• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala evlenmek istemiyor neden ??

Bu adamdan ne kadar çabuk kurtulabilirseniz , sizi belki oyalamayacak biriyle o kadar çabuk beraber olabilirsiniz.
Ha birde edit bence yazanlar gayet mantıklı şeyler yazmışlar siz "evet , bu doğru !" demeseniz de.

içim kıyıldı ya, allah rahmet eylesin çok kötü olmuş, kendine üzülmediysen yavrulara üzülmüşsündür hatırlatıp üzmek istemem de çok üzücü biz de çok üzüldük, yani genç kızsın bunları yaşamana gerek var mıydı düşün işim gücüm var güzel sayılırım falan diyorsun aklını başına almak için biz kadınlara yazmışsın bence burdaki kadınları dinleme zamanın gelmiş senin,
:KK11:
bazı erkekler vardır gezip eglenirler evlencek gibi davranır yıllarca cıkarlar o kızlarla magazinde bile örneklerini görebilirsin herkesle uzun uzuunn cıkarlar oo bu cift evlencek der tum halk bır de bakmışsın ki abidik sebepten ayrılmışlar işte orda anla ki kızların takadı kalmıyor da ayrılıyorlar kimbilir onlar da ne bebek aldırmışlardır ne tatillere çıkıp ailelerle tanışmışlardır, kendine acımıyorsun belli de belki artık biraz kıymetini bilmenin zamanı gelmiştir, adamın güzel arabası veya bir evi var mı ? Belki hayatının amacı o paralarını biriktirip kendine güzel bir araba almaktır veya bir ev ..

bilemezsin ki biliyor olsan evli olurdun, .. gerçekten seven kıymet deger veren erkek sahip çıkar ... nice kıçında donu olmayan erkek görüyoruz cahil okumamış parasız ama evlenicem ben bu kadın benim namusum aşkım vs diyor evleniyor sağdan soldan para buluyorlar evlendiriyorlar gençleri, bunları duymuşsundur, işte öyle birini ara, zaten tanıştık sonuca varmadı diyorsun 1,5 yıl uzun süre degıl bazıları 6-7 yıl çıkıp ayrılıyor tamam ama bence sen de yoluna git. sizin hayatlarınız bir değil bu böyle görünüyor madem bize sordun.

mutlu olman dileğiyle..

Hem de nasıl üzüldüm :( bebeğimle konuşmaya bile başlamıştım :( resmi sürenin son dakikasına kadar beklemistim..belki bişey der, belki çok üzülüyorsun yapmayalım der diye.. inanır misiniz benim ailem istesem bana düğün bile yapacak bi aile, kız erkek hiç ayırtetmezler, dürüst olsun esin yeter derler.. keşke dert maddiyat olsaydı keske,ev de var araba da var kendisinde neye yarar..İkinci bebeğim için kredi bile çektim, nasıl yaparim nasıl ederim diye bile tek tek düşündüm.. şimdi kredi ödüyorum.. ama yavrum yok.. ben kendimi kandiriyorum.. Yorumunuz için beni anladığınız için sonsuz teşekkürler..

Eksik tas gun gibi ortada. Herif sorumsuz bir ergenin teki. Sizin gözünüz asktan kör olmus. Esim ya da sevgilim grip oldugumda bile ilgilenmese sogurum ben. Ki bu erkek kadin genel olarak herkeste boyledir. Degil ki ortak yapim bir bebek icin kürtaj asamasinda beni yalniz birakacak... bu acikca bir bosanma sebebidir, siz hala niye hersey yolundayken evlenmiyor diyorsunuz. Gözünüzu açın nolur, bu adamdan ne koca ne baba olur.

Bu konu gecenlerde acilmis bir konuya cok benziyor. Hani vardi ya kiz iki defa hamile kaliyor ve ilk defa aldiriyor, ikinci defa bilerek bebek yapmisti. Bu seferde baba adayi bu kizi birakmisti. Yani konu buram buram fake kokuyor..
canım o konuyu kim açmış bilmiyorum ama ben yeni üye oldum sırf bu konuyu sizinle paylaşmak için. Fake konular açıldığını da kendi yorumlarimda gördüm ilk defa. Sürekli takip ederim kadınlar klübünu. Nasıl ispat edileceğini bilsem ederdim ilk defa yazdığımi ama bilmiyorum.

kızım bırak ya, içim kıyıldıkça kıyıldı ağlıcam şimdi, yapmasana bunları, o bebekleri haketcek bir baba degılmiş muhtemelen melek olmuş gitmişler baksana :cry:kimbilir neler yapıcaktı size daha, seviyorum deme şu adamı ya ne sana ne çocuklarına sahip çıkmamış, erkek dediğin nasıl sahip çıkıyor evlenen tüm kadınlar dünya güzeli veya süper muhteşem hanım olduğundan mı evleniyor, adamlar sahip çıkıyor sadece, bence yanlış yoldasın, çok ayıp bir örnek ama yüz fırça darbesi diye bir kitap vardı, genç kız türlü türlü erkeklere inanıp çıkıyordu ama en son mutluluğu buluyor, ne yaşadıysan yaşadın hatalarım oldu diyorsun da belki onları mı düşünüyor, artık ne düşünüyorsa düşünsün salla gitsin artık bence.. bırakmak da istemez seni şimdi bu ..

Birincide aldırmışsınız tamam. Aldırmaz evlenirdi seven adam. Bu birinci bulgu.

İkinci bebekte "ilk gebelikte aldırdık, bu bizim evladımız sen de benim kadınımsın evlenelim öyle doğur." dememiş. Nitekim bebek vefat etmiş. Tek başıma atlattım demişsiniz. Seven adam bebek vefat ettiğinde de yanında olurdu. Bu ikinci bulgu.

Hadi hiçbir şekilde gebe kalmadınız diyelim, hiç bebek mevzusu olmadı. Yine de cinsel ilişki yaşamış olan bir erkek kadını gerçekten seviyorsa sahip çıkar. Yani evlenir. Size sahip bile çıkmamış. Üçüncü bulguyu anladınız mı? Seven insan sahip çıkar.

Bu insan mı dürüst ve güvenilir şimdi hanımefendi? Yahu aldatan adam bile evlenelim diyor karşısındaki kadına. Siz resmen sevilmiyor, cinsel obje olarak kullanılıyorsunuz.

canım o konuyu kim açmış bilmiyorum ama ben yeni üye oldum sırf bu konuyu sizinle paylaşmak için. Fake konular açıldığını da kendi yorumlarimda gördüm ilk defa. Sürekli takip ederim kadınlar klübünu. Nasıl ispat edileceğini bilsem ederdim ilk defa yazdığımi ama bilmiyorum.

Sürekli kk'ünü takip ediyorsun fakat daha önce hiic fake konulardan haberin yoktu öyle mi? :KK14:

Seni kibliyorum. Mune Mune bakar olayin icabina..

Sürekli kk'ünü takip ediyorsun fakat daha önce hiic fake konulardan haberin yoktu öyle mi? :KK14:

Seni kibliyorum. Mune Mune bakar olayin icabina..
Evet sürekli takip ederim, estetik yorumlarını kullanılan kremleri cilt problemlerini doktor önerilerini sosyal konuları, konum silinebilir üyeliğim iptal edilebilir. Sorun olmaz yani. Anlayamadım sizi.

Bir konuya da şu fakeciler doluşmasa ...

kızım bırak ya, içim kıyıldıkça kıyıldı ağlıcam şimdi, yapmasana bunları, o bebekleri haketcek bir baba degılmiş muhtemelen melek olmuş gitmişler baksana :cry:kimbilir neler yapıcaktı size daha, seviyorum deme şu adamı ya ne sana ne çocuklarına sahip çıkmamış, erkek dediğin nasıl sahip çıkıyor evlenen tüm kadınlar dünya güzeli veya süper muhteşem hanım olduğundan mı evleniyor, adamlar sahip çıkıyor sadece, bence yanlış yoldasın, çok ayıp bir örnek ama yüz fırça darbesi diye bir kitap vardı, genç kız türlü türlü erkeklere inanıp çıkıyordu ama en son mutluluğu buluyor, ne yaşadıysan yaşadın hatalarım oldu diyorsun da belki onları mı düşünüyor, artık ne düşünüyorsa düşünsün salla gitsin artık bence.. bırakmak da istemez seni şimdi bu ..

Sanki oturmuşuz size detaylari anlatmışim gibi hissettim. Bırakınca da bırakmıyor, aynen öyle.. tabi benim de hatam bu.. ama bi çizgi çekmenin zamanı geldi geçiyor farkındayım..

Back
X