Neden hayat bana karşı acımasız 😥😣

Ne güzel diyorsunuz

Esinizin klinikte yatması şart
Size zaten sürekli psikolojik şiddet uyguluyor cocuhunuza da sizin de bi yardıma ihtiyacnz var bnce..

Insanlari fazla simartmissiniz. Kimseyi mutlu etmeye calismayin. Bi sey dediklerinde hadlerini bildirin

İşten ayrılacağım diyin bence.
Bakalım nasıl R ye alacak beyfendi.
Ben böyle bir adamla evli olsam çalışmam. Bakarım çocuğuma, bol bol da ilgilenirim.
Siz onun hizmetlisi değilsiniz. Ona bağlı/ bağımlı hiç değilsiniz.
Lütfen bu kadar korkmayın !

Bende buna sürekli neden neden diyorum

Çocukla ilgilenir yapar bir yerde söylenir ama
Söylenmeye hakkı yok. Aile babası olmayı ne sanıyormuş acaba? Çok nazlamışsınız beyfendiyi. Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Herkesin konuşma ve talep hakkı varsa sizin de var!

Maaş kartım eşimde evin herşeyi sorumlulık onda diye ikimizin de kartı onda durur altın birikim hepsi borçlara gitti birikmiş 1000tlm yok

Hepinize teşekkür ediyorum tanımadan destek oldunuz moral verdiniz bu yüzden konu açtım çok güzel fikirler edindiğim için teşekkür ederim arkadaşlar

Maaş kartım eşimde evin herşeyi sorumlulık onda diye ikimizin de kartı onda durur altın birikim hepsi borçlara gitti birikmiş 1000tlm yok

Ne borcu bu önemli, kullandığı araba kp üzerine diyorsunuz o arabanın borcu mu? Yoksa ikinizin borcu mu? Şimdi şu dakika bankayı arayıp kartımı kaybettim diyin. Para çekmeniz gerekirse qr kodla bankamatikten siz çekersiniz bunu sakın eşinize söylemeyin. Yeni kartınızı da saklayın zaten 10 güne anca gelir. Kart bozulmuş sansın o sırada boşuna kavga çıkmasın. Nasılsa sizin adınıza bankayı arayamaz.

Yardımcı olmak istiyorum size ama kaç gün önce size kartı iptal ettir dediler siz harekete geçmiyorsunuz? İnternet bankacılığı şifrenizi de değiştirin hesabınıza giremesin. Belki de paralar borçlara gitmemiştir geçen eşinizin telefonuna duş birliktelik 350 tl mesaj gelmişti. Eğer hesabı kitabı tutmuyorsanız belki de yedi sizin paranızı başka kadınlarla hem de iğrenç fahişelerle? Nasıl bu kadar rahatsınız? Sanırım size hakaret ede ede kendinize güveninizi bitirip sizi silik birine dönüştürmüş.

Avukat arkadaşım var onunla paylaştım konuyu onun kullandığı hat benim üzerime olması bizim için iyi döküman falan alacağız artık kendimi okadar ezdirmiyorum

Ev giderlerine ortak oluyorsan hemen sonlandır. Eve günlük gelecek bir yardımcı bul. Işleri o halletsin, sen eve gelince sadece çocuğunla ilgilen. Kocan olacak şahıs da görsün o zaman çok konuşmayı.
Kendine eş değil paralı hizmetçi arıyormuş haspa.

Benimde esim sizin esiniz gibi neden pis neden boyle vs demisti ben pis seviyorum boyle hosuma gidiyor diye cevap verdim. Begenmiyorsan yardimci ol ben de insanim dedim. Kusura bakmasinlar hersey mukemmel olamaz

Öyle dedim zaten beğenmiyorsan kimin temizliğini beğeniyorsan getir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…