canım sen gene yatağını falan topluyormuşun. ben yataktan çıkmıyorum. karnımı doyurmaya üşeniyorum![]()
vallaha ozman sen tembel alışkanlık edinmişisn bebek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen gene yatağını falan topluyormuşun. ben yataktan çıkmıyorum. karnımı doyurmaya üşeniyorum![]()
sana da imrendim şimdi![]()
güne uyanırken '' bugün plates yapıcam '' diye uyanıyorum
topu alalı 2 ay olcak neredeyse ,, bir kere üzerinde tepındım sadece![]()
Aynı dert bende de mevcut. Okulun açılmasına işe başlamaya bağladım ama tatilde de böyleydim
![]()
Ben de her gece yatmadan önce kendime ve eşime ''yarın koşu bandında yürüyüşe başlayacağım,en az yarım saat'' diyorum. Tam 3 aydır o bantın üzüerine çıkmış değilim.![]()
bende terazi![]()
bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)
bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)
eşim terazi. o da tembel. eşim falan çalışkan olaydı bari , ondan şevk gelirdi. ama yok. o iyice tembel yaptı beni. annem en azından zorluyordu.
sana da imrendim şimdi![]()
vallaha ozman sen tembel alışkanlık edinmişisn bebekÇünkü yataktan çıkmıyrsa bi Kadın ya deprosyondadır Ya hayatı boşlamıştır
![]()
bende kiminle telde konuşsam, işim var dıyorum![]()
merhaba bende aynı durumdayım ama işler için çok çaba göstermesemde 12:30-13:00 kalkıyorum yaşadığımız yerde kimsemiz yok sıkıntıdan sürekli uyuyorum kalkarn kalkmaz yatağımı düzeltip bir yüzümü yıkayıp yemek yapıyorum sonra 17:00 kadar eşimi bekliyip öyle bir öğün yiyip günü öldürüyorum malesef oturduğumuz yer küçük hiçbir aktivite ortamı yok bol bol uyku![]()
valla ,,yengeçle terazı bır araya gelınce
tembellik denızı oluştururlar
onu cok ıyı bılıyorum![]()
ben aslanım. eşim terazi. ikimizinde yükseleni yengeç . çocuğumuzun halini düşünemiyorum :)