neden gözlerini kapatıyor ki???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agresif bir yorum yapmamıştım halbuki ama çekileyim ben en iyisi. Yanlış anlaşılıyorum belli ki.

hayır rica ederim... karşılaştığım mesajlarınızda sürekli bunu nasıl bilmezsin düşünürsün yaparsın edersin tarzı yargılayıcı ya da alay ederek eleştiri yaptığınızı görüyorum, pek hoş gelmiyor. polemik değil niyetim, kırdıysam afedersiniz. iyi geceler dilerim.

kızlar bir erkeğin cinsel beraberlik esnasında gözlerini kapatmasının, tavanlara bakmasının sebebi ne olabilir? eşim bunu hep yapıyor ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum, aklıma başka şeyler hayal ettiği geliyor konsantrasyon falan da kalmıyor bende. sizce bu doğal bir şey mi, rahatsız olmakta ne kadar haklıyım?

Tavana bakmasini bilemem de göz kapatmak çok normal degil mi?

hayır rica ederim... karşılaştığım mesajlarınızda sürekli bunu nasıl bilmezsin düşünürsün yaparsın edersin tarzı yargılayıcı ya da alay ederek eleştiri yaptığınızı görüyorum, pek hoş gelmiyor. polemik değil niyetim, kırdıysam afedersiniz. iyi geceler dilerim.

Valla genelde korunduk ama hamile kaldım (korunamadı) üzerimde pantolon varken hamile kalmış olabilir miyim ya da eski sevgilimi unutamıyorum konularında o tarz yorumlar yapıyorum, doğrudur. Bu agresiflikse yepp, sonuna kadar agresifim. Size de iyi akşamlar.

hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz? esasında olayları yorumlayışınız gayet güzel, ancak bu irrite edici yaklaşım tarzınıza sebep olan şey nedir? çok sık paylaşımda bulunmasam da forumu düzenli olarak takip ediyorum ve gözlemlediğim kadarıyla siz her zaman bu şekilde yorum yapıyorsunuz. rica ediyorum biraz daha yapıcı yaklaşımlarda bulunun, burada bir şey yarıştırmıyoruz.
Alt sınır nedir? Agresif olmamak için kullanılması gereken smiley sayısını soruyorum, nedir? Onları kullanmayınca agresif olunuyor anlaşılan.

Gayet normal bi durum.
Ama siz öyle düsünmüyorsaniz kendisine sorun, esiniz sonucta.
Yada kendiniz nasil olmasini istiyosaniz söyleyin esinize.

Alt sınır nedir? Agresif olmamak için kullanılması gereken smiley sayısını soruyorum, nedir? Onları kullanmayınca agresif olunuyor anlaşılan.

siz kimsiniz? savaş mı var ne oluyor? koca koca kadınlarız fikrimi belirtiyorum. taraf olunacak bir durum yok, muhattabım siz değilsiniz hanımefendi.

Başka yerlere bakıp saçma şeyler düşünerek geciktirilebildiğini okumuştum.

Biz ikimiz de kapatmiyoruz genelde. Goz goze bakiyoruz daha yogun daha yakici oluyor.. Ama gozler kapaliyken biraz daha uzun suruyo o yuzden ilki gozu acik, ikinci ve olursa sonrasini goz kapali yapariz.

acaba esinize sordunuzmu hic neden gozlerini kapatiyorsun diye ,ne biliyim belki nedenini soyler . Diger dertleri okuyunca keske herkesin derdi boyle bir sey olsa diyorum :)

acaba esinize sordunuzmu hic neden gozlerini kapatiyorsun diye ,ne biliyim belki nedenini soyler . Diger dertleri okuyunca keske herkesin derdi boyle bir sey olsa diyorum :)

hayır sormadım, haklı olsam bile açık açık söylemeyecektir. altını paranoyalarla doldurunca sahibine yük oluyor işte :KK66:

Acaba ben kapatıyor muyum gözümü çok uzun zaman oldu hiç dikkat etmedim herhalde hatırlayamıyorum sabahın köründe beni taktığın şeye bak kız :işsiz::işsiz:

Esimin hic gözünü kapattigini görmedim acikcasi bende kapatmam kapatsa sizin gibimi düsünürdüm hayir cok hosuna gittigi icin kapattigini düsünürüm. Ah Biz kadinlar gercekten takacak biseyler buluyoruz kendimize:KK14::işsiz:

ayhh biz kadınlar çok tuhafız ya :D ben genelde kapatırım gözlerimi ama bir gün sevgilimle öpüşürken onun gözlerini kapatmadığını fark etmiştim sonra da kafaya takmıştım "neden gözlerini kapatmıyor ki bu ?" diye :D yani kapatsa bir dert kapatmasa başka dert :D :D fazla düşünüyoruz en iyisi düşünmemek beyni OFF a almalıyız :D :D :D

Ben nadiren gözlerimi kapatırım eşim de öyle ama kapatsa da buluttan nem kapmazdım sanırım. Sadece şeyi hayal edemedim ya,üstteyken tavana nasıl bakıyor?:KK53:

ayhh biz kadınlar çok tuhafız ya :KK70: ben genelde kapatırım gözlerimi ama bir gün sevgilimle öpüşürken onun gözlerini kapatmadığını fark etmiştim sonra da kafaya takmıştım "neden gözlerini kapatmıyor ki bu ?" diye :KK70: yani kapatsa bir dert kapatmasa başka dert :KK70: :KK70: fazla düşünüyoruz en iyisi düşünmemek beyni OFF a almalıyız :KK70: :KK70: :KK70:
Ama öpüşmek başka sevişmek başka,öpüşürken kapatmak daha hoş:KK45: Aynen,vallahi herşeyi fazla kafaya takıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X