neden hiç arkadaşımız yok

evet bencede.birde böylesini dene bakalım.insanları deil kendini mutlu et birazda

Merhaba,
Sizin aile anne baba konusuyla ilgili bir yorumunuzu okumustum. O yorumda cocuklugunuzda bi takim yasadiginiz sıkıntılar vardi.
Ben suanda da tüm gayretlerinize, iyilik duygulariniza rağmen arkadassiz, dostsuz kalmanizi cocuklugunuzun mutsuz geçmesinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum. Yani sadece sizin için değil bu yorumum ama arkadaslik kurmakta zorluk yaşayan ben gibi siz gibi birçok kisinin icinde cocukluktan kalma huzun ve mutsuzluk olmasindan kaynaklı oldugunu düşünüyorum. Arkadslik kurmaj iiçinde iyilikten ziyade biraz da neşeli bol sohbetli enerji dolu olmak gerekiyor...

bence arkadaş edinmek için kendi düşüncenizze uygun yerlerde bulunmalısınız. kurslara katılabilirsiniz.ne kadar çok ortamda bulunulursa o kadar çevre genişler.

bence çocuğu yani amca çocuğunu kesinlikle kötülemeyin
ama: sadece babasıyla amcasını değil, nasıl çocuklar bazen oyun oynarken anlaşamıyorsa, büyüklerin de bazen anlaşamadığını, ama büyükler anlaşamadığı zaman bazen birbirleriyle görüşmek istemediğini, bunun doğal birşey olduğunu anlatın oğlunuza. yani genelleyerek anlatın. şu anda babanla amcan da böyle. bu yüzden görüşemeyeceğiz, babana saygı göstermemiz lazım deyin.

Ben de şaşırdım doğrusu,sizlerden biriyim arkadaşlar,yalnızım,iş ortamımda kafa dengi birini bulamadım,üç yıl oldu istanbula geleli hala dertleşecek,konuşacak bir dostum olmadı,geldiğim şehirde çok iyi dostlarım oldu hala görüşürüm ama uzaktalar,yaşadığım yerde çok yalnızlık çekiyorum,evliliğimi bile etkiliyor,çünkü bu yüzden eşimden daha fazla ilgi beklediğimi farkettim,eşimden başka bir sosyal yaşamım olsa eminim evliliğim de daha iyi olacak,ama yok..Acaba tanışmamız mümkün olur mu ne dersiniz? Buradan bulabilirmiyiz arkadaş?

Tam beni anlatmışsın. Ben de evlenip tee yurtdışına çıktım. Hiç kimsem yok tek ilgiyi eşimden beklediğimden ve o artık benim bu durumumdan bunaldığından evliliğimiz fazlasıyla yıprandı. Arkadaşsızlıktan ölücem Keşke tanışabilecek kadar yakın olsak.

Ben de merak ediyorum gerçekten. Kalp kırmam düşüncesiyimdir, insanlara hassas yaklaşırım ama çevrem yok, kavgacı kaprisli fesat insanların çevresi çok fazla.
Neden allahım neden. İyi kalplıyım diye alay konusu bile olmuşluğum var geçmişimde

aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok[/QUOTE
Yuh

çok i
Nasıl gerekmiyorsun evli misin.
bence arkadaş edinmek için kendi düşüncenizze uygun yerlerde bulunmalısınız. kurslara katılabilirsiniz.ne kadar çok ortamda bulunulursa o kadar çevre genişler.
neden burda bulamaz mıyız o kadar derdimizi açıyoruz birbirimize

Belki de çoğumuzun sorunu bu ya da benimm de doğru düzgün bi arkadaş bulmaz mı ya tamm eşim var annem bacılarım ama onlarla da herşey konuşulmuyor ki ben iyimsem iyi etrafımdakiler ben çağırırsam para dökersem iyi herkez menfaat peşine düşmüş çoğu insanlar böyle ya da benim etrafımdakiler öyle çok imreniyorum iki kelam edeceğim çıkarsız biri bana da denk gelir miiiiii

Benimde arkadaş namına kimsem yok. Bi annem bi sevgilim var yanımda. Cogu çıkarınin peşinde.

Canıma tak etti kızlar,ben İstanbuldayım Anadolu yakası pendik ,yok mu yakın olan buralaraa....

benım de bı ton arkadasım vardı evlendıgım gıbı hepsınden uzaklastım.... gece 11 de arayıp manıtasını anlatan mı dersın,hafta sonu esımle kahvaltı yaparken habersız eve damlayan mı..hele bı tanesı bariz aaayy cocoo ne şanslısın boyle adamı buldun.bana da kopyasını bul demeler falan .! noluyoruz yaa...

2 tane dostum dedıgım dısında herkesı sıldım rehberımden hayatımdan..gram da uzulmedım....

aılecek gorustugumuz 2 aıle var daha nolsun...

az ınsan cok huzur

hıc arkadasım olmasa da uzulecegımı sanmıyorum.

su zmanda kımseye guvenemıyorsun ..

ooohhoooo sizler kendi ülkenizde arkadaslarinizmi yok ? Vallahi cok sasirdim bu konuya, ben Almanya`da yasiyorum ve hic bir hafta sonu faaliyetsiz gecmiyor bizde.
Hatta bazen esim bana bu hafta sonu kimseye söz verme evde seninle rahat rahat dinlenmek istiyorum diyor ve cogu önerileri ve davetleri red ediyorum. Alman arkadaslarda var türkde var, yaslisinda var gencide var, her kesimden seviliyoruz Allaha sükürler olsun.
Ben konusmayi ve dinlemeyi cok seven bir insanim, ve arkadasliklar insanin evinin bereketini artiriyor bence. Hayat sevincini yükseltiyor, paylasmak, deertlesmek, beraber gülmek...güzel seyler...arkadassiz Hayat düsünemiyorum bile...
Sadece dogru (!) ve dürüst (!) olmalari ve tabiki kafa dengi olmalari sart. Yani yanlis insanlarla konusmayiz, ne esim nede ben. Mesela karisini aldatan bizim arkadasimiz olamaz... yani adam gibi adam güvenilir, kültürlü, egitimli olacaklar birde kaprislere gelemem. Yok sen bunu yaptin, bana bunu dedin tiplerle hic sohbetim olmaz.
Acik yürekli, temiz kalpli, realist olacaklar, yoksa sorun cikabilir...

Arkadaşım var ama cok az
cogu arkadasligim bitti
insanlar cok fesat olmus
mutlu olucam diye ödü kopanlar vardi
sildim attim
ozelini anlatiyorsun birinden hoslandigini
söylüyorsun bir bakiyorsun adami ayartmaya calismalar neler gördüm ben
arkadasliga inancim yok artik

Merhaba, bende sizlerdenim, benim de çok sevdiğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen, Dost ve arkadaş dediklerim vardı, ama şimdi kimsem kalmadı ben, arkadaşlığa dostluğa çok önem veren biriyim, ama şimdi yanlız kaldım neden böyle oldu hiç bilmiyorum, kendime soruyorum ama geçerli bir neden bulamıyorum.. Ve bu durum beni çok üzüyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…