evli olan ütn kadınlar böyle gel gitler yaşıor bence belkide başlarken beklentilerin büyük olmasından kaynaklanıyor
merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmıyordum.... çokta deil aslında 2 ay falan olmuştur .... buradaki hemen hemen her arkadaşdaki gibi benmde gerek kocam gerek ailesiyle problemlerim oldu..... ama onlardan bahsetmek istemiyorum size bu akşam ....
cünkü hem bahsetmekten hemde okumadaktan yoruldum artık ....
aslında neden yaşadığımı dahi bilmiyorum ....neden evlendiğimi.....neden hala evli olduğumu......
ayrılmak istiyorum ara sıra ..... bırakıp gitmek ...sonra bu kadar kolay mı diyorum kendi kendime insanlar nelere katlanıyor diyorum ....
ne kadardar kızsamda eşime ne kadar istesemde ayrılmak .... ayrılmak deyince içim acıyor....
yaşananlar yaşanmışlıklar .... bir teraziye koysak iyi ve kötü günleri ... kötü günler galip gelir....
oysa daha 3 yıllık evliyiz yolun basındayız ....
seviyormusunuz die sorarsanız eğer .....inanın onu hiç bilmiyorum ... bişi var ama alışkanlık mı yoksa sevgimi onu dahi anlayamıyorum artık....
evet canım evlenirken ne kadar az beklentiye girersen o kadar mutlu oluyorsun bence.insan hayallerle evlenip farklı durumlarla karşılaşınca büyük mutsuzluklar yaşıyor.
:) aYYY O zaman evlenmeden önce acaba kocam beni nası dövecek nasıl hakaret edecek die hayal edelim de .... hayatımız güzel olsun be bacım
aslında çok büyük bi beklentimde yoktu ki benm sadece gözümün içine bakıp gülecek bi eş istemiştim ....
ama o kadar zıt ki hayata bakış acımız .....onun bana baktığında gözleri o öle olmaz anlatıyo .. benm cvbı ise gözlerimin saçmalama.... yani arkadasım tamamen farklı seylerden zevk alırken nasıl yürür bu evlilik ....özellikle benm durumumda olup yürütenler var mı çok merak ediyorum
cnm benım sana acımak ıstemıyorum cunku aynı durumdan bende muzdarıbım arkadasında dedıgı gıbı zaman zaman bole duygular yasıyoruz malesef ben daha 4 aylık evlıyım ama aynı seyı bende yasıyorum...Neden evlendıgımı ve neden ayrılmadıgımı bılemıyorum.Ustelık bıde hamıleyım bıde onun sendromu var ustumde sıkılıyorum bazen kımse olmasın yanımda dıorum ama bazende okadar yanlız hıssedıyorum kı kendımı esımde dahıl kımseyı ıstemıyorum yanımda..Biz kadınlar ıcın zor bı durum malesef ne yapsakta bılemıyoruz
:) aYYY O zaman evlenmeden önce acaba kocam beni nası dövecek nasıl hakaret edecek die hayal edelim de .... hayatımız güzel olsun be bacım
biraz eşinimi mi anlamaya çalışsan ki:26nun zevk aldığı şeylere biraz yönelsen,bilemiyorum ki başka evliliği yürütmek istiyorsan birazda böyle denesen:26:
beklentiyi aşağıda tutmak dayak yemek anlamında deil romantizim anlayış sürpriz flört zamanındaki davranışaların aynısını bekleyince ve karşılık görmeyince üzülüyosun
beklentiyi aşağıda tutmak dayak yemek anlamında deil romantizim anlayış sürpriz flört zamanındaki davranışaların aynısını bekleyince ve karşılık görmeyince üzülüyosun
Hepimiz zaman zaman bu dönemleri yasiyoruz maalesef, bir yuvayi kurmak cok zor ama yikmak cok kolaydir.. Bence siz esinizi cok seviyorsunuz, evlilik de insanlar tartistiklarinda yada bir takim sorunlar yasadiklarinda karsisinda ki insandan belli bir müddet soguyabiliyor ama bir süre yalniz kaldiginda özlemler basliyor.. Bence sizinde biraz yalniz kalmaya ihtiyaciniz var eger imkaniniz var ise söyle 1 ayligina bile olsa uzaklasin esinizden, sehir disinda akrabalariniz var ise onlarin yanina gidin. Insan yalniz kaldiginda daha iyi gözden gecirebiliyor bazi seyleri..
Hakkinizda en hayirlisini dilerim.
yok cnm ne yazık ki öle bi imkan 3 yıllık evlilikten bahsetmişim 2 tane bebişi atlamışım iki bebekle uzaklaşam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?