Neden herkesin hayatı yolunda?

çok geçmiş olsun. ama öyle düşünemyin çünkü kimsenin hayatı öyle gözüktüğü gibi değil. neler neler var

Benim hayatımda tam bir felaket biraz rahatlayabilirsiniz şimdi.

Ne kadar gitmişsiniz kızın üstüne ya. Aci çekiyor annesi olum doseginde ve neden ben diyor . Herkes en kotu aninda sizler gibi mantikli dusunemez. Birsuru ornek verilmis bide, napsin onun icin de en kotu gunu bu demekki. Icinde ne yanginlar kopuyor ve buraya yazarak dökmeye çalışmış ama maşallah herkes üstüne gitmiş. Yok biz niye acı cekelim diye terslemissiniz. Onun demesiyle sanki acı sizi bulucak. Hiç te ay ne kötü benim için de aci çeksin diyor diye dusunmedim sadece cektigi acının boyutunu uzuntusunu gordum. Konu sahibi burası sizi daha kötü yapar
Neden ben demiyor herkes mutsuz olsun acı çeksin diyor bu düşünceyi anlamıyorum ve anlamak istemiyorum pes

isyan yok. herkesin bir derdi var durur içerisinde o kapılar kapanınca ne oldugunu ancak içerdekiler bilir dışardakı ancak bakar senin gibi sonrada kafasından kurar ne gerek var başkasının hayatına bakmaya , geçen yıl tam 4 tane yakın akraba kaybettik kimseye şikayet etmedik halimizi

Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum :KK43:
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?

Şu an yazdıklarınızı acınıza veriyorum, ama burası imtihan dünyası ve herkesin imtihanı farklı. Sevdiklerimiz bir gün diğer boyuta geçecek, malum burası geçici boyut. Acınız için Allahtan sabır diliyorum size.

Neden ben demiyor herkes mutsuz olsun acı çeksin diyor bu düşünceyi anlamıyorum ve anlamak istemiyorum pes
Olabilir ben bunda çaresizliğini görüyorum. Durup dururken demiyor, annesi ölüm döşeğinde. Bu arkadaş kötü de herkes iyi Sanki, Caresiz aci ceken bir insanın üstüne gidilmesi cok mu normal

İmtihanın ne zaman olacağı belli olmaz çünkü, siz gülerken biz ağlıcaz belki

Çok üzgünüm senin için. Gerçekten çok zor bir imtihan. Annenin ölümünü beklemek.

Ben de önceki gün 10 senedir yatalak olan çok sevgili babaannemi kaybettim. 92 yaşında 10 senedir felçli. Burnundan mama ile beslenen, bezlenen ve bakmaktan hariç hiçbir şey yapamayan bir insanın ölümüne herkes sevinir. Çünkü kurtulmuştur. Doğrudur.

Ama kalp öyle demiyor.

Aklın kabul ettiğini kalp reddediyor.

Insan böyle anlarda öleceğini anlıyor. Evet herkes biliyor ama idrak edemiyor.

Ölüm hak. Ama çok çok zor.

Allah kalbine ferahlık versin.

Kimsenin hayatı 4 4 lük değil. İmtihan dünyası herkes bir şekilde sıkıntılı süreçler yaşar. Allah yüreğinizi feraha erdirsin bu düşüncelerden uzaklaşın acil şifalar diliyorum anneniz için

Sizin iyi oldugunuz zaman sıkıntı yaşayanlar oldugu gibi, siz sıkıntıdayken de başkalarının hayatı yolunda olabilir veya öyle gözükebilir. Binbir çeşit hepsi birbirinden zor olan nice dertler var. Allah şifa versin sadece dua edin güzel şeyler düşünün. Çünkü herkes kendi çektiğini bilir.

Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum :KK43:
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
İnşallah iyileşir anneniz :dua:
Benim annem de kanser olsa, mutlu mu olacaksınız,?

bilinmeyenin içinde kim nelerle mücadele ediyor bilemessiniz ateş düştüğü yeri yakıyor.herkez acısını kendi içinde yaşıyor.annemde karac8ger yetmezligi ve siroz vardı 1 ay yoğun bakımda ölecek diye bekledik .çünkü umut yok dendi.hic bir zaman niye ben yada biz demedim yaşam kadar ölüm de gerçek ...şuan sapasaglam birden iyi oldu ...allahtan umut hic bi zaman kesilmez
Çok geçmiş olsun ben şeyi merak ettim acaba Anneniz nasıl iyi oldu bir ilaç yada doğal birşeyler mi kullandı yoksa hastanede tedavi olduğu süre içerisinde mi iyileşti. Benim de annem siroz gibi görünüyor şuna kesin tanı konmadı ama karaciğer kötü durumda

Çok yanlış düşünüyorsun ,senin imtihan dünyası dediğin yerde sadece senin gördüklerin var sanıyorsun sanırım ama öyle değil..Bilmediğin öyle imtihanlar varki,şükür Rabbim dersin

Çok geçmiş olsun ben şeyi merak ettim acaba Anneniz nasıl iyi oldu bir ilaç yada doğal birşeyler mi kullandı yoksa hastanede tedavi olduğu süre içerisinde mi iyileşti. Benim de annem siroz gibi görünüyor şuna kesin tanı konmadı ama karaciğer kötü durumda

Merhaba, teşekkürler. Benim annem vefat etti. İnşallah sizinki iyileşir. Çok geçmiş olsun.

Çok yanlış düşünüyorsun ,senin imtihan dünyası dediğin yerde sadece senin gördüklerin var sanıyorsun sanırım ama öyle değil..Bilmediğin öyle imtihanlar varki,şükür Rabbim dersin

Haklısınız iyi bir psikoloji ile yazılmış şeyler değildi..

Herkesin hayatı kötü olunca senin için ne değişecek?
bu yargıya herkesin hayatının iyi olduğuna
sosyal medya ya bakıp mi karar verdiniz kimse orda dert yanmaz ki ben de dert yanmam düşman mı sevindirecegim ki baya sıkı sinandim ve bu durum devam ediyor
İntihar eden bir öğretmen vardı İnan Avşar sosyal medyasında 4/4 Luk ama adam neler yaşamış

Ben kötü olduğum zamanlarda başkalarını görmem bile banane hem

Kanser artık her ailede var gibi birşey
Şu an ailenize odaklanacaginiza enerjinizi çok saçma bir düşünce ile tuketiyorsunuz

Rabbim iki dünyada da anneni hafifletsin. İmtihan dünyasi bu. Mutlu dediğin insan belki bir sene önce yakinini kaybetti bilebilir misin? Acinin hastaliğin maddiyatin esitligi olmaz. Olsa zaten jaram helaal sinav olmazdi. Allah bazen varlikla bazen yoklukla sinar. Sabir etmemiz lazim. Babam 4 aydir hasta ben bir kere bile gidemedim yanina

Herkesin hayatı kötü olunca senin için ne değişecek?
bu yargıya herkesin hayatının iyi olduğuna
sosyal medya ya bakıp mi karar verdiniz kimse orda dert yanmaz ki ben de dert yanmam düşman mı sevindirecegim ki baya sıkı sinandim ve bu durum devam ediyor
İntihar eden bir öğretmen vardı İnan Avşar sosyal medyasında 4/4 Luk ama adam neler yaşamış

Ben kötü olduğum zamanlarda başkalarını görmem bile banane hem

Kanser artık her ailede var gibi birşey
Şu an ailenize odaklanacaginiza enerjinizi çok saçma bir düşünce ile tuketiyorsunuz

Eski bir konu bu ve kötü bi ruh haliyle yazılmıştı. Sağlıklı düşünmeye başladım tekrardan. Teşekkür ederim.

Rabbim iki dünyada da anneni hafifletsin. İmtihan dünyasi bu. Mutlu dediğin insan belki bir sene önce yakinini kaybetti bilebilir misin? Acinin hastaliğin maddiyatin esitligi olmaz. Olsa zaten jaram helaal sinav olmazdi. Allah bazen varlikla bazen yoklukla sinar. Sabir etmemiz lazim. Babam 4 aydir hasta ben bir kere bile gidemedim yanina

Eski bir konu bu ve kötü bi ruh haliyle yazılmıştı. Sağlıklı düşünmeye başladım tekrardan. Teşekkür ederim. Babanıza acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun.

Back
X