- Konu Sahibi naneli_limon
Sevgili halkımın öğretmene ne kadar kini varmış ki bu konuda kustunuz bütün zehrinizi.
Kadın hamileyim duygularım karışık diyor. Belli ki bilerek yapmamış. Zaten pişman da olmuş yaptığına.
Ben burada bu davranışı savunmuyorum ama sıkıntı sonucu istemeden olduğu muhakkak. Ayrıca arkadaşlar evde bir tane çocuğunuzla baş edemezken siz bizler sınıfta 30'u 40'ıyla birden baş ediyoruz. Ki ben bu meslektaşımı gene de sabırlı buldum. Bunca strese rağmen gene iyi toparlamış kendisini.
Hem bu ülkede öğrencisi tarafından bıçaklanan, veli tarafından yumruklanan öğretmenler var. Onlar neden görülmüyor? Neden veliler de biraz medenileşemiyor? sorunları konuşarak çözmek yerine hemen asma kesme yoluna gidiliyor?
Sevgili halkım böyle yapmaya devam ettikçe eğitimin de gideceği yer bellidir.
Saygılarımla.
Ailelerde hata yok denilmedi okuduğum kadarıyla... Ağaç yaşken eğilirmiş çocuk 1.sınıfta alt tarafı ödevini yapmadı diye idol gördüğü öğretmenden tokat yerse liseye geldiğinde o da öğretmene tokat atar. Ailede böyle yetiştiyse durum yine aynıdır.
Ama sizler öğretmen olarak tokata pişman olmuş, hem hamile, sizler bir çocuğa bakamazken vs diye açıklama getirebiliyorsanız biz ne desek haksızız zaten.
Doktorlarda da aynı durum var gidiyorsun onlara göre "onlara muhtaçsın ya" bir dövmedikleri kalıyor yönetime şikayet ediyorsun "tüm gün hastalarla uğraştı mazur görün" deniliyor. Görmüyorum, görmiycem de.
Burda niye biz bunları yazıyoruz diye darılmaca oluyor ozaman, bizler de sinirlendik, zaten de bunalmıştık, çocuğumuzda var. Ee normal ozaman...
saygılarımla...