor muyum.

Sevişirken kim gözünü kapatıyor, kim kapatmıyor anlet yapalım. Düşündüm ama emin ıüolamadım ben kapatıyor muyum kapatmıyor muyum.

hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz? esasında olayları yorumlayışınız gayet güzel, ancak bu irrite edici yaklaşım tarzınıza sebep olan şey nedir? çok sık paylaşımda bulunmasam da forumu düzenli olarak takip ediyorum ve gözlemlediğim kadarıyla siz her zaman bu şekilde yorum yapıyorsunuz. rica ediyorum biraz daha yapıcı yaklaşımlarda bulunun, burada bir şey yarıştırmıyoruz.

hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz? esasında olayları yorumlayışınız gayet güzel, ancak bu irrite edici yaklaşım tarzınıza sebep olan şey nedir? çok sık paylaşımda bulunmasam da forumu düzenli olarak takip ediyorum ve gözlemlediğim kadarıyla siz her zaman bu şekilde yorum yapıyorsunuz. rica ediyorum biraz daha yapıcı yaklaşımlarda bulunun, burada bir şey yarıştırmıyoruz.

Agresif bir yorum yapmamıştım halbuki ama çekileyim ben en iyisi. Yanlış anlaşılıyorum belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X