Neden hala evlenmek istemiyor ?

büyük konuşmayın canım .insan bazen yapmam dediği şeyleri yaparken buluyor kendini .
bence adamda suçlu illa vaat vermesine gerek yok . bu kadınla olması başlıbaşına vaattir bence .o zaman elaelin kızıyla oynamayacak . oturcak kendine uygun bir kız bulup evlenicek kendine uygun görmüyorsa . konu sahibi geçmişim vs dediğine göre geçmiştede ilişkileri oldu belki adam buna taktı bilemeyiz madem öyle kendine bakire kız bulsaymış bu kızdan ne istedi yazık günah .bir kadın bu kadar küçük düşürelemez adam yüzde yüz hatalı vicdansız kötü kalpli biri . bu adama hak vermem imkansız . kadında kapılıp gitmiş duygularına ondada hata var ama seven taraf olduğu için mağdur olan o . sizin bakış açınıza göre evlenemden cinsellik yaşadı oh olsun ona olabilir ben böyle düşünemem . kusura bakmayın .

Ne istediğini anlamak zor değil. Senle gezmek tozmak vs. Hoşuma gidiyor,iyi böyle..ama evlenipte kendimi sana ve bi yuvaya adayamam.. Sorumluluk alamam..takilirim ben böyle..Bu şekilde dusunuyor işte..

Adam rahatını bozmak istemiyor. Bence siz Evliliği düşünüyorsanız rest çekin evlenirse evlenir evlenmezse herkes yoluna baksın. Sizin açınızdan zor bir durum ama o adamın size değer verip vermemesinden bağımsız olarak siz zaten değerlisiniz kendinizi suçlu hissetmeyin.

Ay komiksiniz. Evlenmeden cinsellik yaşadı oh olsun mu? Bu bakış açısı bana çok uzak. Herneyse herkesin düşüncesi kendine, alıntılamayın lütfen, zira fikirlerinizle ilgilenmiyorum.

Ay komiksiniz. Evlenmeden cinsellik yaşadı oh olsun mu? Bu bakış açısı bana çok uzak. Herneyse herkesin düşüncesi kendine, alıntılamayın lütfen, zira fikirlerinizle ilgilenmiyorum.
saçma konuşuyrosun canım bende ilgilenmiyorum de yazmadan geçemedim hadi iyi günler

Hata yapılır ama aynı hata defalarca yapılmaz, yaşını başını almış ekmeği elinde kadın, hamileyim deyıl adam aldiralım dediğinde hele o çatala yattığında ulan ben ne yapıyorum diye dusunmeliydi, yok ama bikaç ay sonra yeni kürtaj oldum vs demeden ikinciye hamile kalıyor, 18 20 yaşında biter artık o göze perde inmesi akıl edememe düşünememe aptal aşık olma, ortalama zekada bir kadın bu

arkana dahi bakmadan ayrıl, cinsel ilişkiye girmeyi hamile bırakmayı biliyorda evlenmeyi mi bilmiyor. Ama inan adamı suçlamıyorum bu kadar tavizi sen vermişsin adama, kendine yazık etme.

neden evlensın kı??? adam cınsellığı bıle rahatca yasayabılıyor...doğmayan evladına kıyabılecek kadar onemsemıyor sızı
gercekten sıze acıdım....gebelıklerın bu sekılde sona ermesı cokcok uzucu...kendınıze nıye bu hakszılığı reva gördunuz kı????? nıye sızı kullanmasına ızın verdınız.kusura bakmayın ama sonuc bellı her haltı yapmasına ragmen gıdecek el degmemıs bır kızla evlenecek....olan sıze yasadıklarınıza genclığınıze kaybettıgınız canlara olacak

22 yaşındaydım zaten..

Şartlar olgunlaştığında ayrılmak isteyecektir. 2 hamileliğinizde yanınızda olmayan birisinin bundan sonra yanınızda olması bana biraz zor gibi geliyor.

Offf sizi zor Günlerinde yanlız bırakan bir adamla evlenmek istiyorsunuz. Sizinle evlenmek isteseydi. Ilk gebeliğinizde belki de hemen evlenmek isterdi ya da hemen sonrasında evliliği öne çekerdi.

Ne zaman mesleğini eline aldın da , 2 hamilelik geçirdin? Nasıl bir kariyerin var?

Çok hızlı yaşıyorsun. Böyle devam edersen hayat seni çok yoracak. Adam kaç yaşında ki?
20 yaşında atandım ilkin öğrenciyken, bu sene de başka bi kadroya atandım okulu bitirince.. evet bu yaş için fazlaydı doğru..

Benim merak ettiğim şey nedeni, gönlüm yok mu evet var biraz tabi, ama illa evlenelim demiyorum tabi. Neden istemiyor yani, sevgi var saygı var (tabi yukarıda anlattığım şeyi saymıyorum genel ilişki için konuşuyorum) maddiyat var, yaşadığım şeylere rağmen çoğu konuda sorumlulugumu yüklendim, olgun davrandım, bırakmak isteyince bırakmıyor, ben küsünce peşimden de koşar, hediyelesiriz, sürekli görüşmuyoruz altı aydır, iki ayda falan bir, gezen tozan lay lay lom insanlar değiliz, evlilik korkusu yok, iyi bir aile temeli var, ailesi de istiyor, planı ona bıraktı.Ben güzelim o yakışıklı. Boyu boyuma derler falan derler ya öyle. Benimle illa evlensin demiyorum yukarıda dediğim gibi, bunlari yaşamış olsam da her koyun kendi bacağından asılir onu da biliyorum, yaşadım diye bağımlı da olmadım. neden evlenmek istemiyor diyorum ben nedenini merak ediyorum.

Sana çok kısa ve net bi cevap vericem.
Adamla zaten evli hayatı yaşadığın için seninle evlenmeye gerek duymuyor olay bu kadar basit.
Birlikte yaşayabileceğiniz geriye kalan tek şey meşru yoldan çocuk sahibi olmak,onu da istemiyor belli ki.
Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi namuslu ve dürüst bi insan olsa çocuğuna sahip çıkar ve şimdiye evlenirdi senle.
Sen bariz bi şekilde oyalandığının ve cinsel anlamda kullanıldığının farkında değilsin bile.

arkadaşım herkes evlenmeye odaklı yaşamıyor ki hayatını..
kendisine sorun .. neden evlenmek istemediğini konu açılınca neden kaçtığını..
küçükmüş yaşınız sevgiliniz kaç yaşında ki ?
belki henüz erken olduğunu düşünüyor ama sizi kaybetmekte istemiyor ve dile getirmiyor..
belki de hiç evlenmek gibi bir derdi yok..

asıl siz kendinize sorun neden evlenmek istiyorum bu adamla diye?
iki kere yüzüstü bırakmış sizi.. 2.ciyi doğurmaya karar vermişsiniz düşmeseydi belki de evlenecektiniz peki istediğiniz bu mu mecbur kalınarak yapılacak bir evlilik mi?
siz neden evlenmek istiyorsunuz daha bu yaşta bende onu anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…