- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Ne güzel diyorsunuzArada
Yalnız bu hayatın acımasızlığı değil, affınıza sığınarak yazıyorum sizin basiretsizliğiniz. Zira insanlar size kum torbası muamelesi yapıp sizin üstünüzden negatif enerjilerini atıyolar, sizin de tabiri caizse basiretiniz baglanıyo tepkisiz kalıyosunuz, sinir bozucu bi döngü.
Halbuki arada "höt" demeyi öğrenseniz bi şeyciğiniz kalmaz.
Tabak kirliymiş, bardakta leke varmış... vay anasını gercekten. Bardak sizin üstünüze mi zimmetliymiş acaba kalksın yıkayıversin. "Cafe işletiyorum cünkü ben burada, sen de müsterisin tabi hic senin evin falan degil. Bahşişimden kesersin kocacım oldu mu, hatta hijyenik değil diye Ugur Dundara falan sikayet et istersen, canlı yayına cıkayım. Yemegin hesabını da şu köşeye bırakıver. Çocuğu da leyleklerden yaptım zaten, ondan boyle dagınık oldu" diye yarım saat söylenirdim ben olsam ki herkes salak bi bardak icin, çocuğun dagınıklıgı için koca kadını azarlar gibi konusabilecegini zannederken iki kere düsünsün.
İşyeri için de, çocuk meselesi için de aynı şey gecerli. Tepkisizlikle bi yere varılmıyor, tepkinizi tavrınızı ustune basa basa verin, her seye evet demeyin, tepkilerinizi bastırmayın, sonra da rahatınıza bakın.
Bende buna sürekli neden neden diyorumDAHA NE YAPACAĞIZ ACABA HEM İŞ HEM EV HEM ÇOCUK SONRA KADINLIĞI SORGULA. BUNLAR NE BİÇİM AİLELERDE YETİŞMİŞ YA REZİLLİK. KÖLE MUAMELESİNİ YAPIYORLAR BİLDİĞİN. BENDE İSTERDİM AKŞAMA KADAR ÇALIŞAYIM EVE GELİNCE YEMEK HAZIR ÇAY KAHVE HAZIR YANINA TATLISI BİLE HAZIR EV PIRIL PIRIL. AY BENCE BUNLARIN KAFALAR PIRIL
Çocukla ilgilenir yapar bir yerde söylenir amaAğzınızı açıp konuşamayacaksanız varsın girsin soğukluk! Eşiniz neden eşim yorgun argın işten geliyor bugün de ben çocuğun üstünü değiştireyim, sofrayı kurayım vesaire demiyor?!
Neymiş aradığı neyi bulmuş siz naptınızSerbest bırakdım arayıp sormadım eve gelince bi sinir sinir geliyordu eşim de aradınu dışarda buluyormuş meğer inş öyle bişe yaşamazsın
Söylenmeye hakkı yok. Aile babası olmayı ne sanıyormuş acaba? Çok nazlamışsınız beyfendiyi. Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Herkesin konuşma ve talep hakkı varsa sizin de var!Çocukla ilgilenir yapar bir yerde söylenir ama
Maaş kartım eşimde evin herşeyi sorumlulık onda diye ikimizin de kartı onda durur altın birikim hepsi borçlara gitti birikmiş 1000tlm yokAnlamadım ben tazminat paranız ne oldu tam olarak? ve krediyi ne için çektiniz? Elden vermeyip kayınpedere havale eft yaptıysanız borç vermiştim diyip isteyebilirsiniz belki. Gerçi orda da açıklama kısmında borç yazmanız gerekiyor. Hiç altın vs bir şeyiniz yok mu? Maaş kartınız eşinizde miydi yoksa başka bir konuyla mı karıştırdım acaba?
Maaş kartım eşimde evin herşeyi sorumlulık onda diye ikimizin de kartı onda durur altın birikim hepsi borçlara gitti birikmiş 1000tlm yok
Avukat arkadaşım var onunla paylaştım konuyu onun kullandığı hat benim üzerime olması bizim için iyi döküman falan alacağız artık kendimi okadar ezdirmiyorumNe borcu bu önemli, kullandığı araba kp üzerine diyorsunuz o arabanın borcu mu? Yoksa ikinizin borcu mu? Şimdi şu dakika bankayı arayıp kartımı kaybettim diyin. Para çekmeniz gerekirse qr kodla bankamatikten siz çekersiniz bunu sakın eşinize söylemeyin. Yeni kartınızı da saklayın zaten 10 güne anca gelir. Kart bozulmuş sansın o sırada boşuna kavga çıkmasın. Nasılsa sizin adınıza bankayı arayamaz.
Yardımcı olmak istiyorum size ama kaç gün önce size kartı iptal ettir dediler siz harekete geçmiyorsunuz? İnternet bankacılığı şifrenizi de değiştirin hesabınıza giremesin. Belki de paralar borçlara gitmemiştir geçen eşinizin telefonuna duş birliktelik 350 tl mesaj gelmişti. Eğer hesabı kitabı tutmuyorsanız belki de yedi sizin paranızı başka kadınlarla hem de iğrenç fahişelerle? Nasıl bu kadar rahatsınız? Sanırım size hakaret ede ede kendinize güveninizi bitirip sizi silik birine dönüştürmüş.
Öyle dedim zaten beğenmiyorsan kimin temizliğini beğeniyorsan getir dedimEv giderlerine ortak oluyorsan hemen sonlandır. Eve günlük gelecek bir yardımcı bul. Işleri o halletsin, sen eve gelince sadece çocuğunla ilgilen. Kocan olacak şahıs da görsün o zaman çok konuşmayı.
Kendine eş değil paralı hizmetçi arıyormuş haspa.
çok değilse sen yapsana madem diyin azıcık dişli olunÇok mu bişey yapıyorsun sanki der
İyi niyetinden dolayı alttan almış olabilirsin ama erkekler anlamaz. O yüzden fazla fedakarlık yapmayacaksın.Öyle dedim zaten beğenmiyorsan kimin temizliğini beğeniyorsan getir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?