Hayır çocuğum yokÖnce sağlık olsun . Herkesin hayatta türlü sıkıntısı var inanın .. olumlu taraflarından bakın . Her kötü gün geçer . İş de bulursunuz bir şekilde .. umarım iyi bir insan çıkar karşınıza .
Çocuğunuz var mı ?
Aynı hissediyorum ya. Sadece ben hiç evlenmedim ama sevgili bulamıyorum. Bir de hiç tam zamanlı işe giremedim, işsizim, iş arıyorum.Arkadaşlar merhaba;
O kadar bunaldim ki artık buraya derdimi dökmek istedim.
2013 yılında boşandım. Dedim işim gücüm yerinde hayata bi yerden devam ederim. Zar zor kendimi topladim, derken gecen sene is yerim mali krize girdi şirket kapandı. 1 yıldır is arıyorum ama bulamıyorum. O kadar cok yerle görüştüm ki hic biri olumlu olmadi. 82 doğumluyum. Acaba yaş dan dolayı mı kabul edilmiyorum diye düşünmeye başladım. Düzgün bi insan cikarsa evlenirim diyorum o da olmuyor. Artık hayattan umudumu kesmek üzereyim. Herkes is bulamadınmı diye soruyor. Iyice daral geliyor. Ailevi sorunlar zaten hic bitmiyor. Hic o konuya girmeyim bile. Ben ne yapayim. Cabalamaktan da artik yoruldum. Dua ediyorum bol bol. Ama gerçekten çok yoruldum. Acaba ben kötü bi insan mıyım diye sorup duruyorum kendime. Ne yapmali nasil bi yol izlemeliyim? Okudugunuz için simdiden teşekkürler...
Aslında benim asıl derdim evlilik degil. O konuda o kadar ısrarcı degilim ama işsizlik beni cok yıpratıyor. Allah size de yardım etsin. Işimiz çok zor...Aynı hissediyorum ya. Sadece ben hiç evlenmedim ama sevgili bulamıyorum. Bir de hiç tam zamanlı işe giremedim, işsizim, iş arıyorum.((
İsletme mezunuyum. Eski işimde insan kaynaklarında çalışıyordum ama artık dediginiz bütün islere basvuru yapiyorum. Ama sonuç alamiyorumNe is yapiyordunuz acaba 1 yil oncesine kadar?
Kpss denediniz mi, onumuzdeki sinava birkac ay var ders caliscak vakit var. Sozlesmeli kamu alimlarini da arastirin derim, bir tanidik cikar belki.
Bir de bazi islerde belirli mesleklerden bir lisans derecesi aranmaz, gayrimenkul sektoru mesela. Veya gizli musteri işi. Elbette deneyim edindiginiz iste calisma keyfini vermeyebilir, ancak evde oturmaktansa gelir elde etmek acisindan bi arastirabilirsiniz.
Kim dedi sana iyi insanların mutlu olduğunu?
İyi insanlar bol bol imtihan olur maalesef.
Allah kolaylık versin demeye geldim..
Sana ablamı, annemi, kendimi falan anlatırdım ama çok uzar..
Bazı kişilerin yüzü gülmüyor işte.
Sağlık var çok şükür gerisi olmasa da olur diye yaşıyoruz.
Arkadaşlar merhaba;
O kadar bunaldim ki artık buraya derdimi dökmek istedim.
2013 yılında boşandım. Dedim işim gücüm yerinde hayata bi yerden devam ederim. Zar zor kendimi topladim, derken gecen sene is yerim mali krize girdi şirket kapandı. 1 yıldır is arıyorum ama bulamıyorum. O kadar cok yerle görüştüm ki hic biri olumlu olmadi. 82 doğumluyum. Acaba yaş dan dolayı mı kabul edilmiyorum diye düşünmeye başladım. Düzgün bi insan cikarsa evlenirim diyorum o da olmuyor. Artık hayattan umudumu kesmek üzereyim. Herkes is bulamadınmı diye soruyor. Iyice daral geliyor. Ailevi sorunlar zaten hic bitmiyor. Hic o konuya girmeyim bile. Ben ne yapayim. Cabalamaktan da artik yoruldum. Dua ediyorum bol bol. Ama gerçekten çok yoruldum. Acaba ben kötü bi insan mıyım diye sorup duruyorum kendime. Ne yapmali nasil bi yol izlemeliyim? Okudugunuz için simdiden teşekkürler...
Benim de öncelikli derdim evlilik değil. Mesajımda EVLİLİK yazmadım zaten. Ben yanımda beni seven, değer veren bir adam istiyorum. Hani şu göğsüne kafanı gömüp ağlayabileceğin. Kaldı ki evlilik de parasız olmuyor, evlenmek isteyeceğim adama da yük olmak istemem. Ben yeni mezun oldum. Siz tahmin edin ne kadar gelecek kaygısı yaşadığımı, her başvurduğum yerden red talebi gelmesi ve bununla birlikte çektiğim yalnızlığı. (Asla iş bulamayacağımı düşünüyorum, iş başvurusu yapmak bile çok stresli geliyor bu yüzden başvuru yapmak da istemiyorum.) Bu yüzden ben de size benzer duygular hissediyorum dedim.Aslında benim asıl derdim evlilik degil. O konuda o kadar ısrarcı degilim ama işsizlik beni cok yıpratıyor. Allah size de yardım etsin. Işimiz çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?