aynen öyle evime geleni asla doyurmadan yollamam bir yere giderken hiç bir şey yoksa bir tatlı yapar götürürüm diyemi acep
ben de aslanım ve ben de sevmediğimle bir daha kolay kolay muhatap olmam o açıdan sormuştum haklı çıktım.aslan burcuyum canım burçlardan anlarmısın
Ayyyy buna çok güldümmmmönce saçını başını düzelt kendine çeki düzen ver arkadaşım, bu halini sokakta görsem korkar kaçarım.
Çok güzel ve doğru olan önerilerBenimde eskiden arkadaşım yokdu olanlarda zamanla bozdu 3 yıl önce diğerlerinde olup bende olmayan ne diye kendimi zorladım ve bulmuşum kiii şimdi bayağı bir köy kadar arkadaşım var şimdi göz atalım belki sizede yardımcı olur
1. Ben kimsenin derdiyle uğraşmazdım ilgilenmez umursamazdım bunu kaldırdım kendi derdim gibi dinleyip çözüm yolları buluyorum
2. Birine hediye alıyorsan banada aynısı gelecek diye bir beklentiye girme ne bütçenden fazlası olsun nede kıytırık birşey olsun orta yollu olsun
3. Bana geldiklerinde şunları bunları yaptım o bir bisküvi çay ikram etti diye dertlenme zamanla gayretle devam et inanın belirli bir süre sonra karşı tarafda başlıyo aynı özeni göstermeye
4. İnsanlar 1.2.3 deneyimden sonra nasıl biri olduğunu belli ediyor kafana uymadımı yol vermesini bileceksin
5. Çok fazla konuşup kendine geveze lakapı taktırmıyacan
6.sürekli bozuk plak modu takılma hep param yokları tekrarlama bi konuda sabit kalma sürekli ondan bahsetme
7. Sakın sakına en önemli sırlarını paylaşma biz kadınlar meraklı olduğumuzdan ufak tefek sana zarar vermeyecek küçük sırları paylaş sonundada dekiii sana güvendiğim için söylüyorum aramızda de bakalım böyleliklede laf taşıyıp taşımadığı çıkar ortaya
8. En önemli ve en etkili arkadaş tutma maddesi sakın kendini övecek şeylerden bahsetme ayyy benim boyum bu metabolizma kaç beygir gücünde onu bunu yiyom kilo almıyom tarzı şeyler karşı tarafa hava gibi gelip içten içe zıtlaşıyo karşı taraf ben pastanın kralını yaparım yok şöyleyim yok böyleyim yok sevgilim yada kocam sen bulunmaz hint kumaşısın dedi amanın sakın bu yalnızlığın başlangıcı şeyler ara ara kendinizlede dalga geçin güler yüzlü esprili olun birinin yanında diğerini çekiştirmeyinki karşı taraf size güvensin yoksa onu çekiştiren benim için ne der diye arkadaşlığını biterebilir ben çok yaptım benden bu kadar hadi söylemesi benden uygulayıp bol arkadaş bulması sizden
yok canımm ben değilim gizlilk olmasa gerçek resim koycamaynı ben..fakat karınlarını doyurduktan sonra tanımıyorlar sanki..ben onlara gittiğimde bir bardak su dahi ikram etmezler..artık bıktım böyle insanlardan..geri çekildim ..beni resmen enayi yerine koyuyorlar..fazla iyilik..göz çıkarır..belkide yapmazsanız daha da kıymetli olursunuz..resimdeki sizmisiniz..umarım bu siz değilsiniz..
ben mesela kilolarımla dalga gecerim hatta bi arkadasım vardı oda kiloluydu göbek yarıştrır gülerdik tabı sonradan iş sen şişkosun ben zayıfıma döndü bneden 10 klo fazlası vardı üzülmesin diye ebn kiloluyum derdım kalabalığın içinde utandıracak cümleler kurduBenimde eskiden arkadaşım yokdu olanlarda zamanla bozdu 3 yıl önce diğerlerinde olup bende olmayan ne diye kendimi zorladım ve bulmuşum kiii şimdi bayağı bir köy kadar arkadaşım var şimdi göz atalım belki sizede yardımcı olur
1. Ben kimsenin derdiyle uğraşmazdım ilgilenmez umursamazdım bunu kaldırdım kendi derdim gibi dinleyip çözüm yolları buluyorum
2. Birine hediye alıyorsan banada aynısı gelecek diye bir beklentiye girme ne bütçenden fazlası olsun nede kıytırık birşey olsun orta yollu olsun
3. Bana geldiklerinde şunları bunları yaptım o bir bisküvi çay ikram etti diye dertlenme zamanla gayretle devam et inanın belirli bir süre sonra karşı tarafda başlıyo aynı özeni göstermeye
4. İnsanlar 1.2.3 deneyimden sonra nasıl biri olduğunu belli ediyor kafana uymadımı yol vermesini bileceksin
5. Çok fazla konuşup kendine geveze lakapı taktırmıyacan
6.sürekli bozuk plak modu takılma hep param yokları tekrarlama bi konuda sabit kalma sürekli ondan bahsetme
7. Sakın sakına en önemli sırlarını paylaşma biz kadınlar meraklı olduğumuzdan ufak tefek sana zarar vermeyecek küçük sırları paylaş sonundada dekiii sana güvendiğim için söylüyorum aramızda de bakalım böyleliklede laf taşıyıp taşımadığı çıkar ortaya
8. En önemli ve en etkili arkadaş tutma maddesi sakın kendini övecek şeylerden bahsetme ayyy benim boyum bu metabolizma kaç beygir gücünde onu bunu yiyom kilo almıyom tarzı şeyler karşı tarafa hava gibi gelip içten içe zıtlaşıyo karşı taraf ben pastanın kralını yaparım yok şöyleyim yok böyleyim yok sevgilim yada kocam sen bulunmaz hint kumaşısın dedi amanın sakın bu yalnızlığın başlangıcı şeyler ara ara kendinizlede dalga geçin güler yüzlü esprili olun birinin yanında diğerini çekiştirmeyinki karşı taraf size güvensin yoksa onu çekiştiren benim için ne der diye arkadaşlığını biterebilir ben çok yaptım benden bu kadar hadi söylemesi benden uygulayıp bol arkadaş bulması sizden
bu ben değilim kiönce saçını başını düzelt kendine çeki düzen ver arkadaşım, bu halini sokakta görsem korkar kaçarım.
çevremdeki arkadaş grupları böyle ama siz de olsanız hesapçı olarak düşünmezmısınız hiç tanımadıgım kardeşleririn doğum gunune caırdılar normal zamanda cagırmazken bir de kurabıye yapabılırmısn diyerekten pikniğe gideriz vega siz eti alın biz ekmek alalım ee bende diyemıyorum sen al diye yada beni eleştiriken anneliğimi eleştırıken kızı yepyenı koltugumu kestıgınde halıya sakız yapıştırınca aaa vega benım kız senın odayı helletmıs bızde kalkıyorduk deyıp giderse oyle hıssetmezmısın?yazdıklarımdan kanka diye ağız gererek konuşmanız gerektiğini mi çıkarttınız?arkadaşı olan insanlar böyle mi yapıyor sizce?
belki de sorun tam olarak kendinizi mükemmel karşınızdakileri çıkarcı,hesapçı,yapay olarak görmeniz olabilir mi?sizi elip evinde devamlı seni ve tanımıyorum öylesiniz de demiyorum bu yüzden ama kabullenmek lazım ki bir sorun var demekki
benım alt komsumda hadı oğlum tükür derdi oğluna hiç utanmadan pislik temızlerdım resmen bende mesafeyı koydumbenim neden arkadasım yok biliyorum mesela hep istemisimdir aynı aparmanda arkadasım olsun g.tlü baslı girip cıkalım buldum bitane yaşı yaşıma denk benim cocuk var onunda var falan .sıfır koltuğumun üstünde sehbada yiyecek içecek oracıkta çocugun poposunu önce koklayıp sonra altına doldurmus deyip üstelik altına hicbirsey sermeden boklu bezi degistirmesi benim önce gözlerimin yuvasından fırlamasına sonra kulaklarımdan ates cıkmasına ve bir bahane derhal mesafe koymama sebeple bitmistir
bırazda bulundugumuz toplum buranın ınsanının çoğu nedense kıskanc büyüyor bı arkadaşım vardı oğluna okul başlarken bır silgi alırdı oğlum kımseye vermez kaybedemez derdi çocugun oyuncakları hiç oynanmamıs duruyordu o yüzden çocuk bize gelince bağından boşalmış gibiydi genelde böyle kısıtlanarak buyutuluyorlarkonunu ilk cevaplayanlardandım canım
sanırım ana sorun belkide budur bizde biz sadece arkadaş değil güvenebileceğimiz ve bunu devam ettirebileceğimiz arkadaşlıklar arıyoruz ama ben genelde şu zaman ki dostluklarda saf çıkar ilişkisini görüyorum
komşu adamı sağ sever lafı boşuna çıkmamış yani gezebiliyorken eğlenebiliyorken misafiri tam tamına ağırlıyorken senden iyisi yok ama hasta olmayıver yada sevgilinden ayrılığında gör arkadaşlıklarını
birde başlarda bir arkadaş da yazmış bende öyle işim gücüm yokken sorunlarla uğraşıyorken çevrem daha genişti aynısı bendede
örneğin ben atanınca atanamayan bir arkadaşım beni faceinden sildi ki hani altı aydır kızla ne faceden nede başka yerden konuşmuşluğumuz yoktu kavga ettik ondan sildi diyeyim
ben kendi çevremde ki örneklere bakarak konuşuyorum tabii
tepki gösterenler olmuş bizim arkadaş ilişkilerimiz çok iyi biz iyi değil miyiiz diye ama herkes kendi çevresinden yaşadığı tecrübelerden bakarak yorum yapıyor konulara
ve aslında iyiden kasıt melek gibiyiz bir kanadımız eksik değil kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamak, kimsenin arkasından dedikodusunu yapmamak elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımız halde arkadaş olmamak
Koç burcu musunBU KONUYA İNANAMIYORUM!
2 GÜNDÜR BUNU DÜŞÜNÜYORDUM BEN DE!
HAKİKATEN ÇOK ŞAŞIRDIM
YALNIZ DEĞİLMİŞİM...
ben de çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum
ama galiba sorunum politik olamamam
kimsenin yüzüne gülüp arkasından laf etmem, arkasından laf edeceğim insanla samimi de olmam, görüşmemeye çalışırım
sadece bana değil, kime olursa olsun haksızlığa tahammül edemem
biraz da dişliyim
sanırım bu yüzden yalnız kalıyorum
bugun bir karar aldım senın mesajdaetkılı oldu artık kımseyı ağarlamayacağim kımseye hediye almayacagım bıttı onun yerıne oğluma alırım artık böyle (tabı yapabilirsem) artık bir adım atana bir adım atarımSelam arkadaşlar.Sizlere birşeyler söylemek istiorum.Arkadaşlarınızın olmamasının sebebi fazla iylik yaptığınız için bence.yani iylik bile olsa erektipinde ve dozunda yapılmalı bence.gereksiz yapılan iylikler insanlarda hemen bu kişiyi nasıl kullanırım moduna sokuyor.Yani VEGA mesela sen o hastanede yatan arkadaşına bir gün yemek yapsan yeterliydi.Kaç gün yaptığını bilmiorum ama 1 günden fazla sanırım.Mesela sürekli neden evine davet ediyoraunki?bizim insanlarımız millete gidip yiyip içmeyi severler.ama kendi evlerine kimseyi çağırmazlar.nasılsa çağıran var!Biraz kendinizi sürekli herkese iylik yapmaya çalışan insan modundan çıkarın.Bakın görün nasıl arkadaşlıklar kurabiliyorsunuz.(yanlış anlaşılmasın bu dediklerim.elbetteki iylik yapıcaz ama fazlasını deil arkadaşlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?