Neden herkes evlilik konusunu açıyor?

ashley64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
14
31
3
43
İnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?

İnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?
Bence sizde algıda seçicilik olmuş. bekara evlilik sorarlar evliye bebek. İşsize iş sorarlar Çalışana yükselmesini sorarlar. Bunların önüne geçemezsiniz

Sonuçta atom parçacıkları konuşulacak degil

Evli olana cocuk
Çocuğu olana 2. cocuk.
Bekar olana evlıllık sorarlar.

Maksat laf olsun işte. Yoksa insanlar ne konuşacak ki biraraya gelınce 😀

Ben mesela evlılık konusunu kafaya takanları anlamıyorum. Niçin rahatsız oluyorsunuz ki?
Demek ki siz de düşünüyorsunuz bısıler.

Evli olana cocuk
Çocuğu olana 2. cocuk.

Ben mesela evlılık konusunu kafaya takanları anlamıyorum. Niçin rahatsız oluyorsunuz ki?

2. cocugu olanlara da 3. yu aman ha yapma :KK53:

Klasik insanlar iste hep boyle bir tekerleme vardir bekarsan evliysen cocuk ne zmn yapicaksin cocuk varsa 2nci dusunuyomusun 🙄🙄🙄🙄

Bizimkilerde öyle bacim evlilik ne zaman cocugu ne zaman yapacan ikinci cocuk ne zaman ücüncü cocugu düsünüyormusun sorulari sormasak biryerlerimiz şişer😂😂sende insallah olur olur deyip bosver😂

Bekarken bana evlen artık düğününe gelelim diyen yakın arkadaşlarım düğün zamanı ortadan kayboldular düğün oldu bitti hepsi arayıp bilgi almaya çalıştılar ama açmadım teelfonlarını. Çünkü öncesinde olduğu gibi sadece hayatımdan haberdar olma ve açık arama peşinde olduklarını anlamıştım artık. Bana iyi gelmeyen hiç kimseyi hayatıma sokmuyorum artık. Onları oldukları yerde bıraktım ve yolumda sevdiklerimle yürüyorum.

insanlara özeli hakkında soru sormak cok yakin olmadıkça sorulmamalı,
herkes sınırını bilse keske..

Evli olana cocuk
Çocuğu olana 2. cocuk.

Sizin için muhabbet konuları ya evlilik ya da atom parçalama üzerine mi olmalı? O kadar arkadaşım, akrabam var birkaçı hariç evlilik lafı geçmez bile. Biri evlenmiyorsa ya istemiyordur ya da aday yoktur bunun durmadan sorulması sizce mantıklı mı?

Back
X