neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

tabi herkesin kendi hayatı .. sadece kendi emeklerimin karşılığını bulamadığını belirttim

Bu hayatta kimseye değer vermemek lazım sanırım çünkü karşılığını alamıyor bir şekilde...

böyledir cok afedersn ama malesef olan iyiye oluyorr bende yeni aylrdm 3 ay oluyo dusunuormda bundan snra kimi tüm kalbimle sevicem ve bu sevgimi ilgimi alakamı ona belli edicem belli etsenn saf gibi kullanp atıolar yaptklarnla kalıosn tüm içtenlgimle birini seversm ilerde asla ona belli etmcemm sevnce degersz oluosn o ulasılmaz havalarn gidio a bu nası olsa bni çok sevio bnm içni hersey iyapar moduna girio bu erkekler .bende ayrldgm sevgilimi kendi canımdan kanımdan gibi severdmm sanki kendim dogurmusum gibii hiç bişeynden tiksinmezdm ne derse yapmaya calsrdmm bi yemek yesem bogazmdan gçmez canmın yarısıda yesn derdm ama ne oldu o adam hiç bişe demeden çekip gitti ben suan yptgını hazmetmeye çalsıormm yalnz deglsnkii biz bence çok sevdigmizi blli edip herseyi ypncaa onlara teslm olncaa bole oluyoo sonumzz napmak lazm blmiormkii

ahh canım . ne güzel de duygularımı dile getirdin ..

sanki kendi kanımdan , canımdan gibi sevdim ya sevdim ötesi varmı !!!

inan bir çöp istemedim ... cebimdki param , yüreğim hep onunda..

al senin olsun derdim..

ki aileside beni çok sevdi...

üzrime titremesi gerekirken sonuç ayrılık...

unutmaya çalışıyorum hazmetmeye çalışıyorum .. zaman herşeyin ilacı .. ama ölüyorum , eriyorum .. Allahm neler yapmışım diyorum ya

pislikler ya..........

bende aynen canım aynen canımdan gibi sevdim oda öylediyordu ama kmn grçektn sevdigi ortadaa lanet olsn ya smdi kendme kızıyorum 1 liram olsa paylasrdmm annem börek yapardı ay oda yesn derdm çagrırdımm bunlara varya hiç bişey degmez 1.5 senemi verdimm sevgimi gönlümü verdmm hiç bişey degmezzmss smdi görüormki kızlarla gzip tozuoms bosver onlar bizm gibisni zor bulurr parkta bi simit yesek o beni dünyann en lüks en güzel cafesnde oturmaktan daha mtlu ederdi o varya ynmda heryerde mutluyum çok arar onnlar bizi çokk etrafta ddolasan menfaatçi kızları bulsnlar görsnlerde arkalarna dönp baktklrnda perisan olsnlar snnkine blmiorm ama beni çok yaraladıı sürüm sürüm sürünsüünn insallah adam olarak dönerler aylardırr dertlymm öyle halada içimn atesi sıcakk içimde bişeler yanıo sankii isyan edioo ama onda tık yok

aynen pislikler ...

aslında konuşulmaya bile değmez ya ... yazık vallahi de yazık şimdi acaba onlar böyle düşünüyormudur asla !

tabiki düsünmüyolaR fal bölümüne de yazdım bahsettm gerçi benm içim için için yanarrkenn falcılarda teselli bulrken bi gün faldan dönüyordm kader iştee sag kaldırmdayken sol kaldrma geçtmm 20 30 adım attm bi kız bide bu yanlarından geçtim düsünn yani ben hala onu dusunrken acısından fala sararken o paşamm gününü gün ediyor geziyor tozuyorr öyle işte erkeklere gram güvenm kalmadı yaa ne bcm bi yaratık bunlarr !

aynen pislikler ...

aslında konuşulmaya bile değmez ya ... yazık vallahi de yazık şimdi acaba onlar böyle düşünüyormudur asla !

tabiki düsünmüyolaR fal bölümüne de yazdım bahsettm gerçi benm içim için için yanarrkenn falcılarda teselli bulrken bi gün faldan dönüyordm kader iştee sag kaldırmdayken sol kaldrma geçtmm 20 30 adım attm bi kız bide bu yanlarından geçtim düsünn yani ben hala onu dusunrken acısından fala sararken o paşamm gününü gün ediyor geziyor tozuyorr öyle işte erkeklere gram güvenm kalmadı yaa ne bcm bi yaratık bunlarr !

annesi de aradı geçenlerde kardeşi de...

dedim hiçbirşeyi olmasın bir kuru ekmeği olsun .. ömrümü verirdim diye..

cidden de yapardım !

çalışırdım çabalardım aman o erkek herşeyi o yapar diye üstüne yıkmazdım !

keşke suçum olsaydı aldattsaydım .. çocuk haklı onu aldattım o yüzden bana karşı böyle diyebilseydimm ..

aynen pislikler ...

annesi de aradı geçenlerde kardeşi de...

dedim hiçbirşeyi olmasın bir kuru ekmeği olsun .. ömrümü verirdim diye..

cidden de yapardım !

çalışırdım çabalardım aman o erkek herşeyi o yapar diye üstüne yıkmazdım !

keşke suçum olsaydı aldattsaydım .. çocuk haklı onu aldattım o yüzden bana karşı böyle diyebilseydimm ..

aynen pislikler ...

çok kördümm .. aşk insanı ne hale getiriyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…