Neden hala bekar olabilir?

Bahsettiğiniz şartlarda birisi için 31 yaş evlilik adına çok erken. Hani 40 falan deseniz neyse diyeceğim.. Zaten erkekler ne kadar geç evlenseler bizim için o kadar iyi

Bu arada adamla ilgiliyseniz işten, güçten soru sorun; daha çabuk öğrenirsiniz ilişkisi varsa. Yoksa takıntı olarak kalıyor uzun bi süre.

31 yasindayim. Bekarim. Pek guzel degilim bakimsizim ama ayiptir soylemesi onun disindaki ozelliklerim (farkli ulkelerde yasama, gezme eglenme, sosyal olma, hobileri olma, pirilll pirill altin gibi tatlis bir kalbi olma...) burada tarif edilen herifcioglu ile ayni. Insallah birileri de benim icin ayni seyleri diyordur ya. Allah Allah bu kadar mukemmel bir kiz neden Hala bekar gibi. Diyorlar midir ki acaba?

Belki gay dir

Benim erkeklerde gözlemlediğim şu.20li yaşlarda kafasına uyan birini bulamazsa ya da uzun sancılı ilişkilerden sonra yeni birine zor güveniyorlar ya ds yalnızlığa alışıyolar.çevrem de 30 lu yaşlarda evlenmeyi geri plana atmış o kadar çok erkek var ki.ama herkes bir olmaz belki de hayatının aşkı karşısına çıkmamıştır

dediginiz kadar mukemmel bir adamsa karsisina onu doyuracak dolduracak biri cikmamistir, kriterleri yuksektir, ya da tam tersi adam ikili iliskilerinde piskopatin tekidir, hovardalik seviyodur, o yuzden hic bi sevgilisi dayanamayip cekip gidiyodur.

bir kuzenim vardi, kariyerli, zengin, guzel.... kiz 33 yasina kadar sevgilisi bile olmadi. o cok istiyordu ama muhtemelen kimse cesaret edemiyordu yanasmaya kiza. en sonunda cok yakin bir arkadasi kardesiyle arasini yapti evlendi:)

Tanışıyoruz, arada aynı ortamda bulunuyoruz. Ama hayatındaki ayrıntıları sosyal medyadan öğrendim. Karater izlenimi bana ait.
Hayatindaki ayrintilari sosyal medyadan ogrenemezsin.
Bosandiktan sonra kisa sureli bir firmada calistim.
Pesimden kosan biri vardi, ben de bos degildim ona karsi. Onu gordugumde midemden kelebekler ucusurdu.
Sosyal medyadan takip ederdim. 2 yas buyuktu benden.
Bir gun calistigi yeri aradim. Muhasebecisiyle konustum bir sey sormam gerekiyordu. Dedim X nerede bu hafta bize ugramadi.
Ayy eşi dogum yapti ! dedi.
Dedim evli miydi !
Cocuk bana cicekler kutu cikolatalar getirirdi.
Aradan 1 ay gecti, yine calistigim firmaya geldi.
Elini sıktım hayirlisi olsun cok sevindim ogluşun olmus dedim. Yuzu degisti, hic tepki vermedi.

31 yas ozellikle erkeklerde evlilik icin erkendir. Artik zaman degisti.
Evli olmayabilir belki, ama o tarz erkekler bos kalmazlar, emin ol.
Erkekler sinsidir. Nisanli olup da sosyal medyada ya da yuz yuze gorustugunde hicbirsey belli etmeyen her cicekten bal almaya calisan erkek coktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…