Valla ben de olay arkadaş(lar)ı olan insanları bencil, dengesiz, çıkarcı, sinir bozucu, asabi, dan dun konuşan, lakayıt, yalaka, soytarı olarak tanımlamaya gelince "noluyoruz ya" demedim değil, ama sonra geçti : ) İyi insanların arkadaşları olmuyormuş ya, demek ki iyi değilmişim ben napayım artıkkonuyu ve yorumları okudum.herkes iyi ve arkadaşları yok.benim çevrem çok geniştir.çok yakın arkadaş ve dostlarım vardır.nerdeyse bebeklik arkadaşlarımla bile iletişim halindeyim.şimdi okuduklarımdan sonra bende mi sorun var diye düşündüm
aynen demek ki kötüymüşüm.birde yalakaların arkadaşı olur gibi bir cümle vardı sankiValla ben de olay arkadaş(lar)ı olan insanları bencil, dengesiz, çıkarcı, sinir bozucu, asabi, dan dun konuşan, lakayıt, yalaka, soytarı olarak tanımlamaya gelince "noluyoruz ya" demedim değil, ama sonra geçti : ) İyi insanların arkadaşları olmuyormuş ya, demek ki iyi değilmişim ben napayım artık
fark etmemişim.Onu da kattım sıfatlarımıza zaten : (
Benim de hic arkadasim yok.beni de araba lazim olunca ariyorlar artik umursamiyorum.merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti
benım cevremdekıler bıraz farklı ne yanı bu yaşımda aralarına girebilmek adına kankaa diğe ağzımı gererek mı konuşmalıyım :)bunca yıl,bir sürü insanla ister istemez sayısız ilişkide bulunuyoruz.bu ınsanlardan en az biri arkadaşınız olamadıysa ben ne yapıyorum ,değişmeli miyim demekte fayda var bence...
ne zaman benım hiç arkadaşım yok diyen biri ile arkadaşlık kursam hep sonradan belli oluyor sebebi.dostum yok demeyi anlıyorum ama bir kahve içmek için bile arayabileceğiniz arkadaşınız yoksa sıkıntı sizde olabilir.
ben kardeş gibi bir dost arıyorum ama genelde kullanılıyorumBence hayat şartları ve koşulları insanları yalnızlaştırıyor.. Mesai saatlerinin uzun olması, trafikte harcanan zaman, evli ve çocuğu olanlar için ev belirli zamanlarda ilgi ve bakım istiyor. Çocuk da zaten sürekli ilgi alaka istiyor.. Eee artık her evde televizyon var, herkesin evinde bilgisayarı cebinde teli var.. Yani ister istemez yalnızlaşıyorsun.. Kopuyorsun insanlardan.. Eee arkadaş dost diyorsun da.. Herkesin bu hayattan beklentileri farklı. Herkesin hayat koşulları, sosyal statüsü, bakış açıları farklı.. Yani çok zor.. Bu devirde gerçek arkadaş, dost bulmak. Yoksa yüzeysel ilişki de bulunabileceğin bir çok arkadaş bulabilirsin.. Dışarı da çok var..
Yani bazen de şunu anlamıyorum.. Arkadaş kapı komşusunu tanımıyor.. Apartman da karşılaşsa allahın selamını veremiyor.. Sonrada benim neden arkadaşım komşum yok. Niye kimse bana gelmiyor diyor.. Yani bazen de bir adım atmak gerek.
benim gördüğüm oyle aslında genelleme yapmak yanlış kırdıysak herkes adına özür dilerimValla ben de olay arkadaş(lar)ı olan insanları bencil, dengesiz, çıkarcı, sinir bozucu, asabi, dan dun konuşan, lakayıt, yalaka, soytarı olarak tanımlamaya gelince "noluyoruz ya" demedim değil, ama sonra geçti : ) İyi insanların arkadaşları olmuyormuş ya, demek ki iyi değilmişim ben napayım artık
Seni çok iyi anlıyorum. Ama çok zor. İnsan kendi kanından canından kardeşiyle bile anlaşamazken, kardeş gibi bir arkadaş dost istemek zor. Umarım bir gün karşına çıkar.. Bir de benim ennn tahammül edemediğim şey de kullanılmak. Kendini kullandırma kardeşim..ben kardeş gibi bir dost arıyorum ama genelde kullanılıyorum
yazdıklarımdan kanka diye ağız gererek konuşmanız gerektiğini mi çıkarttınız?arkadaşı olan insanlar böyle mi yapıyor sizce?benım cevremdekıler bıraz farklı ne yanı bu yaşımda aralarına girebilmek adına kankaa diğe ağzımı gererek mı konuşmalıyım :)
Yoo kırmadınız tabii ki, beni en azından. Sonuçta arkadaş sahibi olmayı anormal görmediğim için açıkçası bize yakıştırılan sıfatları da üstüme alınmadım : )benim gördüğüm oyle aslında genelleme yapmak yanlış kırdıysak herkes adına özür dilerim
konunu ilk cevaplayanlardandım canımben kardeş gibi bir dost arıyorum ama genelde kullanılıyorum
hım çözdüm seven diye başlayan şeyKüfürlü ergence bir şey ama olayların özü o bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?