- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Bazı uzuvları küçük olabilir?Biraz da kişiliğinden bahsedecek olursam, saygılı, kibar, komik, anlayışlı... Ay daha fazla anlatamayacağım. Alın beni buradan, alın, alın.
Belki de gaydir. Bunu asagilamak icin soylemiyorum. Kardesimin en yakin arkadasi da tam anlattiginiz kisi yaslarinda, cidden cok yakisikli, yurtdisinda okumus ve gelecegin ceo adaylarindan biri. Kendisi aciklamasa da, hicbir sekilde gay oldugu anlasilmiyor.Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.
31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.
Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.
Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel.
Hanımlar çok haklısınız, bence de 31 yaş artık ergenlikten çıkma yaşı cidden. Eğitimini tamamlamış, yurtdışına girmiş, gelmiş, bir kaç yıldır çalışmaya devam eden biri şu an.
Çevremdeki kadınlar çok cevval ve hep istediğini alan kadınlar. Ama nerede bu kadınlar? Acaba şansımı denesem pişman olur muyum şeklinde soru işaretleri vardı kafamda.
Ben 31 yaşında nasıl evlenilmiş olmaz demek istemedim. Affedin.
Bizim okula yeni gelen öğretmen de gözlerimin içine tatlı tatlı bakıyor, konuşurken gülümsüyor. Ancak ikimiz de evli ve ikişer çocukluyuz. Galiba flörtöz kendisi... iyice araştırmadan kapılma, bazıları böyle yapıyor yani. Yalnız anlattığın özelliklerde ben bırak 31i 36 yaşında erkekler tanıyorum kendileri doktor, avukat, diş hekimi, bankada uzman lakin bekarlar. Gözünde büyütmene değmez yani bekarsa bileBu kadar hoş bir adamın yanında bir kadın göremeyince, kafamda boşlukları dolduruyorum açıkçası. Yoksa ben de fena değilimdir.
Benimle öyle bir diyalog kuruyor ki, beni beğendiği için mi, yoksa sadece kibarlığından mı gözlerimin içine bakarak tatlı bir şekilde gülüyor anlayamıyorum. Bu adam daha önce takıldığım yeni yetme yaşıtlarıma pek benzemiyor yani. Korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?