Bir sene olmadı o zaman deneyeli doktor bişey istemedyse öyle mi?Öyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimi
dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında bile değil
Öyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimiEderim kuzum ama cok kafana takarsan stresten olmaz. Akışına bırak
dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkındaEn önemli etken stres kesinlikle. Bizde de hiç bir sorun yok. Ama olmuyor. Bence diyolar ya hiç beklemediğim zaman oldu diye. Onu boşuna demiyorlar. Evet ayları boş geçmemek ovulasyon testi yok adet günü takip etme diye değerlendirmeye çalışıyoruz ama bunları yaparken ister istemez strese giriyoruz. Yapmamak lazım. Oluruna bırakın bi süre hiçbişey hesaplamayın tabi tüm hormon testlerini falan yaptırtysanız.
bu tam 1 sene olduBir sene olmadı o zaman deneyeli doktor bişey istemedyse öyle mi?
Bu ay la beraber tam 1 sene olduÖyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimi
dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında
bu tam 1 sene oldu
Olabilir canım. Rabbim daha fazla uğraştırmasın inşallah ama bir sene çok değil. Sana çok gelmiştir seni çok iyi anlıyorum. Daha hiç tedavi denememişsin. Bir seneden sonra başlıyor genelde doktorlar tedaviye. Bu ayıda geçir kafanı rahatlat sonra dilersen doktora gidersin. Hsg hormon falan baktırırsın. Sen dua etmeyi bırakmaBu ay la beraber tam 1 sene oldu
Çok saolun Allah razı olsunOlabilir canım. Rabbim daha fazla uğraştırmasın inşallah ama bir sene çok değil. Sana çok gelmiştir seni çok iyi anlıyorum. Daha hiç tedavi denememişsin. Bir seneden sonra başlıyor genelde doktorlar tedaviye. Bu ayıda geçir kafanı rahatlat sonra dilersen doktora gidersin. Hsg hormon falan baktırırsın. Sen dua etmeyi bırakma
Canım bak bişey dicem belki bazıları saçma bulabilir ama ben söyleyeceğim şey sayesinde hamile kaldım. Benimde 2 ay kalmıştı senemin dolmasına. Doktorlara gittim hiçbir sıkıntı yokmuş. Ama ben hamile kalamıyodum.köye gittim birileri hekime git dedi bende kalktım hekime gittim. Meğersem benim rahmim termiş. Oyüzden ben hamile kalamıyomuşum. Bunu doktorlar bilemez. Hekim rahmimi düzeltti kendi bitkisel yaptığı 3 fitil verdi bana bende kullandım mart ayında gitmiştim hekime. Nisan ayında hamile kalmıştım. Yani aslında herhangi bi sıkıntı yoksa hekime görünmek daha iyi oluyor. Onlar bazı şeyleri çok iyi biliyorlar.Ya kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum
Bendede belirti olmadı. Suanda 5+3 hâlâ belirtim de yok. Göğüslerim cok acıyor sadeceÖyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimi
dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında bile değil
Seni çok iyi anlıyorum canım. İsyan etme hayırlısı için dua etYa kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum
Canim doktorlae maleesef oyle illa 1 yil bekletiyorlar bence bastan bakilsa cabuk yol alinir. Hatta ilk 3 ay ovulasyon testi ile olmuyorsa butun kontroller yapilmali. Rahim filmi cok onemli tupler tikaliysa zaten olmaz.Yok canım benim öyle şeylere gerek duymadı doktor ama 1 yıldan sonrası takip edilebilir dedi ben bu ay da olmazsa bakalım bayramdan sonraya yine giderim bi dr ye testler için
Rahimle alakalı rahim genişliği var ama bu hamile kalmama engel degil demişti baştan ayağa bir kontrol şart oldu tabi haklısınızCanım bak bişey dicem belki bazıları saçma bulabilir ama ben söyleyeceğim şey sayesinde hamile kaldım. Benimde 2 ay kalmıştı senemin dolmasına. Doktorlara gittim hiçbir sıkıntı yokmuş. Ama ben hamile kalamıyodum.köye gittim birileri hekime git dedi bende kalktım hekime gittim. Meğersem benim rahmim termiş. Oyüzden ben hamile kalamıyomuşum. Bunu doktorlar bilemez. Hekim rahmimi düzeltti kendi bitkisel yaptığı 3 fitil verdi bana bende kullandım mart ayında gitmiştim hekime. Nisan ayında hamile kalmıştım. Yani aslında herhangi bi sıkıntı yoksa hekime görünmek daha iyi oluyor. Onlar bazı şeyleri çok iyi biliyorlar.
Sperm testi yapıldı benim çok üzüldüğümü bildiği için beraber gittik geçen aylarda değerleri normal çıktı şükür anlayışlı biri sağolsun üzülme Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor elinden ben 1 yıl beklemedim aslında dr ye gittik bana da onada bir sorun yok ama 1 yılı dolunca tekrar gel testler yaparız demişti gitmem şart olduCanim doktorlae maleesef oyle illa 1 yil bekletiyorlar bence bastan bakilsa cabuk yol alinir. Hatta ilk 3 ay ovulasyon testi ile olmuyorsa butun kontroller yapilmali. Rahim filmi cok onemli tupler tikaliysa zaten olmaz.
hormon testleri amh ve esine sperm testi mutlaka yapilmali ben 4. Ayda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hormonlarina baktirdim 7. Ayda esime test yaptirdik esimde morfoloji sıkıntısı çıktı 3 ay takviye kürlerle değerleri fırladı rabbime şükürler olsun şimdi 10. Ay aşılama yaptık bekliyoruz sonucu . Demem o ki ben de doktorlara uysaydım 1 yıl bekletecektim yine tedavidir odur budur zaman kaybı olacaktı bi o kadar daha.
Öyle güzelim kalınca ruhun duymuyor resmen kalanlar şok oluyo görüyorum çevremde planlı programlı degil üstelik dediğim gibi öyle hamile olduğunu öğrenmeden belirtiler içine girmek oldukça saçma çok yoruyor insanıBendede belirti olmadı. Suanda 5+3 hâlâ belirtim de yok. Göğüslerim cok acıyor sadece
Ozaman mutlaka hormon testi yaptır ve rahim filmi..Sperm testi yapıldı benim çok üzüldüğümü bildiği için beraber gittik geçen aylarda değerleri normal çıktı şükür anlayışlı biri sağolsun üzülme Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor elinden ben 1 yıl beklemedim aslında dr ye gittik bana da onada bir sorun yok ama 1 yılı dolunca tekrar gel testler yaparız demişti gitmem şart oldu
Rahim filmi dediğiniz ağrılı mı oluyoOzaman mutlaka hormon testi yaptır ve rahim filmi..
en basit prolaktin hormonu diye bişey var o bile yüksekse hamile kalmana engel oluyor. Ve ilaçla 5-6 gunde düşüp hemen o ay hamile kalan 100 lerce mesaj var burda .
Canım anestezili çektirirsen hiç bir acı çekmiyorsun hormonlarına baktır bence bir sorun yoksa filmi çektirirsinRahim filmi dediğiniz ağrılı mı oluyo
Aynen öyleÖyle güzelim kalınca ruhun duymuyor resmen kalanlar şok oluyo görüyorum çevremde planlı programlı degil üstelik dediğim gibi öyle hamile olduğunu öğrenmeden belirtiler içine girmek oldukça saçma çok yoruyor insanı
Rahim genişliği gebeliğe engel değil diye biliyorum ama yinede en iyisini doktorlar bilir.Rahimle alakalı rahim genişliği var ama bu hamile kalmama engel degil demişti baştan ayağa bir kontrol şart oldu tabi haklısınız
Merhaba takviye kürler neler kullandınız acaba?Canim doktorlae maleesef oyle illa 1 yil bekletiyorlar bence bastan bakilsa cabuk yol alinir. Hatta ilk 3 ay ovulasyon testi ile olmuyorsa butun kontroller yapilmali. Rahim filmi cok onemli tupler tikaliysa zaten olmaz.
hormon testleri amh ve esine sperm testi mutlaka yapilmali ben 4. Ayda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hormonlarina baktirdim 7. Ayda esime test yaptirdik esimde morfoloji sıkıntısı çıktı 3 ay takviye kürlerle değerleri fırladı rabbime şükürler olsun şimdi 10. Ay aşılama yaptık bekliyoruz sonucu . Demem o ki ben de doktorlara uysaydım 1 yıl bekletecektim yine tedavidir odur budur zaman kaybı olacaktı bi o kadar daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?