• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes evlilik konusunu açıyor?

İnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?
Evlenince bebek var mi hamile misin sorularina evriliyor yani sorular hep var olacak maalesef

Sizin için muhabbet konuları ya evlilik ya da atom parçalama üzerine mi olmalı? O kadar arkadaşım, akrabam var birkaçı hariç evlilik lafı geçmez bile. Biri evlenmiyorsa ya istemiyordur ya da aday yoktur bunun durmadan sorulması sizce mantıklı mı?
Çevredeki insanlar soruyor
Mantıklı ya da mantıksız !!! Yıllardır süregelen, biri diğerine gittiği zaman laf arasında sorulan.

Çevredeki insanlar soruyor
Mantıklı ya da mantıksız !!! Yıllardır süregelen, biri diğerine gittiği zaman laf arasında sorulan.
Bu kadın her gün farklı bir yere gitmiyor ya? Sürekli aynı akrabalar aynı eş dost soruyor belli ki. Bir sorulur bilemedin iki sorulur üçüncüsü olursa art niyet ararım.

İnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?
'' İnsan biri ile tanıştırır, anca sorun zaten. '' de. 🤣

Erkekler ilgimi cekmiyor deseniz dumur olurlar aseksuelim ya da lezbiyen bi ara biseksuellik var gibiydi, kendimi bulamadim taniyorum simdilik deyin.. Madem ozel hayat konusmak istiyorlar burdan yol verin. Garip ama insanlari tekduze zombilestirmenin herkesi ayni dongude gormek istemenin diger bir adi bu heralde. Oysa nasilsin? Hayatin nasil? Su filmi izledin mi su ulkeye gittin mi? Su dansi ogrendim bu aleti caliyorumu konusmak nasil guzel olurdu. Toplumca derdimiz eselemek rahatsiz etmek huzursuz etmek farkli olani uzmek. Oysa farkli olan hep degerlidir.

Back
X