Neden hala evlenmek istemiyor neden ??

Bi detayı daha gireyim. O da benim gibi eğitimli, cinsellik mi desem bu özel olacak ama genel de ben sıcak ortam yaratıyorum. Ağzından kadın konusu olunca salya akan biri de değil doğrusu.

İyi hoş da nasıl bu kadar eminsiniz o kadar insan evlenip bosanıyor aldatmadan dolayı dısardan bakılınca herkese ağzının suyu mu akıyor bu erkeklerin bakınca anlasılıyor mu?Bu kadar sey yasamıssınız ama hala sonsuz bir güven var ki sanki...

Aldırma konusunda da kendi sebebi ailelerimize mahçup olmamakti, ama isteyen binbir yol bulurdu diyorum içimden. Yol bile bulmasa bu konuyu buraya aylar sonra yazacak kadar içimde yara bırakmadan yapardık. Bunlar sıkıntılı

Senin bebeğine sahip çıkmayan adamla evlenmek için bin takla atıyorsun ya kaybettiğin bebeğine acıdım.

Eğitimli vs olmasina vurgu yapmana gerek yok fark etmiyor sevgili dedigin adam adam degil. Ortada iki cocuk var sahip cikmamis. Senle de gonlunu eglendirmis gitmis memleketine klasik yurdum erkegi eksik tas mi ariyorsun adam senle evlilik dusunmuyor cunku niye dusunsun elinin altindasin mucadele yok amac yok. Boyle tipler genelde baska birini gorunce ucuyorlar ama umarim vicdana gelir o iki giden bebek aklina gelir de en azindan bundan sonra sorumluluk alir.

Evet böyle yorumlar geleceğini düşündüm ben de, başka insanların hayat hikayelerine gelen öyle yorumları da okudum. OnlarI takmam elbette. Yoksa buraya da yazamazdim. Cinsellik yaşamak evlilikle gelen bişey değil, evet hatalar oldu oluyor da, ama bu konuya bakışım olaylarla değişmez. Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet fark
Evet farketmiyor haklısınız. Bunu söyleme nedenim aslında kafanızda sokak serserisi imajınin olmamasını istemem. Yoksa kime düz anlatsan serseri der denir de.

Tabi ki yle illa cinselliği yaşamak için evlenmeyi beklemek zorunda değilsin. Çok görüyorum öyle yazanlar ve bir kadın olarak üzülüyorum. Sen onu ailenle tanıştırmayı düşündün mü, teklif ettin mi?
Ben olsam bu adama güvenemezdim. Çünkü seni zor zamanında hep yalnız bırakmış. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Evet fark
Evet farketmiyor haklısınız. Bunu söyleme nedenim aslında kafanızda sokak serserisi imajınin olmamasını istemem. Yoksa kime düz anlatsan serseri der denir de.
Serseri demeyelim ulkemizin yetistirdigi standart erkek profili maalesef ilkokul mezunu da oyle prof oluyor oyle. Nadiren ufkunu genisletmis erkek egemendir kulturunu benimsememis esitlikten yana erkekler oluyor ama iste denk gelmesi mesele. Insallah duzelir.

yo emin değilim, sadece hissetmedim dedim, yanyanayken telefonlarimiz ortadadir. Sosyal medya kullanmayiz. Bir de ilişkiden önce de gördüğüm bi genel duruşu da var. Sadece bunlar verilerim. Gerisinden elbette emin değilim. Sonsuz güven gibi görmeniz de galiba benim herseye rağmen onun iyi yanlarını silmemeye çalışmamdan galiba

Korunurken hamile kalan kadınların hepsi KK'da, korkmaya başladım seks yapmaktan..
Neyse, büyük konuşmayalım da Allah başımıza vermesin.

Evet onun bi
Evet ailesiyle tanıştığımda sonradan o gelecek diye anlaştık, ama yine konu orada kaldı. Babası da kızmışti kendisine ilk tanışma sana düşerdi diye. Ama kadın olunca gurur yaptım onun konuyu açmasını bekledim açılmadı. Sonradan da tanısınca hersey hemen olsun istiyordun dedi. Yani bi evlilikten kaçış daha.

Bence alip karsiniza net bir sekilde konusmanizin zamani gelmis.
Ben artik evlenmek, belki cocuk sahibi olmak ya da duzenimin olmasini istiyorum deyin.
Aileler tanissin, bu isin adi konulsun deyin.
Iste ozaman gercekten sizinle ilgili ciddi dusunceleri varsa adim atar ama bu konusmaniz kavga ve anlasmazlikla sonuclanirsa bu adam zaten sizi istemiyor demektir.
Bosa zaman gecirmeyin, su devirde en kiymetli sey zaman!

Aldirdiginiz ,kaybettiğiniz bebeklerinize yazık.. Bazı şeyleri yaşamayı biliyorsanız korunmayı da sonuçlarını da bilin ..Umarim istediğiniz hersey olur.

Son düzenleme:
Yaşadıklarınız her insanın sağlıkli bir şekilde atlatabileceği şeyler değil. Evlat kaybı, en acı belki de. O zamanlarda size yeterince destek olmamış biri, sizce evlilik hayatinda iyi günde-kötü günde hep destekçiniz olabilir mi? Ki bu kodar olaydan sonra halâ evlilik konusu geçmezken?

Bu adam hiç güven verici bir adam değil. Siz de ona olan sevginizin gerçekten sevgi mi, yoksa bu kadar olay yaşadiğiniz için gelen bir bağlanma, kopamama durumu mu?

Hiçbir şey için geç değil bence. 1buçuk yıl da uzun bir süre değil zaten. İnsanlar çok daha basit sebeplerle yillar süren ilişkilerini bitiriyorlar. Sizinkisi ise bir mutsuzluk hikayesi adeta.. Bence iyi düşünün. Kimsenin size ayril ya da devam et deme hakki yok, buna ancak siz karar verebilirsiniz. Ama bu adamdan adam olmaz.

Not: Hicbir kadın isteyerek hamile kalıp, sonra da aldirmak, bu travmayi yaşamak istemez. Şu parmak sallamalı yaftalarinizdan, nefre kusmalarinizdan, yargilarinizdan vazgeçin artik.

adam pek evlenmek istemiyor gibi..sorumluluk almak istemiyor olabilir hazır hissetmiyordur vs vs..
ama ikinizde ayakları üstünde duran insanlarken bundan kaçması normal değil hamile de kalmışsınız.. öğrenci olsanız evlenmek için şartlarınız müsait olmasa neyse..

ciddiye binsin diyerek sizi ailesiyle tanıştırdı peki siz de aynısını yaptınız mı?
yoksa güvenemediğinizden hiç o topa girmediniz mi?
cevap ikincisiyse neden evlenmek istemediği belli zaten sadece siz görmek istemiyorsunuz..

Hala evlenmek istediginiz için.Tamam saygılı nazik olabilir fakat zor zamanlarınızda destek olmamıs biriyle ben olsam aile kurmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…