evet bencede.birde böylesini dene bakalım.insanları deil kendini mutlu et birazdabugun bir karar aldım senın mesajdaetkılı oldu artık kımseyı ağarlamayacağim kımseye hediye almayacagım bıttı onun yerıne oğluma alırım artık böyle (tabı yapabilirsem) artık bir adım atana bir adım atarım
bende son ıkı üç yıldır arkadaslık kuramıorm kımseyleeeevet bencede.birde böylesini dene bakalım.insanları deil kendini mutlu et birazda
merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti
Tamda hissettiklerime tercuman olmussunuz benimde öle can dostum kankam diyecegim kimsem yok.
Birde hepinize yazimi okuyanlara soruyorum benim icin cok önemli okuyorsaniz lutfen cvp yazin..
Esim kardesiyle anlasamadi baya bi aralari bozuk sekilde yollarini ayirdi kaynimin oglu var 8 yasinda benim oglum ise 4 yasinda ama kuzenini cok seviyor aramiz iyiyken beraber pek anlasamasalarda gidip gelirdik o buyuk oldugu icin uyum saglamiyorlar birbirlerine.
Simdide kusuz ben kus degilim ama eltimde esiyle beraber kusmeyi tercih etti aramiyor sormuyor bir kac sefer gittim baktim o soguk davraniyor artik bende oglum icin bile gitmiyorum ama bugunlerde gene kuzeni sayikliyor bize gelsinler oraya gidelim diyor ama inanin ben defalarca adim attim karsilik bulamadim ..ogluma babanla amcan kusler annem gidemeyiz diyorum bazen ben x i sevmiyorum iyi bi cocuk degil diyorum anne öyle soyleme ayip diyo kuzum ne diyecegimide bilmiyorum cocuga sasirdim napiyim cocuguma nasil anlatiyim kendi kani cani olunca ne yaparsam yapiyim ille can iste.
Hic bir zaman amcasindan kuzenlerinden koparmak istemedim ama onlar tercihini bizden kopmakla yaptilar
Tam beni anlatmışsın. Ben de evlenip tee yurtdışına çıktım. Hiç kimsem yok tek ilgiyi eşimden beklediğimden ve o artık benim bu durumumdan bunaldığından evliliğimiz fazlasıyla yıprandı. Arkadaşsızlıktan ölücemBen de şaşırdım doğrusu,sizlerden biriyim arkadaşlar,yalnızım,iş ortamımda kafa dengi birini bulamadım,üç yıl oldu istanbula geleli hala dertleşecek,konuşacak bir dostum olmadı,geldiğim şehirde çok iyi dostlarım oldu hala görüşürüm ama uzaktalar,yaşadığım yerde çok yalnızlık çekiyorum,evliliğimi bile etkiliyor,çünkü bu yüzden eşimden daha fazla ilgi beklediğimi farkettim,eşimden başka bir sosyal yaşamım olsa eminim evliliğim de daha iyi olacak,ama yok..Acaba tanışmamız mümkün olur mu ne dersiniz? Buradan bulabilirmiyiz arkadaş?
aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok[/QUOTE
Yuhya herkesin nasıbı ailesi farklıdır kımseyı kıskanmam diyorum ya arkadaşımın yemeklerı yapıyordum hamile hamile çocugu hastanede yatıyordu geceye kadar yanında kalıyordum doğum yaptım aramadılar bile
çok ihayır canım tabi ki öyle değil
görüşülüp orada biter mi
kimsenin lafını kesiyor da değilim, aksine o konularda iyiyimdir
fakat haklısın benim bu durumum yine kendimden kaynaklanıyor
mesela bir örnek: kızım ilkokul 3. sınıfta
bir süre önce tesadüfen bir bayanla tanıştık , biraz sohbet etmek zorunda kaldık bir şey için beklerken, çok hoşlandık birbirimizden, sonra tesadüf bir kere daha karşılaştık , telefonlarımızı alıp verdik, bir süre merhabalaştık
sonra görüşmeye başladık herşey gayet iyi hoş
sonra eşler tanıştı
onun bir büyük oğlu, bir de kızımla yaşıt kızı var
benim de küçük bir oğlum
çocuklar tanıştı
eşler de anlaştı
ama bunlar hep dışarda oldu
sonra birgün kızının doğumgünüe çağırdı beni ve kızımı
gittik, kızım hariç 5 yaşıt kız var ve tüm kızlar makyajlı
bir benimki değil
kızlar kızımı almadılar yanlarına, ve açık açık söylediler sen makyajlı değilsin bize uymuyorsun diye
kızım çok üzüldü
biraz konuştuk orada kızımla, sakinleşti ama tüm doğumgünü yalnız kaldı, yüzüne bile bakmadılar
ve o arkadaşım gelip kızıma dedi ki
çocuklar sorunlarını kendi aralarında halletmeli
oysa ben çoktan öğrettim kızma kalp kırmaması gerektiğini
eve gelen hiçbir arkadaşını diğerlerinin yanında ayırmaması gerektiğini
gelen her hediyeye teşekkür etmesini
birbirini tanıyan çocukların yanına bir yabancı geleceğinde hep söylerim kızıma aranıza alın diye
arkadaşım ilgilenmedi bile, umursamadı o durumu
hal böyle olunca ben soğudum bir anda
eskisi kadar samimi davranamadım sonrasında sanırım
ve koptuk
ha idare edebilir miydim
belki ederdim ama istemedim
bu yüzden diyorum sorun galiba benim
ama ben böyleyim maalesef
Nasıl gerekmiyorsun evli misin.konuyu ve yorumları okudum.herkes iyi ve arkadaşları yok.benim çevrem çok geniştir.çok yakın arkadaş ve dostlarım vardır.nerdeyse bebeklik arkadaşlarımla bile iletişim halindeyim.şimdi okuduklarımdan sonra bende mi sorun var diye düşündüm
neden burda bulamaz mıyız o kadar derdimizi açıyoruz birbirimizebence arkadaş edinmek için kendi düşüncenizze uygun yerlerde bulunmalısınız. kurslara katılabilirsiniz.ne kadar çok ortamda bulunulursa o kadar çevre genişler.
ne demek istediğini anlamadım ama 25 senelik evliyim.Nasıl gerekmiyorsun evli misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?