Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de dokunasim geliyor çok sevimli geliyor orda bebek olduğunu bildiğimiz için galiba ama tabi ben kimsenin karnına elimi atmıyorum Belki rahatsız olur diye çok yakınlarımin bile. Binde birdir yani ama dokunma isteği uyandırıyor gerçekten

Bana da cok dokunurlardi ama benim hosuma gidiyordu
Rahatsiz oluyorsaniz uyarin

Bence 'dokunmayın, rahatsız oluyorum' demek sevimsiz olur. Insanlar bunu art niyetle yapmiyor sonuçta, kırılabilirler..
Onun yerine 'tikim var, aniden sıçrayınca canım yanıyor, kasılıyorum' gibi birşey söyleyebilirsiniz.

Sağlıkla doğsun inşallah..

Çok çookkk haklısın. Ben kötü şans getireceğine inandığım için kimseye dokundurtmadım. İşyernde merhaba dışında hiç muhabbetimin olmadığı bir kadın asansörde yapıştı karnıma ne oluyor ya diye bastım çığlığı sonra da 2 gün o dokunuşu aklımdan çıkmadı pislik şey hala nefret ederim söyledim de yüzüne zaten.
Dokundurtmayın ben nazara inanıyorum

Cunku onlara gore sizin vucudunuz herkesin "mal"i.
Bunu yeni yapilan bir arastirma ortaya cikarmis, makaleyi bulmaya calisacagim.

Allah aratmasin ikinci bebeginizmis çok sanslisiniz,ben ve ailem ailelerimiz eşim ,sevdiklerim o karnın şişmesi için 9 yıl bekledik mücadele ettik , şimdi bırak dokunmayı evde gobegim hiç kapanmiyor , hele annemlerde yiyenlerim biri kalkar biri oturur artık sporcu sutyeniyle oturuyorum kendimde dahil elim istem dışı hep karnimda her hareketini hissetmek istiyorum,dokununca mutluluğu gözlerde goruyorum masumiyeti sevgiyi sicakligi hissettiriyor ve mucize birşey karnimizdaki akvaryumda insan taşıyoruz buna dokunarak tanıklık edenlere kizmayin bence :)

Kadının herşeyini biliyoruz kk ca .en ufak birşeyi bile gelip anlatıyor .resmide var profilde .ne bileyim tuhaf geliyor bu kadar özel şeyleri anlatmak .
Resmi olmasa neysede ...
Bence sosyalleşebildipi tek ortam burası .dikkat et süreklş bir şey soruyor hep burda .bu normal değil.bakıyorum bazı üyeler var sürekli soru soruyor.amaç ilgi görmek .gerçek hayatta ilgi gösterilmiyor çünkü .başka hayatlara karşı öfke kusuyor bir kaç yorumuna denk geldim .biraz eleştirincede kavga mı istiyorsun diye bağırıyor.sadece o değil bir kac kişi daha var .muhabbetler hep bu kişilerin üstünden dönüyor kk da ..ben gözardı ettim çünkü dayanamayıp yorum yapıyorum çok saçma konular diye .aslund ilgilenmemek lazım ilgilendikçe havaya giriyor saldırganlaşıyor .
Unutmadan şimdi şikayet eder ban yerim yine...çok umrumda ya .doğru birsey deyince tak diye banlanıyoruz.kk ya şahsen biraz vakit öldürmek için giriyorum .olmasada olur .
İstemiyorsan kibarca söylersin yani ne var bunu büyütecek .taciz falan demiş .aman kv desi gömleğini kaldırmış ne olay yani .burayı okudukça kendime şükür ettim .ne sorunlu tipler var ..

İlahi ya! Acaba bende bir hamişe yaptım mı diye düşünüyorum şimdi.

İlahi ya! Acaba bende bir hamişe yaptım mı diye düşünüyorum şimdi.

Benim de saçıma dokunulduğu oldu. Kv de yapıyor ona kızmıyorum ama yabancı olunca olmuyor. Huylanıyor insan.

konuyu alakasız yerlere çekmeseniz hanımlar? evet taciz yahu, Allah Allah. kadının bedeni bu neticede, istemsiz her bilinçli dokunma tacizdir. taciz illa "aman şuna bir kötülük yapayım" diye yapılmıyor. bu demek değil ki bu insan kendini bir şey sanıyor. ne gibi şeyler düşünüp de konuyu özel hayat gizliliğine kadar taşıyorsunuz? siteye ayda yılda bir uğrayan biri olarak, sizin konu sahibine karşı haset beslediğinizden başka aklıma bir şey gelmiyor. konu karın ellenmesi, cevap "bütün resimleri ortada". ne alaka?

benim hiç çocuğum olmadı, çocuk tarağında bezim yok. hatta sabah akşam çocuğundan bahseden iş arkadaşlarının muhabbetlerinden kurtulmak için özel taktikler konusunda kitap bile yazabilirim, beni aşırı derecede bayıyor. ama bir insanın vücuduna durduk yere dokunmak bana aşırı derecede acayip geliyor. en samimi arkadaşımın iki hamileliğinde de aynı yerde çalışmamız nedeniyle neredeyse her gün beraberdik. iki hamileliği boyunca 2 kez belki (o da izin alarak) azıcık karnına dokunmuşumdur o kadar. o da samimiyetimize güvenerek. diğer kimseyi ellemek falan hiç aklıma gelmedi.

yukarıda bir arkadaş demiş, hamile karnı toplum malı olarak görülüyor diye. benzer konuyu ben de 5harflilerde okumuştum diye hatırlıyorum. kadının çocuğu hiçbir zaman kendinin olmuyor toplum nazarında. kadın sadece taşımakla görevli bir memur. azıcık bir şeylere tepki gösterse hemen refleksimiz de hazır "aman piremses, bi sen hamile kalıyorsun, bayılmadık çocuğuna" vs vs. bir olayımız da insanca olsun, yok.

Evet ayne oyle. Cunku kadin, sadece cocuk dogurma makinasi olarak goruluyor, birey degil.
Bir kilif bir torba sanki.

Ama şunu söyleyeyim bebekleri sevme dürtüsünü daha çok yaşıyorum valla :) Yine bir düşünürdüm sevmek için yaklaşırken ama buraya takıldıktan sonra iyice bir bakmaya başladım annelerin yüz ifadelerine falan, bebeğe gülerek bakmaya bile çekinir oldum huylanırlar diye.. Yüzsüzce de yaklaşmam atlamam zaten hemen öyle her gördüğüm bebeğe ama çok tatlılar yahu, bazen çok sevesim geliyor. Tanımadığım birinin bebeğini öptüğümü hatırlamıyorum ama. Kötü niyet yok aslında hiç birinde ama bir yandan da anlıyorum bir değil iki değil çok kişi yapıyordur...

Benim hamileligimde kimse karnima dokunmadı.Esim bile dokunmaya cekiniyordu.Cunki aniden olunca elimde olmadan kendimi çekiyordum.Sizinkiler yine sadece dokunuyor .Bir tanıdığımin akrabaları karnına vurarak seviyormuş nasıl bir sevme şekliyse artık oda çok şikayetçiydi.Birde böyle dengesizler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…