neden hep yalnızım :(

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
slm kızlar ben 26 yasındayım benım yaşıtlarım mutlu bır evlılık sürerken ben bırak evlılıgı erkek arkadaş bıle bulamıyorum.bi ilişkim vardı evlılıge gıden hatta aileler tanısmıstı ama olmadı benı terkettı gıttı eskı sevgılıyle evlendı.1.5 senedır de yalnızım sankı ben ona degılde o bana ah etmis gıbı resmen sevgılım olmadı biriyle tanısıyorum adam ölüyo bitiyo peşimden kosuo koşuo bulusuyoruz ertesı gün olmaz dıo dıgerı de aynı dıgerıde diğeride...hep böle oldu çevremde de cok begenılen birisiyim çogu ınsan da ınanmıo sevgılımın olmadıgına bu kadar güzel bı kızsın nasıl olmaz dıolar.o kadar ıhtıyacım var ki birine bu aralar hayatımda ılk defa bi sevgılının eksikliğini hissedıyorum ve ben bu kadar cok istedikçe olmuyo.süreklı yalnızım biçift görüyorum hüzünleniyorum bi şarkı cıkıo aglıyorum neden böle oldum bilmiyorum ama hiç ii degılım sürekli birinin eksikliğini hissedermı bı ınsan ya ben onu hissedıyorum ve en acısı ki onun hıc bı zaman gelcegını düşünmüyorum bütün umutlarımı yitirmi bi vaziyettetım suan.aksını düşünmem için hiç bi sebep yok güzellik zeka hiçbişeye yaramıyormus bunu anladım ve böle oldukca ben yalnız kalmaya mahkumum :(

herkez ewlenmk zorrnda deıl bnm teyzem 40 yasnda hala bekar. sewgılı cokta bı erkgn ewlnmesı ıstemesı ıcn daha fazlası gerklı

Canım her şey istediğimiz zaman olmuyor. doğru yer ve doğru zamanı beklemelisin. bence herşeyin hayırlısını dile. Elbette kısmetinde biri vardır ama dedim ya zamanı gelmemiştir bence. Düşüncelerini ilgini başka şeylere vermeye çalış. İnşallah her şey gönlünce olur.

sen yazarken sende kendimi okudum sanki..
bende sürekli aynı hislere kapılıyorum.
Bir yerde yanlış yapıyoruz sanırım. ben ikili ilişkilerde başarılı değilim... bunu biliyorum... ulaşılmz duruyoruz sanırım... bir yerlerde hatalıyız ...

artık benden geçti diyorum. bundan sonra ne ilişki nede aşk.. ne de evlilik istemiyorum. Allah kaderime yanlızlığı yazmış diyorum. bende aynen senin gibi kim beddua etti bana diye düşünüyorum Allah bu duayı yapana geri döndürsün diyorum. ben hayatım boyunca kimseyi üzmedim hep üzülen yara alan taraf ben oldum...

bazen kaderime de küsüyorum. yine toparlanıyorum. maneviyat önemli... güçlendirmek lazım.

dünya sınav yeri buda benim sınavım. ne kadar zor olsada mutlu olmak için çaba sarf etmek lazım. hayatta tek başına ayakta durmaya çalış. kimseye ihtiyacımız yok bizim.. bunu unutma.. Birin elinden tutmasını beklersen daha çok yara alırsın.. dik dur hayatta ... Suyun akışına ve zamana bırak.. HAyat inşallah bizlere de güvenebileceğimiz huzuru mutluluğu yakalayabileceğimiz kişiler nasip eder.

Umarım seninle paylaşacağım duayı yanlış anlamazsın ...Ben bunu hergün okuyorum zor günlerimin yardımcı duası...

İnşirah suresi... Bu duanın türkçe mealini okumanı tavsiye ederim.eski konularına da baktım. Allah aşkına güvenini yitirme... Yanlız değilsin Allahın sevigli kulusun ki beş para etmez insanlarla değilsin... Sadece güçlü olmak için dik dur.

.....................
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.

.............

duanın tamamı paylaşmayım ...yasak olabilir. Okumanı tavsiye ederim

Mutlu yıllar dilerim...

Sevgiyle ...

Son düzenleme:
Sen hayata böyle karamsar baktıkça hep kötü şeyler yaşarsın.
Neyi düşünürsen o gelir başına.
İçindeki korkuları at.
Kendine inan, güven, sevilmeye ve ömür boyu birlikte yaşanmaya değer biri olduğunu düşün.
Güzelliğine takılıp kalma.
Aşk meşk mevzuları güzelliğe bakmıyor pek.
Şans , kısmet, olumlu düşünmek çok önemli.
Eğer şu anki halinden hoşnut olmayıp sürekli sızlanmaya devam edersen düzlüğe çıkamazsın.
Şükretmeyi bil, sakin ol, güzel şeyler olacağına, tam da hayalindeki gibi bir sevgiliye kavuşacağına tereddütsüz inan.
Bak hayatın nasıl değişecek sonra.

Bence senin erkek arkadaşı bulamaman şunlara bağlı olabilirmi??1 Dışarıda ne kadar süre zaman geçiriyorsun?Ne sıklıkla sosyal ortamlara takılıyorsun?evde mi oturuyorsun yoksa herhangi bir işte çalışıyormusun şahsen ben insanların ne kadar sosyal ortam iş vs. gibi yerlerde fazla zaman geçirmelerini her zaman yeni birileri ile tanışma vasıtası olarak görüyorum ama sen yinede moralini bozma inşallah en kısa zamanda seninde bi sevgilin olur.

bende 25 yaşındayım..okuyorum burda maddi durumum da çok iyi üstelik..bir erkekten tek beklentim sevgi anlayış sadakat..çok ilişkim olmamasına rağmen son arkadaşın dediğine katılıyorum insan arasına karışmadan olmuyor bu işler..ben çok sık dışardayım ama belli arkadaşlarla..yeni ortamlara hiç girmiyorum..dilersen seninle tanışıp arkadaş olabiliriz hem dertlerimiz aynı yönde olduğu için birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum..tabii karar senin mail atmak istersen sevinirim çünkü benim özelden yazma hakkım yok..kafanı hiçbişeye takma bende inan senden farksızım esasında..iyi geceler

slm kızlar ben 26 yasındayım benım yaşıtlarım mutlu bır evlılık sürerken ben bırak evlılıgı erkek arkadaş bıle bulamıyorum.bi ilişkim vardı evlılıge gıden hatta aileler tanısmıstı ama olmadı benı terkettı gıttı eskı sevgılıyle evlendı.1.5 senedır de yalnızım sankı ben ona degılde o bana ah etmis gıbı resmen sevgılım olmadı biriyle tanısıyorum adam ölüyo bitiyo peşimden kosuo koşuo bulusuyoruz ertesı gün olmaz dıo dıgerı de aynı dıgerıde diğeride...hep böle oldu çevremde de cok begenılen birisiyim çogu ınsan da ınanmıo sevgılımın olmadıgına bu kadar güzel bı kızsın nasıl olmaz dıolar.o kadar ıhtıyacım var ki birine bu aralar hayatımda ılk defa bi sevgılının eksikliğini hissedıyorum ve ben bu kadar cok istedikçe olmuyo.süreklı yalnızım biçift görüyorum hüzünleniyorum bi şarkı cıkıo aglıyorum neden böle oldum bilmiyorum ama hiç ii degılım sürekli birinin eksikliğini hissedermı bı ınsan ya ben onu hissedıyorum ve en acısı ki onun hıc bı zaman gelcegını düşünmüyorum bütün umutlarımı yitirmi bi vaziyettetım suan.aksını düşünmem için hiç bi sebep yok güzellik zeka hiçbişeye yaramıyormus bunu anladım ve böle oldukca ben yalnız kalmaya mahkumum :(

Canım bende aynı durumdaydım,hatta eski sevgilime döndüm sırf bu yüzden. 25 Yaşındayım, mühendisim, güzelim, hatta dönüp baktırmak istesem o derece güzel oluyorum, fizik her erkeğin iç geçirdiği şekilde, konuşkanım, vs.vs.vs. ama gelgelelim talibim bile yoktu... yani kırk yılda bir biri yanaşıyor oda biryerde tıkanıyor, yüz veriyorum,konuşuyoruz,msjlaşıyoruz ama kalıyor daha fazla gelmiyor kimse :(
senin yaşadıklarını okadar çok yaşadımki...bende benim gibi olan varmıdır diyordum...insanlar hep biyerlere birilerine ait ben hiç bir yere ve kişiye ait olduğumu hissedemedim bu zamana kadar. daha doğrusu kimse gelip almadı beni.
çok konuşuyorum filan belkide ondandır diyorum ama her taktiği denedim.olmuyor olmuyor olmuyor. yaaa herşeyi geçtim,erkekler kendi zevkleri için farklı amaçla yaklaşırlar ya,onun için bile gelen yoktu :D
birde herkesi kapmışlar. valla bir tane bırakmamışlar.hele tipini beğenebilecek gibi olduklarımdan bir tane bile yok.bende eski sevgilimide birileri almadan onu aradım.bakalım.
ama diyecegim şuki,eski sevgilim şuan olmasa durum aynı,değişmiyor :( bahtsızım galiba

Merhaba Fatmarosse..sende benim gibiymişsin yaa.benimde 2 yıllık bi ilişkim olmuştu ama bi şekilde bitirmiştim onu..arkadaşça görüşüyoduk ara sıra..yaklaşık 1yıl böyle oldu sürekli beni sevdiğini söylüyodu bende geçiştiriyodum talibim çıkmayınca ona dönüp dönüp pişman oluyodum..geçen en son aradım o bile artık olamayacağını söyledi..şimdi iyice şevkim kırıldı çok çaresiz hissediyorum kendimi..bende bu topiği görünce sevindim..bu durumların aynısını bende yaşıyorum cidden..iyi bir üniversite mükemmel çevre herşey gayet iyi ama biri yok işte :( dediğin gibi hiç kimse gelip almadı bizi..almıycak da galiba.

hani derler ya, çevre değiştirin, yeni insanlarla tanışın filan. ben bir ara okadar çok iş değiştirdimki,tanıştığım yeni insanların haddi hesabı yoktu.ama olmadı olmuyor.herkesi kapmışlar.tanıdıgım herkes evli yada nişanlı,bekar olanın sevgilisi var mutlaka,en beğenmeyeceğim gibi olan adamların bile.
Mesleğimi yaparken,iş adamları yada iş merkezinde okadar takı elbiseli adamda gördüm, esleğimi bırakıp bir ara barmaidlik yaptım,bardada çalıştım okadar değişik insanda gördüm, kafede garsonluk yaptım, parfümeride satış temsilciliği yaptım,sonra tekrar mesleğime döndüm vs.vs. okadar çok kişi gördüm ve tanıdımki. ne bana göre birini gördüm aralarında nede tamam bu hoş çocukmuş deyip hoşlandıklarımdanda birşey. yaa en fazla msjlaşıyoruz açılmak kalıyor yani,geriye adını koymak kalıyor,ama olmuyor. kesiliyor bıçak gibi. anlamıyorum neden oluyor böyle...
eski erkek arkadaşımda zamanında deliler gibi aşık olduğum kişi aslında. ama tam artık atlattım onu dedim yoluma bakayım artık dedim, baktımki yolun üzerinde kmse yok :( kaç senedir alıcılarımda açık,gayet pozitifimdirde ama gelen giden yok bende hayatımın bayağı kötü gittiği biran aradım eski sevgilimi. onuda birileri almadan ben alayım bari dedim :) ama seçimimi zorunluluktan değilde keşke istediğim için yapsaydım diyorum...
mesela evlilik kararı aldık ama benim aklımda sürekli "acaba o kaderimdeki kişimi, acaba yanlış bir kararmı verdim, ya sonradan başkasına aşık olursam, ya şöyle ya böyle" diye sabah akşam düşünüyorum :(( seçimimi zorunluluktan değilde bir çok seçeneğin arasından isteyerek yapsaydım böyle olmayacaktı belkide...

yalnız yapamayan bir insan değilimdir aslında. tam tersi benim kadar yalnız kalan yoktur ama bayan olarak yaratılışımızda erkeğe sığınma iç güdüsü var. biz sevmeyi ve sevilmeyi seven mahluklarız. sevmezsem ve sevilmezsem daha büyük boşluğa düşüyorum.

neyse,kısacası dışardan göründüğü gibi olmuyor işte. yalnızlığı yalnız olana,kalana sormalı. çok dertliyim bu konuda çoookk

Merhaba Fatmarosse..sende benim gibiymişsin yaa.benimde 2 yıllık bi ilişkim olmuştu ama bi şekilde bitirmiştim onu..arkadaşça görüşüyoduk ara sıra..yaklaşık 1yıl böyle oldu sürekli beni sevdiğini söylüyodu bende geçiştiriyodum talibim çıkmayınca ona dönüp dönüp pişman oluyodum..geçen en son aradım o bile artık olamayacağını söyledi..şimdi iyice şevkim kırıldı çok çaresiz hissediyorum kendimi..bende bu topiği görünce sevindim..bu durumların aynısını bende yaşıyorum cidden..iyi bir üniversite mükemmel çevre herşey gayet iyi ama biri yok işte :( dediğin gibi hiç kimse gelip almadı bizi..almıycak da galiba.

merhaba ciki
valla benim gibi olan varmı diyordum ama,böyle görünce sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.kısmet işi gerçekten ne statüye,ne güzelliğe, ne bilmemneye bakmıyor.
Günümüzdeki erkeklerde bi tuhaf. önceden evlilikten korkan erkekler şimdi normal bir ilişkiden bile korkuyor. yani tek eşli,saygılı sevgili bildiğin normal olması gereken bir ilişkiden bile korkuyorlar.yani yanaşmıyorlar böyle bir şeye.

merhaba ciki
valla benim gibi olan varmı diyordum ama,böyle görünce sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.kısmet işi gerçekten ne statüye,ne güzelliğe, ne bilmemneye bakmıyor.
Günümüzdeki erkeklerde bi tuhaf. önceden evlilikten korkan erkekler şimdi normal bir ilişkiden bile korkuyor. yani tek eşli,saygılı sevgili bildiğin normal olması gereken bir ilişkiden bile korkuyorlar.yani yanaşmıyorlar böyle bir şeye.

Kesinlikle Fatmarosse yazdıklarına ne yazsam diye düşünüyorum ancak sen benim düşündüklerimi sanki anlaşmış gibi tek tek yazmışsın..bende aşktan yana çok şanssız oldum..o kadar sadık o kadar içten sorunsuz biriyim ki bende senin gibi herşeyi denedim çok konuşmayı az konuşmayı ağırdan davranmayı mütevazi davranmayı hep çok güzel film gibi başladı ama sora dediğin gibi bi şekilde bitti..hayatımın hep güzel zamanları yalnız ve salya sümük tek ağlayarak geçti..en son sevgilimden 10 gün önce ayrıldım..herşey rüya gibi gidiyodu 2 ay çıktık yılbaşını kutladık beni eve bıraktı bir daha aramadı.. :(( noldu diyorum hala atlatmış değilim durup durup ağlıyorum.. o kadar güzel ilişkilere aracı oldum herkesler evlendi çok mutlu..güzel de biriyim..aslında kilo dışında bi problemim yok..herkes böyle konuştuğumda hayran olur dinler çok akıllı bulur beni..ama sanki kısmetim kapanmış gibi..en tipsizler bile bazen o gözle bakmıyor..basiretimiz mi bağlanmış nedir..ama bu iş ne güzelliğe ne bişeye bakıyor..kader ve şans..başka bişey değil..yaşım geçtiği zaman istemediğim bi evlilik yapmak istemiyorum.. :((

Allahımızın izniyle sizlere duam çok seveceğiniz ama ondan çok sevileceğiniz sizi sizden çok seven bi eşiniz olsun inş. size tavsiyem kaş göz boy pos demeyin kalbi merhametli olsun sevecen olsunonun güzel huyuna her gün tekrar tekrar aşık olursunuz canlarım

25 yaşındayım :( tek ilşkim oldu desem yeridir..biçoğu yemekle mesajlaşmayla sınırlı kaldı..en son 2aylık ilişkim vardı 2-3 günde bi yemek yioduk falan yoğun çalışıyodu o da bitti :(( nasıl umutlu olayım ki.. :((

25 yaşındayım :( tek ilşkim oldu desem yeridir..biçoğu yemekle mesajlaşmayla sınırlı kaldı..en son 2aylık ilişkim vardı 2-3 günde bi yemek yioduk falan yoğun çalışıyodu o da bitti :(( nasıl umutlu olayım ki.. :((

yaşıtmışız seninle canım olsun sen genede umudunu yitirme sen canım bak benimde yaşıt ve benden buyuk arkadaşlarım var bekar 30 a kadar yolu var bu işin dert etme sen bide arkadaşlarıma aynı şei sölüyorum bu sevgili flört falan geç bunları çıkar karşına senn niyetin ciddimi evetse devam yoksa tamam yoluna çünkü insan 2 ay onla 5 ay bunla falan falan derken hem yıpranıyo hemde yıllar geçiyo eminim kızlar buyıl sizin yılınız olacak:) 2012 2 kişilik bu yıl:)

yaşıtmışız seninle canım olsun sen genede umudunu yitirme sen canım bak benimde yaşıt ve benden buyuk arkadaşlarım var bekar 30 a kadar yolu var bu işin dert etme sen bide arkadaşlarıma aynı şei sölüyorum bu sevgili flört falan geç bunları çıkar karşına senn niyetin ciddimi evetse devam yoksa tamam yoluna çünkü insan 2 ay onla 5 ay bunla falan falan derken hem yıpranıyo hemde yıllar geçiyo eminim kızlar buyıl sizin yılınız olacak:) 2012 2 kişilik bu yıl:)

İnşALLAH Zanil birçok arkadaşım böyle desede inanamıyorum ama inanmak istiyorum..ben bir zamanlar ilk çıktığım kişiyle mutlaka evlenicem diyen insandım..19 yaşında ilk defa birinin elini tutunca benden mutlusu yoktu ama 4 kez gördüm onu ancak cidden 3 yıl kendime gelemedim kendimi o kadar kirletilmiş hissetim ki ne kadar safmışım diyorum şimdi..inşAllah ciddi düşünen biri çıkar karşıma yoksa hangi kız geçici olsun diye biriyle çıkar ki..Sana da eşinle mutluluklar dilerim imrendim valla :)) darısı başıma :))

bende sonradan pişman olacağım bir evlilik yapmak istemiyorum.. :( evlenmeyeyim diyorum ama bu seferde çalışmak için il değiştircem.
önceden bursadaydım ama artık bursada olmak istemiyorum.ailemin oturduğu yerde iş imkanı hiç yok. bu yüzden artık başka bir yere taşınıp yeni bir düzen kurmak istiyorum. tek başıma evde de yaşadım ki berbat birşey. başka bir şehir,başka bir iş,yapayalnız bir evde hayatta adapte olunmaz yeni hayata. artık yaşımda büyüdü,ev arkadaşı alamam ki hala öğrenci gibi.öyle kolayına ev arkadaşını geçtim arkadaş bile bulunmuyor artık. yani mantığımı kullanıp dedim madem öyle; hayat arkadaşı dedikleri buymuş demek, başımda biri olsun, başka bir ilde bile olsam kimsesiz olmayım, artık bir yere bir kişiye ait olayım filan derken döndüm eski sevgilime,yavan yavan yaşicaz artık ne deyim...
yani karmakarışık ve mutsuzum...

ciki sende arama sakın 10 gündür aramıyorsa sen arama, güçlü görün. eninde sonunda dönerse ozaman bakarsın.
erkeklerin en sık yaptığı şeydir, açıklama yapmayı geçtim sebep belirtmeden ortadan kaybolmaları... ayrıldıklarını bile söylemezler bazen... aaah ahh, benim şimdiki sevgilim şimdi yola geldi,yoksa önceden neler neler, aynısı,bizde 2 ay çıkmıştık sonra beni aramamaya başladı, arıyorum ulaşamıyorum filan, ulaşıyorum soruyorum ne bu haller ayrılmak istiyorsan söyle diye, " ne alakası var,yoğunum sadece" diyor. ama aramıyor. saçma sapan bin tane şey yaşadım. tipik erkek hareketi yani

Son düzenleme:
merhaba kızlar daha yeniyim ama uzun zamndır yazılanları okuyorum Bu konuya yazmadanda gecemiyecegimm...sevgili arkdaşım bence hiç dert etme nikahla ecel bir yazılmış derler bi yerlerde kısmetin bekliyodur seni ki inan o dogru zamn gelince karşındakinin kaşı gözü malı mülkü umrunda bile olmuyo RABBİM yazgına yazılanla karşılaştırınca seni hiç birşeyi görmüyosun ben 29 yaşında evlendim yani gecen sene temmuz ayında evlnmem derken 2 ayda tanıştıgım erkege evet dedim senem domadan evlendik nasipten öteye köy yok canım hayırlısını dileee sadecee

Back
X