- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
-
nedeni; sevgisizlik...Benim merak ettiğim şey nedeni, gönlüm yok mu evet var biraz tabi, ama illa evlenelim demiyorum tabi. Neden istemiyor yani, sevgi var saygı var (tabi yukarıda anlattığım şeyi saymıyorum genel ilişki için konuşuyorum) maddiyat var, yaşadığım şeylere rağmen çoğu konuda sorumlulugumu yüklendim, olgun davrandım, bırakmak isteyince bırakmıyor, ben küsünce peşimden de koşar, hediyelesiriz, sürekli görüşmuyoruz altı aydır, iki ayda falan bir, gezen tozan lay lay lom insanlar değiliz, evlilik korkusu yok, iyi bir aile temeli var, ailesi de istiyor, planı ona bıraktı.Ben güzelim o yakışıklı. Boyu boyuma derler falan derler ya öyle. Benimle illa evlensin demiyorum yukarıda dediğim gibi, bunlari yaşamış olsam da her koyun kendi bacağından asılir onu da biliyorum, yaşadım diye bağımlı da olmadım. neden evlenmek istemiyor diyorum ben nedenini merak ediyorum.
Genç yaşta kariyer sahibi olduğuna göre, çok ta saf bir insan olmamalısın.Benim merak ettiğim şey nedeni, gönlüm yok mu evet var biraz tabi, ama illa evlenelim demiyorum tabi. Neden istemiyor yani, sevgi var saygı var (tabi yukarıda anlattığım şeyi saymıyorum genel ilişki için konuşuyorum) maddiyat var, yaşadığım şeylere rağmen çoğu konuda sorumlulugumu yüklendim, olgun davrandım, bırakmak isteyince bırakmıyor, ben küsünce peşimden de koşar, hediyelesiriz, sürekli görüşmuyoruz altı aydır, iki ayda falan bir, gezen tozan lay lay lom insanlar değiliz, evlilik korkusu yok, iyi bir aile temeli var, ailesi de istiyor, planı ona bıraktı.Ben güzelim o yakışıklı. Boyu boyuma derler falan derler ya öyle. Benimle illa evlensin demiyorum yukarıda dediğim gibi, bunlari yaşamış olsam da her koyun kendi bacağından asılir onu da biliyorum, yaşadım diye bağımlı da olmadım. neden evlenmek istemiyor diyorum ben nedenini merak ediyorum.
Ayrilmiyor ne demek net tavir koyun bu sekilde devam etmek istemiyorum deyin.Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor.
namuslu???? adam evlenmeden seninle ilişki yaşıyor hamile bırakıyor ama namuslu hımmm tabiYaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Yani sen şimdi senden kopup giden, hiç koklayamayacağın, gülüşünü sana annecim deyişini göremeyeceğin, kokusuna doyarak uyutamayacağın, emzirip doyduğunda yüzündeki sana sonsuz güven duyan ifadeyi göremeyeceğin iki bebeğine üzülmüyorsun da onları senden koparan sahip çıkmayan o şerefsizin seninle neden evlenmediğine mi üzülüyorsun???Allah akıl fikir versinYaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Yani sen şimdi senden kopup giden, hiç koklayamayacağın, gülüşünü sana annecim deyişini göremeyeceğin, kokusuna doyarak uyutamayacağın, emzirip doyduğunda yüzündeki sana sonsuz güven duyan ifadeyi göremeyeceğin iki bebeğine üzülmüyorsun da onları senden koparan sahip çıkmayan o şerefsizin seninle neden evlenmediğine mi üzülüyorsun???Allah akıl fikir versin
Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Aynen neden seninle evlensin ki ?Her şartları tamam olsa ne olur herifin evlenmeye gönlü yok.
Koca da baba da olmak istemiyor olamaz mı?
Zaten istediği her şeyi yaşıyor seninle, niye evlensin ki böyle bakınca çok da tuhaf gelmiyor bana yani..
Bu şartlarda insan çocuk sahibi olayım, yuvam olsun diye nikah kıyar.
Onu da dediğim gibi istemiyor, çok net aslında.
Haa neden vazgeçmiyor diyorsun.
Güzel bir ilişki yani yormayan,sıkmayan, istediğimde bulduğum, istemediğimde sorumluluğu üzerimden attığım.
Neden evleneyim?
Pardon neden evlensin diyecektim fazla empati yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?