Neden herkesin hayatı yolunda?

Çok şükür bugünümuze. Tedavi devam ediyor. Yaşıtı saglikli çocuklar gibi değil. Vücudu biraz yorgun. Ama tedavi sonrası normale dönecek ins. Rabbim düşmana bile vermesin. Banada bir daha yaşatmasin ins.b

Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur miniğiniz 😔 allah kimselere göstermesin....
Ben de kötü bir psikolojideyken yazmıştım yazdıklarımı. Tabi ki herkesin imtihanı farklı farklı, bazısı için imtihansızlık bile bir imtihan. Biliyorum bunu şükürler olsun ki. Allah anneciğimin mekanını da cennet eylesin.

Çok şükür bugünümuze. Tedavi devam ediyor. Yaşıtı saglikli çocuklar gibi değil. Vücudu biraz yorgun. Ama tedavi sonrası normale dönecek ins. Rabbim düşmana bile vermesin. Banada bir daha yaşatmasin ins.b

Oyyyy kiyamam kuzunuza rabbim daja iyi etsin inşaallah hayatta ya geriside olur...tedavi ile dahada iyi olacaktır inşaallah...rabbim size bağışlasın birde nasıl anladınız eğer sizin için hatırlamak istemeyecek olabilirsiniz saygı duyarım...hani duyarlı olmak adina

Herkesin bir derdi var...Allah size sabırlar versin..Ancak bu düşünce tarzından kurtulmazsanız sıkıntılar hiç bitmez hayatınızda..Negatif olmanız bu süreçte çok çok normal diğer türlüsü anormal olurdu...Size tavsiyem psikologtan destek alın...

İsyankar bir ruh halindeyken yazmıştım, geçti çok şükür :) her şey Allahtan.

Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur miniğiniz 😔 allah kimselere göstermesin....
Ben de kötü bir psikolojideyken yazmıştım yazdıklarımı. Tabi ki herkesin imtihanı farklı farklı, bazısı için imtihansızlık bile bir imtihan. Biliyorum bunu şükürler olsun ki. Allah anneciğimin mekanını da cennet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende bu soruyu çok sordum. Ağlaya ağlaya.
Rabbim tüm şifa bekleyenlere yardım etsin

Oyyyy kiyamam kuzunuza rabbim daja iyi etsin inşaallah hayatta ya geriside olur...tedavi ile dahada iyi olacaktır inşaallah...rabbim size bağışlasın birde nasıl anladınız eğer sizin için hatırlamak istemeyecek olabilirsiniz saygı duyarım...hani duyarlı olmak adina

Bacak ağrısı vardı sadece. Kardeş e bağladık ama başka derdi varmış kuzumun. Kan tahlili yaptırdik anları zaten doktorlar.

kendi etrafımda eşimle bizi çok mutluyuz zannediyolar. severek evlendik hemen çocuk oldu ve çok mutluyuz böyle görünüyoruz, ama açın bi konularımı okuyun mutlu muyum gerçekten? annem çalışıyor kendi parasını kazanıyor evlerine 2 maaş giriyor oh ne güzel diyor herkes. ama içimize baksan, annem aslında çooook yoruldu ve artık bünyesi her sabah işe gitmeyi kaldıramıyor. aldığı maaşta olduğu gibi kiraya ve telefon faturalarına gidiyor. kendine bi kuruş harcayamıyor.

babamınki de elektrik su internet doğalgaz kardeşlerime harçlık mutfak derken ay sonu zor geliyor. ama dışardan baksanız çift maaşlı rahat bi yaşam gibi görünüyor.

inanın herkesin az ya da çok sıkıntıları var içinizi böyle karartmayın.

rabbim annenize inşallah tez zamanda şifalar verir

düzenleme: anneniz vefat etmiş şimdi okudum, allah mekanını cennet etsin geride kalan sevdiklerinize ve size uzun ömürler versin.

Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum :KK43:
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Allah şifalar versin sizede sabırlar, bazılarının imtihanı ağır bende seninle aynı duyguları yaşadım yaladıklarım çok ağırdı şuan psikolog desteği alıyorum Allah kimseyi sevdikleriyle sağlığıyla sınamasın çok zor bilirim ama Allah ne derse o canım yapacak bişi yok :(

Bir arkadaşım 7-8 yaşındayken yaşamış bu hastalığı. Şu an benimle yaşıt 27-28 yaşlarında ve gayet iyi. Hatta askere gitmişti. Liseden sınıf arkadaşım. Bize anlattığında şok olmuştuk çünkü hiç bir fark yoktu gayet sağlıklıydı. Atlatılıyor yani hatta çocuklar daha güçlüymüş daha iyi anladım. İnşallah sizin de çocuğunuz en kısa zamanda hiç tedaviden iz, etkisi kalmadan iyileşir.

Bir arkadaşım 7-8 yaşındayken yaşamış bu hastalığı. Şu an benimle yaşıt 27-28 yaşlarında ve gayet iyi. Hatta askere gitmişti. Liseden sınıf arkadaşım. Bize anlattığında şok olmuştuk çünkü hiç bir fark yoktu gayet sağlıklıydı. Atlatılıyor yani hatta çocuklar daha güçlüymüş daha iyi anladım. İnşallah sizin de çocuğunuz en kısa zamanda hiç tedaviden iz, etkisi kalmadan iyileşir.
Ayyy insalah büyüyüp kocaman olduğunu görebiliriz. Tedavi ağır geçiyor ama tedavi bittkten sonra geçiyor inşallah. Allah bir daha yasatmasin

Sakın böyle sanmayın insanlarda ne dertler var bir akrabam çok zengin ama iki çocuğuda zihinsel engelli ne sıkıntılar yaşıyorlar, birisi var evlat sahibi olamıyor 15 senedir ama neden ben demez hiç yani, eşimin yıllardır saç diplerinde asla geçmeyen yaralar var ve gitmediğimiz doktor kalmadı biyopsiler alındı, iğneler yapıldı kafası şişene kadar ama bir netice alamıyoruz, yastıklarına kan damlıyor saçlarından.
çocuklarım çok sık hasta oluyorlar mesela geceleri sabah ettiğimiz günler oluyor sürekli boğaz enfeksiyonu antibiyotik bitap düşüp ağladığım günler oluyor bazen, bunlar büyük veya küçük örnekler ama inanın herkesin hayatı farklı kimse güllük gülistanlık değil, kimisi malıyla, kimisi canıyla, kimisi evladıyla kimiside başka şeylerle imtihan edilir.

Hiç bir şey göründüğü gibi değil maalesef benim de annem kolon kanseriydi zor bie süreçti çok şükür atlattık bir arkadaş abla derim kendisine çok beyendiğim güzel mutlu bir aile maddi manevi iki çocuk büyütmüşler biri meslek sahibi olmuş ne kadar güzel derdim şim di boşanıyorlar şok oldum

Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum :(
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?

Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum :KK43:
Bi laf vardır davulun sesini uzaktan hoş gelir ailenin içine girmeden dışardan başkalarınınne sıkıntısı var bilmezsin herkesin sınavı farklı farklı Rabbim hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin

Babam ALS hastası, kac senedir yatalak hatırlamıyorum.. Cekmesini istemiyorum.. Allah kurtarsın ve cektirmesin , elimizden gelen bakımını yapıyor abim, kardeşim ve annem..😞 Yazın ben gitimde ben degiştirdim mamasını.. Kısa da olsa annem geceleri dinlenmiştir..

merhaba...Hamileyim her şey çok güzel ailem çok sevindi çok şükür halende hiç ağrı,sızı,bulantı yok.Günler böyle geçerken bir akşam eşim sakin sakin anlatmaya çalıştı.Yeğenimde kanserden şüphelenmişler.Şimdi istanbula gelecekler dedi.Karnımdakini düşün yeğenimi düşün,ablamı kardeşlerini düşün.Zor bir süreç;rabbim yardım etsin.İkinci küre başladık.Comon b all tanı ile.Hastanede iyi kötü örnekleri görüyor ablam psikolojiyi sağlam tutmak,korkmamak çok zor.Rabbim herkese tüm hastalara şifa versin.

Mutlu olacaksan soyleyeyim,ben de babami kaybettim. Kimsenin mutsuzlugu seni mutlu etmesin ama yaa. Hayat inisli cikisli. Bir gun gul atar ,bir gun taş.

Back
X