• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala evlenmek istemiyor neden ??

Mercan Cenneti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
89
26
3
33
Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor. Üstelik çok görüştüğümüz de yok gönül eğlendiriyor diyeyim.

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor. Üstelik çok görüştüğümüz de yok gönül eğlendiriyor diyeyim.
Çok görüştüğümüz yok derken?
Birbirini çok seven çiftler çok görüşmez mi zaten?

Adam neden evlenmek istemiyor bilemem, burdan ne desem varsayım olur.

Benim sorum sana, sen neden evlenmek istiyorsun? Bilemedim, 2 çocuğunu kaybettiğim birşyle yüz yüze bakamazdım herhalde benim için fazla travmatik. Bir de neden korunmadığını hala çözemedim.

Ilk dört beş ay yanyanaydik, sonra onun tayini kendi memleketine benimki de ondan bi süre sonra kendi memleketime çıktı. Sizden akıl almak istemesem böyle uzun uzun anlatır miydim, ikinci gebeliğim çıktığımız bi tatilde oldu.

Bebek acıları yaşanmış...çok sevseydi bebek söz konusu olunca evlenmek isterdi diye düşünüyorum.
Bu bebek acilarinin üzerine mutluluk kuramazsiniz gibime geliyor.
Aklınıza gelmeyecek mi neden aldirdim madem evlenecektik diye.
İkinci bebek olunca da demedi mi evlenelim diye?

Açıkçası ilkinde bi gençlik rüzgârına kapıldım, içimden bi ses çocuk da istiyordu, artı cinselliği bilen korunmayi da bilmez mi diyeceksiniz ama kafaya saksı düşünce anlıyor insan gerçek hayatı. Benim de öyle oldu. Üstelik aklım gerçekten olsa çalışan insandım o alalım dediği için alır miydim

Sen eldeki kuşsun,daldaki kuşları ürkütmeden yakalayabilir miyim derdindedir.Daldan keklik neyim bişey yakalayamazsa seninle evlenecektir.böyle sürüncemede bırakmasının başka manası yok.

Adam çalışıyor kazandığını yiyor, geziyor, sevgilisiyle tatile gidiyor, sex yapıyor, çocuk yapıp istemiyor, babalık umrunda değil, yaptığı şeyin sorumluluğunu bile almıyor, sevgilisi her seye rağmen hala peşinde, niye evlensin ki?

Anca yarın öbür gün onu peşinden koşturacak bir kız çıkacak, kararlı, gururlu, kendinden emin işte adam onu elde etmek için peşinden koşup onunla evlenecek bu kadar basit.

Cok gorusmekten ziyade adam Birlikte oluyo seninle..Bundan daha ilerisi yok zaten... Siz evlilige bisey birakmamissiniz ki...

bu konulara çok sıcak bakamıyorum nedense.
bana göre hamile olan sevgilisinden bebeği aldırmasını isteyen adam, çok pardon ama "adam" değildir. eğer evlenmek gibi bir niyeti olsaydı zaten o zamanlar bu sorumluluğu alıp, arkasında dururdu. gözünüzü açın derim.

Ben özgüveni eksik biri değilim doğrusu,eğitimli yüksek lisans yapmış mesleğini eline almış hala da kariyerime devam eden genç biriyim. güzellik derseniz eh işte güzel olduğumu da düşünüyorum.Vücut güzelliğim de seksi denebilecek şekilde. Ona kızınca haftalarca beni aradığıni yalvardigini da bilirim. Yani benim Hikayemde eksik bi taş var ve ben onu bulamıyorum.

Olgun biri demişsiniz ama pek olgun gelmedi bana.Size sahip cıkmıyor ki gezeyim eğleneyim derdinde siz de her istedigini yaparak elinin altında olmussunuz.

Bi detayı daha gireyim. O da benim gibi eğitimli, cinsellik mi desem bu özel olacak ama genel de ben sıcak ortam yaratıyorum. Ağzından kadın konusu olunca salya akan biri de değil doğrusu.

Şimdi ben eski üyeyim, bir kaç aydır düzenli giremedim, burada bir recm ekibi var. Hala var mı onlar bilmiyorum. Burada seni taşlayanlar olacak neden adamla yattın, neden seviştin evlenemden seks mi olur vs. vb. bir sürü tırı vırı şeyler yazanlar olacak, ona hazırlıklı ol ve sakın takma.
Çocuk aldırmandan dolayı ayrı bir linç edilebilirsin ona da hazırlıklı ol.
Konu hakkında yorumuma gelince bunca yaşadığın şeyden sonra ben o adam evlenmek istese bile evlenmezdim. Sizi hep tek başına bırakmış bu adam.!
Bir de lütfen korunmayı önemseyin, o korunsun, en zor durumda tereddütünüz varsa ertesi gün hapı için (bu haplar sürekli kullanımda zararlı) Bence siz bu adamı boşverin. Ya adama baktıkça aklıma o kaybettiğim çocuklar gelecek. Belki de yaşadığınız stres yüzünden düştü bebeğiniz. Sebebi ne bilmiyorum ama ben olsam hayatımın kıyısından geçemezdi o adam.

Back
X