Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum ben bütün dünyayı gezdim bir sürü milletten çevrem var ama senin gibisini ilk defa gördüm ..bak yeminle .
Her sene iki üç defa yurt dışına gidiyorum ben .neyle sınırlı benim çevrem .
Peki anladim. Ben bir taneyim cunku

oha

bundan rahatsız olunabilceği hiç aklıma gelmezdi

çok sevdiğim bi dostum hamile ve elim hep karnında ama biz hep sarılırız öperiz birbirimizi. şu an kötü hissettim acaba rahatsız ettim mi diye.

arkadaşıma sordum

ben çok seviyorum kızım da seviyo dokunmanı sev onu dedi

çok şükür sevgi gösteriyorum diye gıcık olan arkadaşım yokmuş

Oyle mi sizce. Benim omrumun yarisindan cogu TC disinda gecti. Sadece iki erkek arkadasim Turktu, gerisi yabanciydi.

Oyle mi sizce. Benim omrumun yarisindan cogu TC disinda gecti. Sadece iki erkek arkadasim Turktu, gerisi yabanciydi.
Olabilir yinede kaynaşmamış olabilirsin .
Ben bütün Avrupa yi gezdim gayette normal insanlar .belki senden kaçmıştılar dokundurmamıştırlar normal oda

Şunu da söyleyim gidiyorum pilav.
Yıllarca havalimaninda çalıştım. Birgün ağır grip enfeksiyonu geçirdim. Raporum bitti ve ise başladığımda hala rahatsizdim. Ingiliz bi aile geldi. Grip olduğum için bebeklerini kucağıma almak istemedim bunuda onlara izah etmeye çalıştım. Başka bi kız arkadaşıma vermek istedim Bebeği. Aile beni gidip amirime şikayet etti ve ben uyarı aldım. Çocuğu begenmedigimi ima ettiler. Oysa ki ben grip olduğum için almak istememistim. Daha sonra Türk bi aile geldi onların da bebeğini almadım kucağıma ama onlar teşekkür edip gitti. Şimdi benim kötü bi niyetim var mıydı sence ?
Hani yabancılar bizden daha ileri görüşlü ya o açıdan anlattım.

Olabilir yinede kaynaşmamış olabilirsin .
Ben bütün Avrupa yi gezdim gayette normal insanlar .belki senden kaçmıştılar dokundurmamıştırlar normal oda
Ben gezmedim, ic iceyim, tek tuk Turk arkadsin disinda gunluk yasamim ici ice. Ev sahiplerim Amerikali ve Ingiliz. Daha ne kadar entegre olunur anlamiyorum yani. Bana dokuunup dokunmamaalri neden size dert oldu onu anlayamadim bu arada...
Ozel hayatimi da mi anlatayim yani

Ingizler sizin flu oldugunzu duysalar toplu olarak oradan kacarlardi. Muhtemelen durumu anlamamislar. Neden ceza aldiginizi bilemem, ama normal bir ingiliz influenza geciren birinin yanindan bes m oteden gecmeyi tercih eder.

Ingizler sizin flu oldugunzu duysalar toplu olarak oradan kacarlardi. Muhtemelen durumu anlamamislar. Neden ceza aldiginizi bilemem, ama normal bir ingiliz influenza geciren birinin yanindan bes m oteden gecmeyi tercih eder.
Son iki sayfayi okudum da pilav ilk deta sana katildim
Yurtdisinda yasamis vr cesitli ulkeler gezmis biri olarak rahatlikla soyleyebilirim bizim kadar dokunmatik bi toplum gormedim
Bi italyanlar ve ispanyollarda vardir dokunma olayi ama ingilize sıkıyosa dokun diyorum

Dokunmayı abarttın da ondan
Eb sahibinin İngiliz olmasıyla o topluma entegre olman arasında ne gibi bir bağ bar anlamadım .Abd de yaşıyorsan ev sahibin zaten yabancı olucak .
Dokunmamışlaı sana dert olmuş ki sürekli biri birine dokununca taciz geliyor aklına .öxel hayatını dinleyecek gücümüz yok inan bana .onu başka konuya sakla ..

Konu içindeki ayrıntılar dikkat çekecek kadar sert olduğu için, konu dışına kayılması gayet normal.
Sizi alıntılayak yazıyorum ama sözlerim size değil, sadece konuya dair fikrim.

Hamile bir kadının göbeğine izinsiz dokunmak kısmının taciz olduğuna katılıyorum,ama şöyle ki katılıyorum: Uyarıya karşın buna devam eden tanıdık birinden gelmesi veya alakasız yabancı birinin teması halinde. Bu hali, izin istenecek bir durum olarak görmeyen ve samimiyet anlayışı bol bol dokunmak olan insanlar ile örülüyse çevreniz, buna sadece "Sosyal mesafeden bihaber olmak" denebilir. Taciz kelimesi, çok ağır; hele ki sağlıklı sevgi, ilgi ve şefkat gibi hislerle yapılanına böyle bir tabiri yakıştırmak, irite edici.

bazı insanlardan çekiniyorlar biraz dış görünüşle ilgili ..

Vatandasi olup yillarca okudugum ve calistigim, erkekleriyle ciktigim ulkeden mucize sekilde ayri yasiyormusum da haberim yokmus....
baska?

Iyi de, taciz hukuksal ortamlarda tanimlanmasi cok guc bir fenomen, cunku kisiden kiseye, kulturden kulture degisim gosterebiliyor. Bu is tamamen bireyin tacizi neyi kapsadigi anlayisin abagli oldugu icin bu tartismalar olabiliyor. Cunku herkese gore taciz goreceli.
Meksikali adam gelip omuzlarimi ovaliyorsa gece vakit ofiste, ben yanlizken, bu dupeduz tacizdir.
Hamile kadin karnini bilerek oksattiriyrsa tanidiklarina, bu taciz degildir.
Tamamen bireye bagli diye defalarca soylendi.
Bir tek dogru yok ki. Gri alanlar var. Iste hepimizin kabul etmesi gereken gercek de budur.

Vatandasi olup yillarca okudugum ve calistigim, erkekleriyle ulkeden mucize sekilde ayri yasiyormusum da haberim yokmus....
baska?
Bence ordan değil sadece dünyadan da ayrı yaşıyorsun ..
Biz burda gidip tanımadığımız kişilere dokunmuyoruz .gereksiz duyar kasma.
Bynu savunmuyoruz .
Abd yi konuya katan sensin .biz burda yaşıyoruz bize ne Abd dem .
Burda taciz dersem gülerler adama.
Orda yaşayıp entegre olamayan çok Türk var ayrıca.kimse orda Türkleri baş tacı yapmıyor bunu biliyoruz .sen daha iyi bilirsin .Abd de çok fazla ırktan insan var .Asyalısıda var İngiliz asıllısıda.nasıl genelleyebiliyorsm .Hadi Fransız dersem anlarım da .

Beni entegre olamayan Turkler ilgilendirmiyor. Ben burada Turklerle ayda yilda bir gorusuyorm. KK ne Turkceyi unutmamak icin yaziyorum. Hem ABD de yasadigimi nereden cikardiniz, oraya hic gitmedim. Ev sahibim ABDli dedim. Birakin artik bu kadar uydurmayi bence, biraz rahat olun.

Gayette anlattım hadi beni anlamadilar şakır şakır dillerini konuşan amirimi de anlamadilar. Israrcı oldukları için uyarı aldım bende. Yani bebeklerini alsaydim hiçbir sorun olmayacaktı bence. .

Birsinin hayatini bu kadar kafasindan uydurmaya meyilli insan ilk defa goruyorum, ucun uctugunu zkadar... hayal etmek bedava cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…