- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
İçimi döktüm mızmızlanmak değil amacımDertlesmek değil mizmizlanmak sanki sizinkisi. Herkesin hayatında zorluklar var. Esiniz de dahil herkese hadlerini ve nerede durmaları gerektiğini bildirirseniz daha rahat edersiniz. Tabak kirli kalmışsa yenisini çıkarsın dolaptan ya da daha iyisi kendi yikasın bir zahmet. Kendinizi ezdirirseniz daha çoook mutsuz olursunuz.
benim öküz de der öleÇok mu bişey yapıyorsun sanki der
Yani kendilerince seviyorlardır ama bencillerdir, olamaz mı? Eşiniz için söylüyorum, demek ki kadınları belli kalıplarda görüyor, temizliğin hesabını sorabildiğine göre... O kalıba uymadığınızda arıza çıkarıyordur. Buna saygısızlık denir. Sevmiyordur diye ahkam kesemem şimdi ama bu saygısızlıklar sürekli hale gelirse, zamanla sevgiyi de bitirir. O yüzden gerektiğinde insanlara hadlerini bildirmek zorundasınız. Ayağını denk alan kendi hayrına alır, almayana da yol verin gitsin.Bazen diyorum acaba beni sevmiyor da bahaneler mi bunlar
muhtemelen pasif agresifsiniz. susup susup olmayacak anda patlıyorsunuz, karşınızdaki şimdi bişey olmadı ki neden kavga çıkardı diyor ve haklı olarak o an bir sorun olmadığından anında üste çıkıyor.Yapamıyorum işte ne zaman yapmaya çalışsam kavga gürültü sonu
Siz kendi varlığınızı sırf tartısma olmasın diyerek karsınızdakıne hıssettırmezsenız her daim ezilmeye ve ezik duygularla benlıgınızı yok etmede basarili olur hayata şikayet eder durursunuz.Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum buraya içimi dökmek istedimçevremdeki Hiç kimseyi neden mutlu edemiyorum işyerinde Arkadaşlarım için bile olsa güzel bir şey yapmaya çalışsan kötü yorumluyorlar Onu geçtim işyeri Sonuçta herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz işten çıkıyorum Eve gidiyorum Yemek yapıyorum yemek masasını hazırlıyorum eşim geliyor O da yapılan hiçbir şeyi görmüyor Ama hiçbir hatayı da görmezden gelme bir tabak kirli olsa yüzüme vuruyor Bir bardak da leke olsa tutup gözüne sokuyor sürekli bir azarlama modunda sürekli hatalarımı söyleme modunda Dışarıya çık sen nereye gidiyorsun diye sormuyorum eve saat kaçta gelirse gelsin neredeydin diye sormuyorum sıkmıyorum üzerine gitmiyorum buna rağmen çocuğun üzerine kirli çocuk Niye buraya bunu döktü balkon neden kirli işten gelip temizlik yapsam çocuk peşimde dolanıyor ilgi ilgi diye eşimi güzellikle uyarıyorum konuşmanın sonu tartışmaya giriyor öyle bağırıp çağırıp tartışmayı sevmiyorum en iyisi diyorum tartışmamak için susmak insan güzel sözler de bekliyor bilgi bekliyor üstüne gelen konuları söyleyemiyorum İçime atıyorum burada En azından derdimi birileri okur diye içimi dökmek istedim galiba ben bu hayatı hiç sevmiyorum ☹
İnsanlara iyilik yapmak için uğraşma yaranamazsın eşinin eve geç gelmesini seninle ilgilenmemesine neden göz yumuyor susuyorsun isteklerini hoşuna gitmeyen şeyleri açıkça söyle sen içinde büyütüp üzüleceğine bırak o düşünsün hep verici olma hayatta kocanda olsa sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde davran susmak içine atmakla kendini sinir hastası yaparsın kendini ifade etmeyi bil özgüven sahibi ol kim olursa olsun bu yüzden kaybedeceğin insanlar için üzülme Zaten onlar hayatında hiç yoktu ki böyle düşün benzer şeyleri gençken bende yaptım baktım kimseye yaranamıyorum kedime gelmem gerektiğini anladım şu an insanların tutumları bana neyse aynı şekilde davranıyorum ama asla haksızlık karşısında susmuyorum varsın o insanlar olmasınlar zaten varlıkları benim için gereksizdi yıllar geçtikçe insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor hayat insanı olgunlaştırıyor ve bazı acı gerçekleri gözüne sokuyor bu şekilde davranırsan kendine yaparsın acilen silkelen senden değerli yok bu hayatta ve bu hayata bir defa geldin böyle düşün gerçekten hiç bir insan hiç bir erkek hiç bir koca için değmez sana nasıllarsa sende onlara öyle ol hep verici olma olan sana olur benden söylemesi yazdıklarını okuyunca geçmişteki kendimi gördüm bir an ve bunları yazma gereği duydum inşallah herşey gönlünce olurMerhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum buraya içimi dökmek istedimçevremdeki Hiç kimseyi neden mutlu edemiyorum işyerinde Arkadaşlarım için bile olsa güzel bir şey yapmaya çalışsan kötü yorumluyorlar Onu geçtim işyeri Sonuçta herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz işten çıkıyorum Eve gidiyorum Yemek yapıyorum yemek masasını hazırlıyorum eşim geliyor O da yapılan hiçbir şeyi görmüyor Ama hiçbir hatayı da görmezden gelme bir tabak kirli olsa yüzüme vuruyor Bir bardak da leke olsa tutup gözüne sokuyor sürekli bir azarlama modunda sürekli hatalarımı söyleme modunda Dışarıya çık sen nereye gidiyorsun diye sormuyorum eve saat kaçta gelirse gelsin neredeydin diye sormuyorum sıkmıyorum üzerine gitmiyorum buna rağmen çocuğun üzerine kirli çocuk Niye buraya bunu döktü balkon neden kirli işten gelip temizlik yapsam çocuk peşimde dolanıyor ilgi ilgi diye eşimi güzellikle uyarıyorum konuşmanın sonu tartışmaya giriyor öyle bağırıp çağırıp tartışmayı sevmiyorum en iyisi diyorum tartışmamak için susmak insan güzel sözler de bekliyor bilgi bekliyor üstüne gelen konuları söyleyemiyorum İçime atıyorum burada En azından derdimi birileri okur diye içimi dökmek istedim galiba ben bu hayatı hiç sevmiyorum ☹
Düşünüyorum avukat bir arkadaşım var samimi açtım konuyu buna bana bir akıl ver ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor dedim eşinin kullandığı araba kayınbabamın üzerine ve sigortasız çalışıyor Bana da doğum sonrası tazminat aldığım için 30 milyara kadar kredi çekmiştim Tabii bir olayları da Kredi'den falan sonra öğrendim şimdi bir yolunu arıyorum işte elimde delil yok boşanma davasını ben açsam nafaka alamayacağım elimde delil olup da dava açmak istiyorum kabullenmiyor öylesine bakıyorum herkes merak edebilir gayet normal bir şey diyor yani öyle bir şey olduğunu bir türlü kabullenmiyor boşanmaya da yanaşmıyor daraldım daraldım daraldım artıksizin eşiniz travesti sayfalarında gezinen değil miydi
boşanmayı düşünmüyor muydunuz bir ara??
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için zaten sevgililik nişanlılık döneminde böyle bir kişilik olduğunu bilseydim asla o Nikah Masasına oturmazdımİnsanlara iyilik yapmak için uğraşma yaranamazsın eşinin eve geç gelmesini seninle ilgilenmemesine neden göz yumuyor susuyorsun isteklerini hoşuna gitmeyen şeyleri açıkça söyle sen içinde büyütüp üzüleceğine bırak o düşünsün hep verici olma hayatta kocanda olsa sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde davran susmak içine atmakla kendini sinir hastası yaparsın kendini ifade etmeyi bil özgüven sahibi ol kim olursa olsun bu yüzden kaybedeceğin insanlar için üzülme Zaten onlar hayatında hiç yoktu ki böyle düşün benzer şeyleri gençken bende yaptım baktım kimseye yaranamıyorum kedime gelmem gerektiğini anladım şu an insanların tutumları bana neyse aynı şekilde davranıyorum ama asla haksızlık karşısında susmuyorum varsın o insanlar olmasınlar zaten varlıkları benim için gereksizdi yıllar geçtikçe insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor hayat insanı olgunlaştırıyor ve bazı acı gerçekleri gözüne sokuyor bu şekilde davranırsan kendine yaparsın acilen silkelen senden değerli yok bu hayatta ve bu hayata bir defa geldin böyle düşün gerçekten hiç bir insan hiç bir erkek hiç bir koca için değmez sana nasıllarsa sende onlara öyle ol hep verici olma olan sana olur benden söylemesi yazdıklarını okuyunca geçmişteki kendimi gördüm bir an ve bunları yazma gereği duydum inşallah herşey gönlünce olur
Sadece kızım için yaşıyorum zaten aileme olan düşkünlüğü bile batıyor onaOkurken ezildim.
Bu kadar kendinizden ödün vermeyin.
Siz sustukça sizin için hep başkaları konuşmuş. Güveninizi geri kazanın lütfen.
Ama artık olan olmuş bir çok erkek köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeyim felsefesiyle hareket ediyor gerçek yüzünü maskeliyor maalesef siz bundan sonrasına bakın ve kendinizi özgürce ifade edin onun karşısında güçsüz her şeye sesi çıkmayan eyvallah diyen bir kadın olmayın kimse siz sesinizi çıkarmadan size istediğiniz gibi davranmaz seviyorsa toparlar kendini ama sevmiyorsa bazı şeyleri düzeltmek için gayret göstermez fakat tek taraflı ilişkide olmaz bu bir gerçekÇok teşekkür ederim fikirleriniz için zaten sevgililik nişanlılık döneminde böyle bir kişilik olduğunu bilseydim asla o Nikah Masasına oturmazdım
Yalnız bu hayatın acımasızlığı değil, affınıza sığınarak yazıyorum sizin basiretsizliğiniz. Zira insanlar size kum torbası muamelesi yapıp sizin üstünüzden negatif enerjilerini atıyolar, sizin de tabiri caizse basiretiniz baglanıyo tepkisiz kalıyosunuz, sinir bozucu bi döngü.Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum buraya içimi dökmek istedimçevremdeki Hiç kimseyi neden mutlu edemiyorum işyerinde Arkadaşlarım için bile olsa güzel bir şey yapmaya çalışsan kötü yorumluyorlar Onu geçtim işyeri Sonuçta herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz işten çıkıyorum Eve gidiyorum Yemek yapıyorum yemek masasını hazırlıyorum eşim geliyor O da yapılan hiçbir şeyi görmüyor Ama hiçbir hatayı da görmezden gelme bir tabak kirli olsa yüzüme vuruyor Bir bardak da leke olsa tutup gözüne sokuyor sürekli bir azarlama modunda sürekli hatalarımı söyleme modunda Dışarıya çık sen nereye gidiyorsun diye sormuyorum eve saat kaçta gelirse gelsin neredeydin diye sormuyorum sıkmıyorum üzerine gitmiyorum buna rağmen çocuğun üzerine kirli çocuk Niye buraya bunu döktü balkon neden kirli işten gelip temizlik yapsam çocuk peşimde dolanıyor ilgi ilgi diye eşimi güzellikle uyarıyorum konuşmanın sonu tartışmaya giriyor öyle bağırıp çağırıp tartışmayı sevmiyorum en iyisi diyorum tartışmamak için susmak insan güzel sözler de bekliyor bilgi bekliyor üstüne gelen konuları söyleyemiyorum İçime atıyorum burada En azından derdimi birileri okur diye içimi dökmek istedim galiba ben bu hayatı hiç sevmiyorum ☹
İş yerindeki insanlara iyilik yapmayın. Kötü yorumluyorlar yazmışsınız. Zaten iş yerindeki arkadaşlıklar genelde hep çıkar ilişkisi oluyor. Gerek yok. Hatta onlar size iyilik yapmak istese kabul dahi etmeyin öyle fesat birilerinin iyiliğini.Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum buraya içimi dökmek istedimçevremdeki Hiç kimseyi neden mutlu edemiyorum işyerinde Arkadaşlarım için bile olsa güzel bir şey yapmaya çalışsan kötü yorumluyorlar Onu geçtim işyeri Sonuçta herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz işten çıkıyorum Eve gidiyorum Yemek yapıyorum yemek masasını hazırlıyorum eşim geliyor O da yapılan hiçbir şeyi görmüyor Ama hiçbir hatayı da görmezden gelme bir tabak kirli olsa yüzüme vuruyor Bir bardak da leke olsa tutup gözüne sokuyor sürekli bir azarlama modunda sürekli hatalarımı söyleme modunda Dışarıya çık sen nereye gidiyorsun diye sormuyorum eve saat kaçta gelirse gelsin neredeydin diye sormuyorum sıkmıyorum üzerine gitmiyorum buna rağmen çocuğun üzerine kirli çocuk Niye buraya bunu döktü balkon neden kirli işten gelip temizlik yapsam çocuk peşimde dolanıyor ilgi ilgi diye eşimi güzellikle uyarıyorum konuşmanın sonu tartışmaya giriyor öyle bağırıp çağırıp tartışmayı sevmiyorum en iyisi diyorum tartışmamak için susmak insan güzel sözler de bekliyor bilgi bekliyor üstüne gelen konuları söyleyemiyorum İçime atıyorum burada En azından derdimi birileri okur diye içimi dökmek istedim galiba ben bu hayatı hiç sevmiyorum ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?