Neden hic mesaj atmiyor, aramiyor?

Tamam ayrılıcam kafaya koydum. Ama saglam bir mesajla ayrılmak istiyorum neler soyleyebilirim yardimci olur musunuz?

gel canım gel aynı benim konu..zaten bu konu hakkındada yazmıştım daha önce. 2 aydan sonra geri döndü diye..şimdide ilgisiz değil mesaj atmaz falan ama ben çaldırınca arar vs..
dün dayanamadım olmuyo böle dedim telde konuştum kendisiyle..hiçbişi diyemedi..peşimden barışmak için okadar dil döktü..ama hiç üzülmüyorum.zaten beni mutlu edemeyen ilgi gösteremeyen birini düşünmem bile..direk basarım tekmeyi..

şunu hiç unutma gerçekten giden kadın sessiz gider. onun canını okumak istiyorsun sadece yüzleştirmeye çalışmak hala gerçekten gitmek istemiyorsun istesen sessizce giderdin zaten

Bencede boşluktayken dönmüş sana.. Erkeklerinde her seviyorum ölüyorum bitiyorum laflarına inanma.. İşine geldikleri zaman peşindede koşarlar serenatlarda yaparlar..:36:

duygusala bağlamayın kızlar..onlar ne haltlar karıştırıyo acaba onları düşünün..değermii,hiçbirine değmez ..

gel canım gel aynı benim konu..zaten bu konu hakkındada yazmıştım daha önce. 2 aydan sonra geri döndü diye..şimdide ilgisiz değil mesaj atmaz falan ama ben çaldırınca arar vs..
dün dayanamadım olmuyo böle dedim telde konuştum kendisiyle..hiçbişi diyemedi..peşimden barışmak için okadar dil döktü..ama hiç üzülmüyorum.zaten beni mutlu edemeyen ilgi gösteremeyen birini düşünmem bile..direk basarım tekmeyi..

keske benim icin de bu kadar kolay olsa..

Back
X