neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

amin inşallahhh...
ama bak beyaz atlı prens diyince bizim nasıl agzımız kulaklarımıza vardı..
varya gercekten cok istiyorum onu tamamen silmeyi ve sevgimi hakedecek biriyle aşkı doyasıya yasamayı.
cok güzel sevinçler doldurdun içimize Allah da seni heran mutlu etsin.

İyi o halde ne güzel,tez zamanda kalplerinize temiz hava girer umarım ..ne kadar olmuştu sizin biteli..bu arada canım,senin o arkadaşın o çocuğu seviyor mu gerçekten ben hiç inanmadım sevdiğine..

canım o kız benm şuanda ev arkadaşım .. hani öyleyiz ki sanki o ilişkide bende varım..

çünkü hüzünlerine, mutluluklarına bizzat şahit oluyorum..

kız ilgi duyuyor çocuğa ama ayrılmak istediği her fırsatta dile getiriyor..

arkadaşım birine bağlı olmak istemediğini, gezip eğlenmek istediğini söylüyor..

çünkü çocuk nereye gidiyorsun bana da vakit ayır gezerm görüşlim diyor . kız da istemiyor işte..

aslnda en doğrusunu yapıyor .. ama çocuğu görsn Allahm nelr yapıyor ya nasıl çabalıyor.. o çocuğun çabası yeter valla ..

bazen öyle sinirleniyorum ki arkadaşıma - belanı arıyorsun artık sen diyorum - kıza ..

yani çocukta birşey eksik olsa eyvallah dicem ama ..

kız kendisi de inkar etmiyor.. çocuk ağzıyla kuş tutsa istemeyecek iste.. gezmesine eğlenmesine düşkün kız..

bizim gibilr de perişan oluyor işte

aynen tamamen silmeyi öyle istiyorum ki ..

Amin canım sizi de çok mutlu etsin inşallah..

Tatlım o kız çok da sevmiyor ya,ben hiç öyle seven kız görmedim,ama bu çocuğu üzerse başkasında hem de hiç alakasız birinde belasını bulur canım,keşke biraz kendini durdurabilse..aranız nasıl peki,sana hava filan atmıyor dimi,yapısı mı öyle yoksaa

evetttt valla ben büyük bir hediye alırımmm....

bende bendeeeeeeeeee !!

frezya nereye gitti

olursa hediyelerin hazır haaa

aynen cnm hazır valla

Kıslaarr burdayııım..inşallah olur canlarım ya,burda böyle yazılanları okuyunca içim parçalanıyor,eski günlerim geliyor aklıma,ne kadar saçma ilişkiler yaşamışım,kendimi yıpratmışım hem de bana hiç değer vermeyen birine aşık olmuşum diyorum..ama şimdi iyi ki de bitti diyorum..erkekleri övmek doğru olmadığından şimdiliki erkek arkadaşımı övmeyeceğim o nedenle,ama biliyorum ki o acılara da değer mutluluğa da,bir tek o olsun..gerisi de benden uzak olsun..işte sizin içinde bunu diliyorum yaaa,cidden bütün kalbimle,sizin geçirdiğiniz günlerin belki daha beterlerini geçirdim,hayatımda ilk defa içki içtim çok sarhoş oldum ağladım on kişi tutamadı beni ,(sonra bir daha içmedim tabi ),yerlere yatıp ağlamadığım mı kaldıı,okulumda bir dönem de hiç bir ders geçemedim,günlerce eve hapsettim kendimi,yaşamadım ölü gibiii geçtii..ama geçtii,ve boşuna üzüldüm diyorum şimdi..sizde en kısa zamanda bu dönemleri atlatırsınız inşalllaahh

hava atmaz mı canım havasını da atıyor bal gibi ! ..

öğrenci çocuktan tektaş istiyor. çocuk gece gündüz çalışır alırım diyor..

al işte böyle çocuklar da var benm ki gibi öküzlerde

ahh canım ya kıyamam beter olsunlar onlar inşallah

Evet hayat böyle...
Ne kadar fedakarlık yaparsak o kadar inciniriz...
Ne kadar değer verirsek o kadar üzülürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…