- 16 Eylül 2015
- 89
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
-
Kardesim Allah askina su adamdan ayril. O kadar cok sey var ki soylenecek, ama usendim inan yazmaya. Zaten o adam degmez hakkinda konusulmaya. Hic mi kendine acimiyorsun?
Evet canim ya. Muhtemelen biraz da kendini mahkum hissediyor o adama(?) Cinsel birliktelik yasayip, cocuk aldirdigi icin. Ama deger mi? 3 gunluk dunyada serefsize boyun egmeye deger mi? Off gece gece sinirlendim.Celladına asık olmak tabırıne ne cok uyuyor dımı. Ben anlamıyorum bazen insanları ya !!
Evet canim ya. Muhtemelen biraz da kendini mahkum hissediyor o adama(?) Cinsel birliktelik yasayip, cocuk aldirdigi icin. Ama deger mi? 3 gunluk dunyada serefsize boyun egmeye deger mi? Off gece gece sinirlendim.
Allah tez zamanda kucagina saglikli bir bebek almayi nasip etsin canim.Canım bı adam yasamıyorkı ıkı taraflı cınsellikte . Bılmıyorum bazı hemcınslerımız bıle bıle yapıyor ..? Sonunu gore gore .. Sorma 1 yıldr hamıle kalmaya calışan bırı olarak katlanamıyorum bole selere
Allah akıl fıkır versın . Sevgı bambaska bişi kendınden olanı istemeyen baskasını nıye ıstesnki.. Seven ıkı ınsanın yasadıkları gıbı durmuyor ne dıyelim tum bunlara ragmen bır deneyım deyıp daha guzel baslangıclar ypmk lazım..amin cnm rabbım bekleyen herkese nasıp etsn.Allah tez zamanda kucagina saglikli bir bebek almayi nasip etsin canim.
Konu sahibi, o ilk cocugu aldirdiginda ayrilmaliydi bu adamdan. Cocugunu istemeyen bir adamdan ne bekliyor? Evlense bile insan bunu unutmaz omur boyu. Nefret eder. Allah vermesin ama evliler icin bile bosanma nedeni cocuk aldirmak. Hanim kardesimizin gozleri gormuyor bunlari. Ne diyeyim, Allah tez zamanda gercekleri gormeyi nasip etsin. Allah sifa versin. Cunku bu da bir hastalik.
Ben yeni üye olduğum için konuyu yanlışlıkla iki defa açtım. Bunu nasıl kapatabilirim acabaIlgili bolume tasindi
Evet yanlışlıkla oldu bir nevi silemedim bi türlüYalnız iki konu açmak yasak. Büyük ihtimal biri kaldırılacak.
KapadimBen yeni üye olduğum için konuyu yanlışlıkla iki defa açtım. Bunu nasıl kapatabilirim acaba
Acaba bunu kapatıp diğerini açabiliyor muyuz..Kapadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?