neden gözlerini kapatıyor ki???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakasız olduğu için özür dileyerek soruyorum, avatarınız ilgimi çekti. Hangi ülkenin bayrağı o? İtalya mı?
evet italya bayrağımış ama bayrak olduğunun farkında bile değilim, yazısı için duruyo

Biz ikimiz de kapatmiyoruz genelde. Goz goze bakiyoruz daha yogun daha yakici oluyor.. Ama gozler kapaliyken biraz daha uzun suruyo o yuzden ilki gozu acik, ikinci ve olursa sonrasini goz kapali yapariz.
ikinci ve olursa sonrası derken, aynı gündemi hemde yeni bebekle

kızlar bir erkeğin cinsel beraberlik esnasında gözlerini kapatmasının, tavanlara bakmasının sebebi ne olabilir? eşim bunu hep yapıyor ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum, aklıma başka şeyler hayal ettiği geliyor konsantrasyon falan da kalmıyor bende. sizce bu doğal bir şey mi, rahatsız olmakta ne kadar haklıyım?

adam pilot olmuş uçuyor...sende varyaaa alemsin he :)

kızlar bir erkeğin cinsel beraberlik esnasında gözlerini kapatmasının, tavanlara bakmasının sebebi ne olabilir? eşim bunu hep yapıyor ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum, aklıma başka şeyler hayal ettiği geliyor konsantrasyon falan da kalmıyor bende. sizce bu doğal bir şey mi, rahatsız olmakta ne kadar haklıyım?

Valla benim eşimde gozlerime bakmasinda gerekirse tavana baksin :110: adam yicekmiş gibi bakiyo korku filmi gibi gercekten. En iyisi tavan dur bende soyleyim eşime :KK12:
Başkasini dusunmuyordur bence.

evet italya bayrağımış ama bayrak olduğunun farkında bile değilim, yazısı için duruyo

ikinci ve olursa sonrası derken, aynı gündemi hemde yeni bebekle
Evet ayni gunde, bebek oldugundan beri degil ama. Biraz daha buyusun yine olur diye dusunuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X