Ya neye bağlasın çocugunu akşamdan akşama 2 saat görüyor. Doktora götürdü zaten o konuda bi problem yok. Doktoruda demiş çalışan bi annesiniz sonuçta başkası bakıyo çocuk bazı şeylerden eksik kalmış demiş. İmkanınız var ise çalışmamanızı öneririm demiş. Çocuguna göre değişir tabi her çalışan annenin çocugu bu sıkıntıyı yaşayacak diye bişey yok
Hiç böyle şey duymadım. Doktorun bazı şeylerden eksik kalmış demesini de anlayamadım. Hepimiz çocuklarımızı kaç saat görüyoruz ki.
Neyse..
Bakın çok fazla tepki görüyorsunuz.
Size doğru yolda olduğunuzu söyleyen kaç tane insan var, ve yanlış oludğunuzu söyleyen kaç kişi.
Burda kimse sizi tanımaz etmez, düşmanınız da değil.
Tavırlarınız bu kadar rahatsız edici olmasa neden insanlar üzerinize gelsin ki?
Her konunufzda bu böyle. Herkese algılama sorunun var ya da kendini süzgeçten geçir diye bir cümle kuruyorsunuz.
Neden kendinize bunu yapmıyorsunuz.
Buradaki herkesin algılama sorunu var da sizin mi yok.
Böyle devam ederse çok kaybedersiniz.
Yaşanması çok ama çok zor biri olduğunuzu düşünüyorum. Çevrenizdekilere sabır dilemek geliyor elimde olmadan.
O yüzden lütfen artık cevaplarınıza ve tavırlarınıza bir çeki düzen verin.
Kendinizi mağdur olarak gövrmekten de.
Sanki burda sadece siz haklısınız ve diğer insanlar hiçbirşey bilmiyor, sadece siz doğruymuş gibi hareket ediyorsunuz.
Daha da kötüsü hemen savunma mekanizmanız devreye giriyor, ya çarpıtıyorsunuz, ya reddediyorsunuz ya karşıt tepki kuruyorsunuz.
İnsanları şaşırtıyorsunuz. kesinlikle söylenenleri söylenmek istenilenleri anlamıyorsunuz.
Ve çok yoruyorsunuz.
Diyeceğiniz evet ben çalışmak istemiyorum. Çalışmak bana göre değil.
Ama siz çocuklara getiriyorsunuz, çalışan annelere getiriyorsunuz, cevap veren olursa konuyu saptırma diyorsunuz.
Çok yordunuz herkesi. Ve incittiniz.