Neden hala tanıştırmadı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
mrb arkadaslar erkek arkdsmla cıkalı 2.5 snee oldu azda deıl yanı ama hala aılesyle tnıstrmadı.bı kac bunun yuzunden kavga ettıık.aannesı daha erken dıomus bunun neresı erken daha ? neden hala tanıstrmıo acaba :SCADIARZU

ailesi bu tarz seylere hoş bakmıyo olabilir mi acaba sizin yaşlarınız kaç ?

o 21 yasında ben 19 abısı var getrırp tnıstrdı o.aılesı rahat bı aıle hemde :S o konularda hoslanmıcanı duusnmuorum

canim bazi erkek aileleri kiz ailelerinden daha nazli oluor. bence hic acma artik bu konuyu. iyice havaya girmesinler... belki de iliskinize inanmiyor, ya da nasilsa bisey cikmaz gozuyle bakiyor olabilirler. (ben boyle bisey yasamistim daha once) o yuzden de gelin kaynana moduna girmek istemiyor olabilirler... yuz goz olma meselesi iste. bence hic konusunu bile acmaki. gururun daha fazla kirilmasin...

sadece tanıştırıcakki hemen yarın evlenmicek. Neresi erken bu tanıştırılmanın anlamadım..azda değil 2.5 sene diyorsunuz..

Alla alla abisi tanıştırmış ama sizin sevgiliniz niye tanıştırmıyo acaba.Belkide ailesinin sizin varlığınızdan bile haberi yoktur sevgiliniz öyle söylüyordur.Sevgiliniz ailesiyle sizi tanıştırmak istemiyordur ailem erken falan diyordur.Bilemeyecem yanii:uhm:

İçerik nedeniyle”Ah erkekler“Bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

arkadaşa katılıyorum,özellikle işaretlediğim kısımlara bence de çok doğru canım,bende olsam aynını düşünürdüm

bencede bizde 2 sene sonra tanıştık ama sen üsütüne düşme bence ondan da kaçıodur bırak kendi söylesin sana bekle bakalım biraz daha

geç kalmış ciddi düşünmüyomu acabaa

canım çok küçüksün daha ... bence ilişkiye aileyi katmak için çok erken bir yaş... sen ilişkini güzelce yaşa ... zamanı gelince elbet tanışırsın... işin içine aile girince bazen beklemediğin şekle giriyor ilişkiler... sen önce kendinden ve erkek arkadaşının bu ilişkiye bakışından emin ol yeter...

herşey doğru zamanda olsun daha güzel olur :)

19 yaşındasın ve 2,5 senelik bir ilşikin var, erkek arkadaşın da 21 yaşında bunlar sana birşey ifade ediyor mu?
canım daha çok gençsiniz.. Erkek arkadaşın askerliğini yaptımı belli başlı bir işi var mı?
İşin içine aileler girince durum değişiyor, kısacık bir örnek vereyim
Eşimin erkek kardeşi 19 yaşında kız arkadaşıda öyle. Bunalr ailelerle paylaşmak için can atıyorlar.
Bizim tarfatan kimse karşı değil ilşkilerinden haberdarız ama biliyoruz ki aileler de ilişkiye dahil olduğunda konu resmiyete taşınmak istenicek.
Ve şu an durum buna hiç müsait değil. Okulu bırakmış olduğu için çok erken yaşta iş hayatına atıldı
(hiç tasvip etmiyorum tabiki , ne olursa olsun okumalıydı)
Abisinin desteğiyle çok güzel bir meslek sahibi oldu ama önünde daha askerliği var.
Dolayısıyla şu duruma ailelerin konuya dahil olaması gibi birşeyin söz konusu olmasını istemiyoruz.
Onların istediği gibi bir durum için önlerinde en az 3 sene var canım.
bilmem anlatabildim mi?Biraz pay çıkar kendine olmaz mı?

şimdi egri oturup dogru konusmak gerek...
bi arkadasın dedigi gibi banada ciddi dusunmuyo gibi geldi..
evlenmicekler sonucta tanısma olacak....
ciddimi değilmi sorularıma yanıt vermen gerek.. ( buraya yazman sart değil en azından için rahat etsın)
peki kendı aranızda söz yuzugu vs taktınız mı?
evlılık konusundan bahsediyormu?
yada sen o konuyu actıgın zaman ertelıyormu?
konuyu actıgın zaman duymamazlıktan mı gelıyor?

ben kendımden ornek vereyım ama herkesınkı benımkısı olcak die birsey soz konusu değil tabıkı..

eşimle çıktıktan 2hafta sonra kendı aramızda yuzuk taktık, ben kendı annemle tanıstırdım bi pastanede..
1yıl sonra benı ıstemeye geldiler...bölede devam etti..

insallah ciddidir canım sevgilin.. a.s.

erken diyememicem bende aynı yaştayım ve 4 senelik bi ilşkim var aileler tanıştı ben tanıştım onun ailesiyle şikayetçi deilimm kendimi onların ailesinde gibi hissdiyorum kendi aramızda yüzük takmıştık tanışmadan önce zaten ama tanışrmaması bi yana tanıştımaktanda kaçıo gibi geldi bana ben tanıştım ve niyetnin ciddi olduğu resmileşti ama bş yanıda var aileler tanışınca sorunlar her zaman artar ama sadece sen tanışsan ne sorun olr anlamadım bu tanışmıcağın anlamına gelmezz bence biraz bekle kendi söler belki

bu arada yazımdaki tanıştırmaktan kaçıo senin erkek arkadaşın için yazdım bizde öle bi durum olmadı yaniii

bende tanısmadım ama ailesi beni biliyo bilmeleri yeterli geliyo bana simdilik
seninkinin en azından bi varlıgından haberdarlarmı isim vs gibi biliyolarmı yüzyüze görmesenizde

beni 10. ayımızda tanıştırmıştı..kendisinin sölemesini bekle eğer söleme gibi bi niyeti yoksa evlenmeye hazır deildir ciddi bişi düşünmüodur bence a.s

canım ben eşimle 7.5 sene çıktım sözümüzden 1 ay önce tanıştım bende tanışmamıştım.ama ne ben böyle bişey istedim nede o söyledi.sadece annesini aramamı istiyordu.bende ara sıra arıyordum.evet şimdi benimle aklıma takıldı biz neden tanışmadık 7.5 senede klava:

annesı daha erken dedıgını bıle bıle gıdıp tanıssan ne hayır beklıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…