Neden hala evlenmek istemiyor ?

Mercan Cenneti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
89
26
3
33
Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor.

Düşünüyorum düşünüyorum ama oyalaması için de neden bulamıyorum. Çok sık görüsen insanlar da değiliz hani gönül eğlendiriyor desin

Kendınızden bunca tavızı evlenmek için mi verdınız? Deger mı ? Hamıle kalıyorsunuz aldırıyorsunuz sahıp cıkmak gıbı bı alternatıfı varken buna ızın veren bır partnerınız var! Bu yazıda bana sevgı ask hıssi gecmedı. İyi kötu herseyı 1 bucuk yıla sıgdırmış tuketmiş bır ilişki goruyorum. Madem cıddı zaten karı koca hayatınız var bır kagıt parcası için neden bu beklemek.. İnş hersey yoluna gırer dıyeyım en azından

Kardesim Allah askina su adamdan ayril. O kadar cok sey var ki soylenecek, ama usendim inan yazmaya. Zaten o adam degmez hakkinda konusulmaya. Hic mi kendine acimiyorsun?

Celladına asık olmak tabırıne ne cok uyuyor dımı. Ben anlamıyorum bazen insanları ya !!

Celladına asık olmak tabırıne ne cok uyuyor dımı. Ben anlamıyorum bazen insanları ya !!
Evet canim ya. Muhtemelen biraz da kendini mahkum hissediyor o adama(?) Cinsel birliktelik yasayip, cocuk aldirdigi icin. Ama deger mi? 3 gunluk dunyada serefsize boyun egmeye deger mi? Off gece gece sinirlendim.

Evet canim ya. Muhtemelen biraz da kendini mahkum hissediyor o adama(?) Cinsel birliktelik yasayip, cocuk aldirdigi icin. Ama deger mi? 3 gunluk dunyada serefsize boyun egmeye deger mi? Off gece gece sinirlendim.

Canım bı adam yasamıyorkı ıkı taraflı cınsellikte . Bılmıyorum bazı hemcınslerımız bıle bıle yapıyor ..? Sonunu gore gore .. Sorma 1 yıldr hamıle kalmaya calışan bırı olarak katlanamıyorum bole selere

Allah tez zamanda kucagina saglikli bir bebek almayi nasip etsin canim.
Konu sahibi, o ilk cocugu aldirdiginda ayrilmaliydi bu adamdan. Cocugunu istemeyen bir adamdan ne bekliyor? Evlense bile insan bunu unutmaz omur boyu. Nefret eder. Allah vermesin ama evliler icin bile bosanma nedeni cocuk aldirmak. Hanim kardesimizin gozleri gormuyor bunlari. Ne diyeyim, Allah tez zamanda gercekleri gormeyi nasip etsin. Allah sifa versin. Cunku bu da bir hastalik.

Allah akıl fıkır versın . Sevgı bambaska bişi kendınden olanı istemeyen baskasını nıye ıstesnki.. Seven ıkı ınsanın yasadıkları gıbı durmuyor ne dıyelim tum bunlara ragmen bır deneyım deyıp daha guzel baslangıclar ypmk lazım..amin cnm rabbım bekleyen herkese nasıp etsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…