neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

aldatsan daha kıymetli olrdun canım merak etmee bunlaraa adam gibi insanlar lazm degll zoru seviolar rahat batıo iyilk batıyoyaa kötü olsan o senn pesnde gezerdii =)

Canım belli ki o kız arkadaşın sevgilisini sevmiyor o kadar da,hangi insan sevdiğine umursamaz davranır ki...o nedenle bu durumla kıyaslama,umarım karşına çok sevebileceğin seni de çok sevecek biri çıkar

umarım canım ikimizinki de döner..

ama tekrar başlamak için istemiyorum ..

haddini bildirmek istiyorum ..

arkama bakmadan çekip gitmek istiyorum ..

bendee..
inşallahh en yakın zamanda olur

inşallah canım .. ama umutlarım tükendi gerçekten ..

Tatlışlar lütfen üzülmeyin,karşınıza böyle insanlar çıktı ki mutlu olunca kıymetini bilin diye..şu durumu yaşamayan çok az insan vardır herhalde,genelde kötü bir tecrübeyi herkes yaşıyor,sonrası güzel olsun önemli olan o zaten..

gercekten mi canım ????
acaba gercekten de bizi yürekten cok seven cok deger veren insanlar cıkar mı ?..............

inşallah canım o günleri dört gözle bekliyorum .. nasıl bekliyorum bilemezsin...

gercekten mi canım ????
acaba gercekten de bizi yürekten cok seven cok deger veren insanlar cıkar mı ?..............

Canım tabiki çıkar..uzmanlar yeni aşk için,ya da aşık olabilmek için,dışarıya açık olmak gerek diyorlar,yani siz isteyince olması daha kolay..hem de öyle kişiler çıkar ki önceki iyi ki olmamış dersiniz,en kısa zamanda beyaz atlı prenslerinize kavuşursunuz umarım canım,o kadar şeyden sonra hakettiniz

evet canım ya nasıl acılar cektim ..kimse inanmaz.
aska inancımı kaybedicem nerdeyse...
ama o öyle güzel bir duygu kiii ....

inşallah o dillere destan asık bizede denk gelir..
beyaz atlı prens

içimi ferahlattın varya
olsun..o kahraman karsıma cıksın dile benden ne dilersen

ayy canım beyaz atlı prens mi ahh ahh

ben dışa açıığım valla kalbimin kapılarını ne diye kapatayım ki

İçin rahat olsun canım,süslen,püslen,kendine güven..önceki ilişki sende güven eksikliği yaratmasın,öyle biri ile evlenmediğin için şüretmelisin..valla canım olursa bana yaz tamam mı,sen de yaz sensiz_asla..allahım kötü insanlardan korusun,duygularımızı köreltmesin inşallah..

ayy canım beyaz atlı prens mi ahh ahh

ben dışa açıığım valla kalbimin kapılarını ne diye kapatayım ki

İyi o halde ne güzel,tez zamanda kalplerinize temiz hava girer umarım ..ne kadar olmuştu sizin biteli..bu arada canım,senin o arkadaşın o çocuğu seviyor mu gerçekten ben hiç inanmadım sevdiğine..

canım bnm yazmazmıyım aynen gerçekleşsin dile bizden ne dilersen

o masum ilgiye perimle ve benim o kadar çok ihtiyacımız var ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…