- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
atanmak dedin sanırım kpss? ben öyle bi noktadaydım ki gece salya sümük ağlamıştım herşey bitmişti benim için artık bitti dedim ...ama sabah öyle bi uyandım ki bütün hayatım değişti allaha şükür şuan çok iyiyim eşim işim ... ha olmasa belki başka türlü olacaktı ama kötümü olacaktı sanmıyorum hiç bişey kenine inancını yitirmekten kötü olamaz buna inan ,o yüzden asla umudunu yitirme
Bilmyorum ama gitmez işte.
Memleketimde değilim.
Bilgisayarımın hoparlörleri bozuldu ...
Alınacak tonla malzemem var.
Annem rahatsızlanmış, göremiyorum bile.
Bu yetmez gibi erkek kardeşim olacak kıvıl zararlısı bir kızın peşine takılmış.
Dünya umrunda değil.
Sevgilim boktan bi sebeple beni terketti.
Yurtta mal gibi yalnızım .
Arkadaşlarım kazık attıç
Gitmez yani.
Gitmiyosa gitmez.
Benim yaşam felsefeme göre, kötü giden bir şey yoktur. Çok iddialı oldu ama...
Hayatta her şeyi kontrol edemezsin. Yönetemezsin. Başımıza iyi kötü her şey gelebilir. Bazen üst üste gelir, bazen dönem dönem yaşanır bu sıkıntılar. Ama bence başımıza gelen her kötü şey, daha kötüsünün olmasını engelleyen yol ayrımlarıdır. Bu yüzden aslında hiçbir şey kötü gitmez, biz öyle sanarız.
hakkari yüksekovayı 0,5 puanla kaçırmıştım ilk on tercihim istanbuldu herkes azarladı beni yanlış tercih yaptım diye çok ağladım hiç uyumadım o gece eve gidince kitapları yakacaktım evlenecektim demeki beceremiyodum bu işi,ailem bile bıkmıştı artık bu depresif hallerimden..26.tercihimde yapmıştım oda olmamıştı sonra sabah telefon geldi herkes ağlıyodu atanmışım hemde afyona o gece ek atama yapılmış ve ben atanmıştım. herkes gittiğim yerde torpillemi geldin falan diyodu bana..o yıl işe başladım sonraki sene evlendim...
ve inan bir sürü sıkıntı yaşadım hep benmi hep neden ben diye çok isyanım oldu zamanında allah affetsin ama iyiki olmuş yoksa eşimi tanıyamicaktım...yani hayatta bir sürü seçenek var biri olmuyosa illa vardır başka seçenek sevgilinlemi aran bozuldu demekki o senin için doğru kişi değil doğru olsa sorun olmaz,çevrendeki insanlarmı sorun boşver onları(eğer sen hatalı değilsen tabi)ağzı olan konuşur çünkü, en önemli şey sağlık canım ondan gerisi yalan ve herkesten önce kendine değer ver ,ay çokmu konuştum ama bende aynen böyleydim bi zamanlar ama bak şimdi amaann diyorum hiç gerek yokmuş
guzel bir bakış açısı peki içimdeki mutsuzluğu ne yapıcam
Hoooffff
Normalde sigara içmediğim halde şu kk da tüttürdüğüm sigara sayısının haddi hesabı yok...
Şu saat oldu uyku yok gözümü kapatsamda en erken 6 da uyurum..
Gezegenler birbirine mi girdi bilemiyorum artık ama ben kendime girişmezsem ölüp gitçem..
Okul hayatı b.ktan sınav ders sınav ders resmen dağılıyorum...
Aşk hayatı ıhhh sevgilim var yıllardır iyiyiz hoşuz seviyoruz seviliyoruz ama özellikle bu günlerde ........... neysee..
Yorgun argın işten geliyor da insan hiç mi özlemez ayol.. zaten 8 de geliyor..Bugün toplasak 1 saat konuşmadık..
Yemek yicek azcık dinlencek bilmemne ben whattan yazıyorum 10 gibi 1 buçuk saat sonra ''huuu'' yazınca ''aaa görmemişim'' oluyor..
Yok gece gece müdür aramışmış yok canı sıkılmışmışş.. Noldu diyorum ''sonra anlatırım'' diyor..
Hee sonraymış 4 yıllık öküzümü tanımıyorum ben sanki sonra dediği hiç bir konuyu anlatmadı hiç mendebur...
Ulan birde müdürle konuşmuşsun sanki telepati kurdunuz telefon elinde koskoca ekranda sana yazdığımı görmüyon mu da ''görmemişim kusura bakma'' diyosun..
Hee bende yedim alnımda keriz yazyor ya zaten.. Sen şuna gördüm ama tınımda değil desene
Bahaneye gel birde sonra anlatırım işte yaa bizle alakalı bir şey değil işte işle alakalı seninde canını sıkmim diye bilmemne..
İyi bende okulla bir şey olunca anlatmicam diyom offf yine yanlış anladın diyor... Hee aklım kıt anlamıyom..
Birde tirpli tripli hadi uyuyalım diyor sonra tık yok ne bir iyi geceler ne bir şey.. Amma dolmuşum haa..
Üff adet mi olcam beennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?