Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım berbat bir şey aslında TEMBEL-lik
1 gün önceden kendıne randevu verip tutamıyorsun resmenyarın,, yarın,, derken hayat geçiyor.
kızlar bunun ismi
TEMBEL-lik ...aynısı bende, sevgılımde, arkadaşlarımda var.
ve bu bulaşıcı bir şey![]()
Sebze yemeklerini bol etli yapın herkes mutlu olsun :))
)Tek değilmişim diye sevinsemmi hasta olduğum için üzülsemmi bilemedim
Bi adı da yumurta kapıda sendromuTürk insanı özelliği derler doğru galiba
![]()
Tek değilmişim diye sevinsemmi hasta olduğum için üzülsemmi bilemedim
Bi adı da yumurta kapıda sendromuTürk insanı özelliği derler doğru galiba
![]()
üzülmeliyiz bence...
hiç bir şeyini ertelemeyen insanlara imreniyorum,, iş dışında ciddi anlamda tembelim.![]()
ertelememek bu işin özü zaten de o ertelememeyi becerebilmek önemli
bende çok imreniyorum. öle olmayı çok isterdim.
Yalnız değilsin canım bak aşağıda tüm tembellerin ismi yazıyor.hepsi topiğe doluştu.:125:
gülüyoruz ama, ciddi anlamda bitmişiz bence![]()
üzülmeliyiz bence...
hiç bir şeyini ertelemeyen insanlara imreniyorum,, iş dışında ciddi anlamda tembelim.![]()
merhaba bende aynı durumdayım ama işler için çok çaba göstermesemde 12:30-13:00 kalkıyorum yaşadığımız yerde kimsemiz yok sıkıntıdan sürekli uyuyorum kalkarn kalkmaz yatağımı düzeltip bir yüzümü yıkayıp yemek yapıyorum sonra 17:00 kadar eşimi bekliyip öyle bir öğün yiyip günü öldürüyorum malesef oturduğumuz yer küçük hiçbir aktivite ortamı yok bol bol uyku![]()
aynen ya bi saniye bile beklemeyen bi arkadaşm vardı imrenirdim.. abartısız 5 ay kalsa yapacağı işe tedirgin olur acele ederdi![]()
arkadaş yanlız değilin bak tembeller burda diye birşey yazmış burda tembel olan lar değil arkadaşımıza yardım için geldim şahsım adına![]()
canım haytta en korkman gerek şeydir ertelemek çünkü gerçketen belli yerden sonraz oyle orturdugun yerde kalıyorsun. ben hiç abrtmıyorum kendimi bildim bileli kalkar kahvaltı felan. sonra toz alırım paspas ortalıgı toparlarım banyo vc hergun mutlakak yıkanır .. yemek vaktı yemegımı yaparım akşam yenir herşey geceden bulaşıklarımı yıkar yerleştrir kumandayı bıle yerıne koyar her tarafı yerleştririm sabah miss gibi uyanmak için düşünsene mis gibi derli toplu ohh kalk kahvaltını yap1 saat keyif çayı iç nasılsa işin yok![]()
öle gerçekten. zaman kadar kıymetli bişi yok aslında. bu arada burçları merak ettim