Neden hayat bana karşı acımasız 😥😣

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum buraya içimi dökmek istedim çevremdeki Hiç kimseyi neden mutlu edemiyorum işyerinde Arkadaşlarım için bile olsa güzel bir şey yapmaya çalışsan kötü yorumluyorlar Onu geçtim işyeri Sonuçta herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz işten çıkıyorum Eve gidiyorum Yemek yapıyorum yemek masasını hazırlıyorum eşim geliyor O da yapılan hiçbir şeyi görmüyor Ama hiçbir hatayı da görmezden gelme bir tabak kirli olsa yüzüme vuruyor Bir bardak da leke olsa tutup gözüne sokuyor sürekli bir azarlama modunda sürekli hatalarımı söyleme modunda Dışarıya çık sen nereye gidiyorsun diye sormuyorum eve saat kaçta gelirse gelsin neredeydin diye sormuyorum sıkmıyorum üzerine gitmiyorum buna rağmen çocuğun üzerine kirli çocuk Niye buraya bunu döktü balkon neden kirli işten gelip temizlik yapsam çocuk peşimde dolanıyor ilgi ilgi diye eşimi güzellikle uyarıyorum konuşmanın sonu tartışmaya giriyor öyle bağırıp çağırıp tartışmayı sevmiyorum en iyisi diyorum tartışmamak için susmak insan güzel sözler de bekliyor bilgi bekliyor üstüne gelen konuları söyleyemiyorum İçime atıyorum burada En azından derdimi birileri okur diye içimi dökmek istedim galiba ben bu hayatı hiç sevmiyorum

Sınır koymayı öğrenin.

Sinırlariniz oldugunu esinize belli edin.
Ustelik hayat musterek sizde calisiyorsunuz bu tabak neden kirli demeye hakki yok
Bi zahmet kendi yikasin o zaman.Hem disarda calis hem evde calis bide cocuk bak ohh ne guzel.Kusura bakmayin esinize sinir oldum.
Siz herseyi esinize birakmissiniz.Esim disari cikarken de sorarim,gec gelirsede sorarim.Siz attan aldikca tepenize binerler.Lutfen kendinizi kimseye ezdirmeyin.

Eşinizden neden korkuyorsunuz? Bende çalışıyorum. Eksik gördüğün şeyleri bana demeden kalkıp düzeltebilirsin diyin. Hem işte hem evde bütün sorumlulukları üstünüze almayın. Hiç kimseye yaranamassınız, sadece yorulursunuz.

İnsanlara hadlerini bildirmediğiniz için oluyor. Bardağı gözünüze sokan adama o bardak öyle değil böyle sokulur diye uygulamalı bir sunum yaparsanız, muhtemelen bir daha ki densizliğinde eyleme geçmeden önce bir düşünür. Bu çevrenizdeki herkes için böyle. Tartışmayı sevmiyorum dedikçe tepenize bindirmişsiniz insanları sanırım.

SEN ŞU TABAĞI Bİ YIKA BAKAYIM DE. BEN DİYEMEDİM AMA SEN DE

Bazen diyorum acaba beni sevmiyor da bahaneler mi bunlar

Yapamıyorum işte ne zaman yapmaya çalışsam kavga gürültü sonu
e zaten normalde de bir şeyi beğenmiyor ki
bütün ev işi+çocuk sizde artı ev ekonomisini de yarı yarıya almışsınız
daha ne hakkı var bir şeyi beğenmemeye anlayamıyorum.
yaptığı terbiyesizlik ve nankörlük.
o zaman çalışmayın tüm gün oturun evde.
ay çok sinirleniyorum böyle eşlere ya ben

Korkmak değil de o hemen tartışıyor tartışma olunca araya soğukluk giriyor evlilik hayallerde sadece gerçeği acı

sizin eşiniz travesti sayfalarında gezinen değil miydi
boşanmayı düşünmüyor muydunuz bir ara??

Çok mu bişey yapıyorsun sanki der
DAHA NE YAPACAĞIZ ACABA HEM İŞ HEM EV HEM ÇOCUK SONRA KADINLIĞI SORGULA. BUNLAR NE BİÇİM AİLELERDE YETİŞMİŞ YA REZİLLİK. KÖLE MUAMELESİNİ YAPIYORLAR BİLDİĞİN. BENDE İSTERDİM AKŞAMA KADAR ÇALIŞAYIM EVE GELİNCE YEMEK HAZIR ÇAY KAHVE HAZIR YANINA TATLISI BİLE HAZIR EV PIRIL PIRIL. AY BENCE BUNLARIN KAFALAR PIRIL

Korkmak değil de o hemen tartışıyor tartışma olunca araya soğukluk giriyor evlilik hayallerde sadece gerçeği acı
Ağzınızı açıp konuşamayacaksanız varsın girsin soğukluk! Eşiniz neden eşim yorgun argın işten geliyor bugün de ben çocuğun üstünü değiştireyim, sofrayı kurayım vesaire demiyor?!

Dertlesmek değil mizmizlanmak sanki sizinkisi. Herkesin hayatında zorluklar var. Esiniz de dahil herkese hadlerini ve nerede durmaları gerektiğini bildirirseniz daha rahat edersiniz. Tabak kirli kalmışsa yenisini çıkarsın dolaptan ya da daha iyisi kendi yikasın bir zahmet. Kendinizi ezdirirseniz daha çoook mutsuz olursunuz.

Önceki konularınızı da göz önüne alarak ben artık boşanın diyorum, sizi sevmiyor belli ki. Seven insan tabak kirli diye kızar mı gider tabağı yıkar geri getirir.

Bıktım artık ya bekar değilsin artık evli bir kadın olduğunu unutma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…