Neden hiç birşey yapamıyorum :(

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?

sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değil :( iki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.

nasıl aşcam ben bunu.

ben de aynı durumdayım. sanırım şu elektriklerin kesilmesi lazım iş yapabilmem için.
bi makineye çamaşır atıp serdim sabahtan beri. halbuki evi temizlemem lazım.
hadi kalk beraber yapalım :1:

bende aynı dertten muzdaribim hep son gun son dakikaya kalacak illa sıkışacak illa bunalmam lazım

şimdi bile bir sürü işim var yarın işe gidicem hazırlanmam lazım ben öööylece bilgisayar başında oturuyorum

gece 12 olur kalkarım yaparım ancak...

ben de aynı durumdayım. sanırım şu elektriklerin kesilmesi lazım iş yapabilmem için.
bi makineye çamaşır atıp serdim sabahtan beri. halbuki evi temizlemem lazım.
hadi kalk beraber yapalım :1:

ya benim yapım aşırı tembel zaten. bu aralar iyice tembelim. şimdi netle oylanıom ama net olmasa tv, tv olmasa başka oyalancak bişi buluyorum. evişi yapmayı sevmiorum ondan mı acaba. gerçi bu ara işe gidesim de yok hiç. hep evde oturup hiçbişi yapmamak istiyorum

bende aynı dertten muzdaribim hep son gun son dakikaya kalacak illa sıkışacak illa bunalmam lazım

şimdi bile bir sürü işim var yarın işe gidicem hazırlanmam lazım ben öööylece bilgisayar başında oturuyorum

gece 12 olur kalkarım yaparım ancak...

bende tam bi son dakikacıyımdır. yumurta kapıya dayancak illa. aylarca temizlemediğim ev misafir gelmesine yakın şipşak temizlenir misal:)

ama bunun bi çözümü olmalı ya. :(

ben eskiden böleydim de sonradan değiştim gibi bi hikaye yok mu ? :50:

ben biraz aha iyiyim eskiye nazaran, ama tembellik aynı sadece tembelliğimle savaşmaya başladım biraz :27:. şimdi bi gayret banyoyu temizleyip bi çamaşır daha attım makineye.

ben biraz aha iyiyim eskiye nazaran, ama tembellik aynı sadece tembelliğimle savaşmaya başladım biraz :27:. şimdi bi gayret banyoyu temizleyip bi çamaşır daha attım makineye.

ya aslında aktif olmaya alışınca iyi oluyor. ben geçen yıl bu zamanlar çok aktiftim. hem çalışıodum hem okula gidiodum. eve gelince de boş boş tv izlememek için tv izlerken el işi yapıodum ya :( artık yemeğimi zor yiyom. sabah (sabah dediğim 3) az bi kahvaltı yapmıştım. akşam yemeğimi anca yiyom. akşam yemeğide yumurta :) yanınada sabahtan kalan çay :52::52::52::52:

ya aslında aktif olmaya alışınca iyi oluyor. ben geçen yıl bu zamanlar çok aktiftim. hem çalışıodum hem okula gidiodum. eve gelince de boş boş tv izlememek için tv izlerken el işi yapıodum ya :( artık yemeğimi zor yiyom. sabah (sabah dediğim 3) az bi kahvaltı yapmıştım. akşam yemeğimi anca yiyom. akşam yemeğide yumurta :) yanınada sabahtan kalan çay :52::52::52::52:

evli değilsin o halde, şimdi gidip bir de yemek yapıcam :ssz:. yalnız yaşasam ben de oyle olurdum heralde :7:

bende var:)ben eskiden tamda senin dediğindendim ammavelakin cuğum oluncaaa öğlen 1-2gibi kalkıp hiçbişi yapmayan ben sabah 7de kalkıyom akşama kadar ne iş vara yapıyom atom karınca gibi oldum valla bebişim olunca değişti tavsiye ederim:)

bende var:)ben eskiden tamda senin dediğindendim ammavelakin cuğum oluncaaa öğlen 1-2gibi kalkıp hiçbişi yapmayan ben sabah 7de kalkıyom akşama kadar ne iş vara yapıyom atom karınca gibi oldum valla bebişim olunca değişti tavsiye ederim:)

tavsiyeni şiddetle istiyorum da henüz kısmet olmadı. aslında bebek olsa eve bi düzen gelir ya. en azından onun için dengeli beslenirim. öğrenci evi gibi bizim ev :)

daha gelmedi işten. ama gelsede bişi değişmio zaten. melemen yumurta genelde menü bu :52::52::52::52:

sen benden de betermişsin yaa :1: şaka yapıyorum gücenme. ama boyle olmaz ki yemek yapmayı alışkanlık etmezsen ilerde bebeğin olduğunda daha da zorlanırsın. yavaştan değiştir bazı şeyleri. inan tembellikte beni geçemezsin ama sorumluluklarımız var yapmamız gereken :18:

sen benden de betermişsin yaa :1: şaka yapıyorum gücenme. ama boyle olmaz ki yemek yapmayı alışkanlık etmezsen ilerde bebeğin olduğunda daha da zorlanırsın. yavaştan değiştir bazı şeyleri. inan tembellikte beni geçemezsin ama sorumluluklarımız var yapmamız gereken :18:

ya eşim sağolsun bütün yapma hevesimi kaçırıoki. hamurişi ve et dışındakileri yemekten saymıyo. mızmız edio. bende yapmıorum. bi ara akşam çalışıodum zaten yemediodum evde. o alışkanlık kaldı. pazara çıkamıoz. evde pek yemeklik bişi olmuyor. ne bilim hep yapmamak için bi bahanem var. yaptıklarım kötü olunca da hevesim kaçıor.

dün bulgur pilavı yaptım. tuzsuz oldu. kbak salatası yaptım kötü oldu. sabah patates kızartayım dedim yaktım, bulgur pilavını da yaktım. öle hevesim iyice kaçıyor :)

demek yanlız değilmişim ,,bende bitek ben böyleyim sanıyordum :1:
benim durum birazda garip aslında mesala ; ben bazen işe bir başlıyorum gece 2 ye kadar ev mis .....
bazen takılıyorum bilgisayara dünya umrumda değil :ssz:
bende kansızlık var biraz aslında ben ona yoruyorum ,,halsizleşiyorum yerimden kalkasım gelmiyo
çünkü 3-4 aydır böyleyim ,, bazı arkadaşların dediği gibi bazen atom karıncayım bazen garfield :51:

demek yanlız değilmişim ,,bende bitek ben böyleyim sanıyordum :1:
benim durum birazda garip aslında mesala ; ben bazen işe bir başlıyorum gece 2 ye kadar ev mis .....
bazen takılıyorum bilgisayara dünya umrumda değil :ssz:
bende kansızlık var biraz aslında ben ona yoruyorum ,,halsizleşiyorum yerimden kalkasım gelmiyo
çünkü 3-4 aydır böyleyim ,, bazı arkadaşların dediği gibi bazen atom karıncayım bazen garfield :51:

ya ben genel olarak tembelimdir ama geçen yıl bu zamanlar böle değilimdim. son 4 aydır böleyim. çabuk yorulma bende de var ama hiç başlamıyorum ki işe, :(

iş de başlıyor artık. hiç gidesim yok işe :(

Back
X