Neden hiç birşey yapamıyorum :(

bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)

Aynı dert bende de mevcut. Okulun açılmasına işe başlamaya bağladım ama tatilde de böyleydim :1:

güne uyanırken '' bugün plates yapıcam '' diye uyanıyorum
topu alalı 2 ay olcak neredeyse ,, bir kere üzerinde tepındım sadece:52::52::52::52:

:1:

Ben de her gece yatmadan önce kendime ve eşime ''yarın koşu bandında yürüyüşe başlayacağım,en az yarım saat'' diyorum. Tam 3 aydır o bantın üzüerine çıkmış değilim.:1:

Aynı dert bende de mevcut. Okulun açılmasına işe başlamaya bağladım ama tatilde de böyleydim :1:

:1:

Ben de her gece yatmadan önce kendime ve eşime ''yarın koşu bandında yürüyüşe başlayacağım,en az yarım saat'' diyorum. Tam 3 aydır o bantın üzüerine çıkmış değilim.:1:

:52::52::52::52::52::52:

bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)

bende kiminle telde konuşsam, işim var dıyorum :52::52::52:

bende anneme öle inkarlar falan ediorum :) yada yapmadığım işler için yaptım diyorum :)

sana da imrendim şimdi :52::52:

bebğim aslında kaıdnın doğasında var iş yapmakta uyandırmak lazım o uyuyan doğayı:52: plates spor felan şahibeli birşey bende bazen sallıyrum üşeniyorum ama İş yapak başka bişey Kendi evini tertemiz bulmak oturmak harika bir duygu:27::27::27::27::27: ben yemekte sorun yaşıyorum kımse bişey istemezse ben kendim için yemek yapmam iki tost yaparım yerim :32:

merhaba bende aynı durumdayım ama işler için çok çaba göstermesemde 12:30-13:00 kalkıyorum yaşadığımız yerde kimsemiz yok sıkıntıdan sürekli uyuyorum kalkarn kalkmaz yatağımı düzeltip bir yüzümü yıkayıp yemek yapıyorum sonra 17:00 kadar eşimi bekliyip öyle bir öğün yiyip günü öldürüyorum malesef oturduğumuz yer küçük hiçbir aktivite ortamı yok bol bol uyku :(

bende aynen 12 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorum sonra laptopu acıp bi bakayım sonra rahat rahat ıs yaparım dıyorum ama o bu şu derken aksam oluyor esım gelmeden yemegi hazırlıyorum bulasık bazen gece 12ye kadar duruyor:37: sonra kendıme sinir oluyorum bi kac gün tertemiz duruyorum esim hah şöyle diyor ama sonra gene aynı erteleme.... bizim sorunumuz eve gelen misafir komsu neyim olmaması kimseye laf vermemek icin ev tertemiz olurdu:28: diye düsünüyorum. cünkü eve biri gelecek olsa ev pırıl pırıl oluyo bi anda. ama genelde gelen giden yok. cogu zaman kim görecekki temizlik yapıyorum diyorum eşim kızıyor kızması iyi oldu onun icin yapıyorum artık bi sebebim var hic olmazsa :53:

annem hep şunu derdi ''bilsey mişsin dünyada iş var, gelmek istemez mişsin '' :52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X