Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yazmayayım diyorum ama yok yani olmuyor. Benim Cute ile hiçbir sorunum olmadı hala da yok ama şu beni herkessss kıskanıyor, yok oğlum böyle yok işim şöyle yok kocam böyle bir yerden sonra bayıyor insanları. Burada çok sık konu açan sadece Cute değil ama bu kadar tepki çeken tek o. En azından benim gördüğüm.

Konu sahibi konuya yaptığımız yorumları bir kenara bırakıp kişiliğimize saldırmasa biz de onun karakter sorunlarıyla ilgilenmeyiz. En ufak eleştiride kıskanç ya da haset oluyoruz.
Siz de onu gormezden gelin yahu?
Konuyu kapattirmayin neden hemen provoke oluyorsunuz?
Konuya konsantre olun bence.

Empati yapıp kendini konu sahibinin yerine koymuşsun Malum aykırı bir insansın ve her konun sabote ediliyor. Ama bu kadar insan birşeyler diyorsada boş değildir diyorum ki gözlerimle gördüğüm şeyler de var. Ama yine de uzatılmaması taraftarıyım değişen birşey olmayacak zira.

Anladigim kadariyla, sadece hamile kadin degil tum kadinlarin bedenine uzanan bir dunya gorusu hakim arkadaslar, ondan o resmi koymustum.
Simdi insanlar kadini bir Matruska doll gibi gorduklerinden, bir "tasiyici kilif"a benzettiklerinden , cocugu sadece tasiyan bir et yigini olarak gorduklerinden boyle davraniliyoruz.
Anlayacaginiz, hamile kadina dokunmak sadece bu sistematik zorbaligin bir parcasi.
Eger biz bilinclenirsek cozum uretilebilir diye olumlu yaklasmaliyiz bence.

Dedi mi böyle bir şey gerçekten insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlamıyorum ne diyeceğimi şaşırdım şuan.

Neyi tartışalım yinemipilav
Dokunmayi mi ?
Dokunulmasindan hoslanilirmiyorsa uyarır.
Taciz demişler de biri gelip gerçek anlamda taciz ettiğinde popomuza dokununca misal bön bön bakiyoz mu ? Hayır.
Madem buda taciz buna da bagirsin o zaman

Detaylı açıklamaların için teşekkürler pilav ama konu sahibinin konuyu bu kadar sosyolojik bir olay gibi görüp açtiğini hiç sanmıyorum onu birazcık tanıyorsak eğer.

Cogunluk her zaman dogrudur diye bir sey yok ki...
Bakin siz de hemen beni hedef aldiniz.
Bu konuyu degil kisiyi elestirme aliskanligi cok berbat bir ogrenilmis davrnais bicimi.
Ne var oyle insanlar da var hayatta deyip es gececek konuya doneceksiniz.
Akilli ve bilincli kadinlar konuyu tartisir.
Geriy ekalanlar da bos bos kisleri elestirir.
Bu kadar basit.
Sonucta hamile kadina dokunulmasi dogru mu degil mi, onu anlamaya calisiyoruz
Oyle degil mi

Hamile kadının karninada yoldan geçen kimse dokunmaz zaten yüzde 90 tanıdık dokunur. E ona da ses cikarmayip burda konu acmanin ne anlamı var.
Ayrıca karnı bile belli değilmiş. Nerden biliyor bu insanlar çünkü cute yada kayinvalidesi duyurdu. Eminim

Pilav pardon da sana mı sorucam yorum yaparken .saçmalıyorsun .yok taciz yok bilmem ne .sanki sokaktan adam dokunmuş karnına ne büyüttünüz ya

Ben şahsen bir hamile olarak rahatsız olmuyorum.
Bebeğimle ilgilendiklerini, temas kurmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
Bir nevi sevgi gösterme olarak algılıyorum.
Şahsen kendi bakış açıma dayandırarak, bir dert olarak göremedim.

Senin aykırı olmana laf söylemedim ayrica bir konunda insanların sabote ettiğini görünce gelip seni savunmuştum:))) ne hedef alması sinirlenerek yazmadım yani.
Geçenlerde bir kadın konu açmişti acaba hamilemiyim test sonucum bugün çıkacak diye cute hanım ona sen kimsin biz seni tanıyormuyuz yazmişti bende geldim bugün ona aynisini yazdım konu ile ilgilenmedim maalesef. Konu sahibine göre yorum yapıyorum ben adaletine başkalarına kullandiği dile göre.

Pilav pardon da sana mı sorucam yorum yaparken .saçmalıyorsun .yok taciz yok bilmem ne .sanki sokaktan adam dokunmuş karnına ne büyüttünüz ya
Ben kadinlarin beden butunlugune dair bir makale oldugunu burada belirttim.
Kadinin neresi kendine aittir?
Karni mi?
Gerisi mi?
Farkeder mi?
Bilinclensek nasil olurdu acaba...

Peki , ok. Yanlis anlamisim pardon.

Oysa ki kendinin de çok hamilelik konusu var ama onu herkes tanıyor/zorunda

Ben kadinlarin beden butunlugune dair bir makale oldugunu burada belirttim.
Kadinin neresi kendine aittir?
Karni mi?
Gerisi mi?
Farkeder mi?
Bilinclensek nasil olurdu acaba...
Valla bem sana birsey söyleyim mi bazı kadınların aklı kendine ait olsa yeter ..başkalarına akıl vermeseler keşke .

olay yoldan gecen degil, tum "ellenen" "dokulunan" "bireysel alanina girilen" kadinlarla ilgili bir arastirmaydi okusaydiniz gorecektiniz.

Valla bem sana birsey söyleyim mi bazı kadınların aklı kendine ait olsa yeter ..başkalarına akıl vermeseler keşke .
Ama anitaaa nasil engel olacagiz basklaarinin fikir beyan etmesine, sizce dogru mu, cok cesitlilik neden kotu olsun, nedir bu tahammulsuzluk. Ben de bu tek yonde tek seyi hep ayni dusunmeyi anlayamiyorum. Insanin dogasina , entropiye, herseye aykiri baska fikirleri susturmak.
Hepimizn deneyimleri farkli.
Bibirimizi duymazsak nasil gerceklere bir nebze yaklasabiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…