neden içim açıyor hala neden onun kadar rahat olamıyorum...ağlıyorum

Sanırım sizlerden farkım boşanmadan önceki dönemde sizin şu anda yaşadıklarınızı atlatmış olmam. Haketmedim diyerek dibe vurma dönemleri, hatayı kendimde aradığım zamanlar, öfke patlamaları. Yaklaşık 1-1,5 yılımı aldı. Birlikte geçirilen sürenin 20 yıl olduğunu ve bunun 18 yılının nerdeyse mükemmel düşünürsek kolay atlattığımı da söyleyebilirim.

Boşandıktan bir hafta sonra oğlumla tatile gittim. Bu dönemi atlatmamda yardımcı olacak çok kadın vardı etrafımda. Çoğu boşanmış, eşiyle ayrı yaşayan ya da sorunları olan. Konuşmaktan hiç kaçınmadım. Tabii güvendiğim dostum dediğim insanlarla. Kendimi eve kapatmadım. Gezdim, yeni dostlar edindim. Ailemle ve oğlumla çok eğlenceli zamanlar geçirdim. Ben hayattan tat aldıkça aklıma eski mutlu zamanlar gelmez oldu. Aksine ağladığım, acı çektiğim 1-1,5 yılı anımsıyorum. Benden çalınan o zamanı düşünüp üzülüyorum.Sadece anne babasıyla birlikte sinemaya giden, alış veriş yapan, gezen çocukları gördüğümde içim buruluyor. Benim oğlum bunu haketmiyor muydu diyorum.
İşime daha çok zaman ayırıyorum. Kendime bakıyorum. Maddi bir sıkıntım yok çok şükür. Huzurluyum. Üstelik henüz öyle bir beklentim, niyetim olmadığı halde birileri çıkıyor karşıma.

Bir kaç aylık evlilikten sonra ayrılanlardan farkım benim evliliğim tükenmişti.
5aylık bir evlilik sonrasında tükenense sadece hayallerdir ve bu gencecik bir kadın için çok daha yıpratıcı olabilir. Lütfen kendinizi hayata kapatmayın. Umudunuzu yitirmeyin. Gerekirse psikologlardan, psikyatristlerden yardım alın. Depresyon, melankoli hayatınızın en güzel yıllarını çalmasın sizden. Üstlik bu saçma sapan adamlar yüzünden.
yazı çok açıklayıcı

neden biliyo musun insanın başka bir insandan vazgeçmesi sorun değil hayallerinden vazgeçmesi çok yoruyor. çünkü son dediklerimizin acısı daha çok acıtıyor.. mesele ondan ya da başkasından vazgeçmek değil bizim acımız şuan kendimizden vazgeçiyor olmanın verdiği acı... hep mantıklıyızdır işimize geleni alır yapar eder halleder bi kenara koyarız ama mesele gönül işine gelince aklından çıkan bin bir yola rağmen kalbinin sana gösterdiği bir tek yol vardır.. ben kendi adıma şuan boyun hizasındayım ne kalbimin tek yolunu dinleyip gidebiliyorum ne de boynun üstüne çıkıp mantığın bin bir yoluna sapabiliyorum... benim çaresizliğimde bu..
canımız yanıyor yaşadıklarımız acıtıyor ama şükretmek bir noktada güzel. düşünün sağlığınız yerinde olmasaydı aklı dengeniz yerinde olmasaydı bu acıları yaşamayı bırak bu acıyı yaşayanları göremez duyamaz olsaydık bu daha büyük bir acı verecekti.. ben kendi adıma sabır diyorum çünkü en güzel erdemdir...

çiğdemcim yorumun çok güzel..bende boşanmak üzereyim.gerçekten çok zor bir dönemden geçiliyomuş..sabır sabır...ama öfkemi hayal kırıklıklarımı yüzüne haykıramadan ayrılmak yok mu işte..benim en çok içimi acıtan bu..

yaren sizin ayrılma nedeniniz nedir? çok zor oluyor arkadaşım ya seviyorum derken bişeyleri mantığa sığdırmaya çalışmak çok zor oluyor ...

elbette zordur cnm henüz çok taze bi durum o yüzden şu anki üzüntün normal ama yürümüyordu ki bu evlilik sizde bitirdiniz.hayatına nasıl yön vereceğini ve bundan sonra neler yapacağını düşünmeye çalış bence..

neden biliyo musun insanın başka bir insandan vazgeçmesi sorun değil hayallerinden vazgeçmesi çok yoruyor. çünkü son dediklerimizin acısı daha çok acıtıyor.. mesele ondan ya da başkasından vazgeçmek değil bizim acımız şuan kendimizden vazgeçiyor olmanın verdiği acı... hep mantıklıyızdır işimize geleni alır yapar eder halleder bi kenara koyarız ama mesele gönül işine gelince aklından çıkan bin bir yola rağmen kalbinin sana gösterdiği bir tek yol vardır.. ben kendi adıma şuan boyun hizasındayım ne kalbimin tek yolunu dinleyip gidebiliyorum ne de boynun üstüne çıkıp mantığın bin bir yoluna sapabiliyorum... benim çaresizliğimde bu..
canımız yanıyor yaşadıklarımız acıtıyor ama şükretmek bir noktada güzel. düşünün sağlığınız yerinde olmasaydı aklı dengeniz yerinde olmasaydı bu acıları yaşamayı bırak bu acıyı yaşayanları göremez duyamaz olsaydık bu daha büyük bir acı verecekti.. ben kendi adıma sabır diyorum çünkü en güzel erdemdir...

kesinlikle haklısın.ondan değilde hayallerimnden vazgeçmek bana en çok zor gelen...

yaren sizin ayrılma nedeniniz nedir? çok zor oluyor arkadaşım ya seviyorum derken bişeyleri mantığa sığdırmaya çalışmak çok zor oluyor ...

canım ayrılma sebebimiz dengesiz davranışlar cevap veremediği konularda çekip annesinin evine gider..bi çok kere affettim ama artık sabrım tükendi..ayrıldıktan sonrada çok çirkin şeyler yaptığını öğrendim..onunla ilgilide konu açmıştım..3.sayfada sanırım..

Tatlım gececek bitecek bunlar yasaman gereken süreçler,
Acını cabuk yaşa ki hayatından cabuk söküp atasın
Ben 4 yıllık bir evliliği noktaladım 7 ay oldu.
Boşanma kararı verene kadar çok acı cektım ama Allah a şükür ki boşandıktan snr tek damla yaş akmadı gözümden bu da bana yasattigı kotuluklerın sonucunda oldu sanırım...

Ben de eşimin hep ıyı onlerını düşünürdüm birdaha mutlu olamayacagım ondan baskası olmayacak sanırdım ama bu düşünceler de gececek
şimdi harcadıgım 4 seneye yanıyorum

sen sanslısın bak 5 ay gbi kısa bır sürede anlamıssın yanlış bır secım oldugunu.
atlatman daha kolay olucak

kesinlikle haklısın.ondan değilde hayallerimnden vazgeçmek bana en çok zor gelen...

yaşın kaç merak ettim,,,daha önune ne hayaller cıkıcak ne ınsanlar cıkıcak

seni üzen kişi için acı cekmemelısın

silkelen ve kendıne gel lütfen

hayata 1 kere gelıyoruz ve yaslanacagımız ınsan bizi mutlu edecek ınsan olmalı

bıraz mantıklı bakmaya calıs ,,,insanlar ne acılar cekıyor ne ayrılıklar yasıyor ne acılara katlanılıyor

5 aylık bır evlılık zor değil canım ınan bana gececek bitecek ve üzüldüğün günlere yanıcaksın

yaşın kaç merak ettim,,,daha önune ne hayaller cıkıcak ne ınsanlar cıkıcak

seni üzen kişi için acı cekmemelısın

silkelen ve kendıne gel lütfen

hayata 1 kere gelıyoruz ve yaslanacagımız ınsan bizi mutlu edecek ınsan olmalı

bıraz mantıklı bakmaya calıs ,,,insanlar ne acılar cekıyor ne ayrılıklar yasıyor ne acılara katlanılıyor

5 aylık bır evlılık zor değil canım ınan bana gececek bitecek ve üzüldüğün günlere yanıcaksın

inşallah geçer.25 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum.benim ilk ayrılığım belki o yüzden çok içim acıyor.

inşallah geçer.25 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum.benim ilk ayrılığım belki o yüzden çok içim acıyor.

Gececek canım,
Benim de ilk ayrılıgımdı .
Ve ben 30 yasındayım sen benden 5 sene daha ondesın daha sanslısın,,karamsar olma lutfen
yeni ugraslar edın,kendını eve kapama,

aynı yaştayız arkadaşım :( sen evliliği yaşamışsın bak ben düğünüme iki gün kala ayrıldık ve 6 ay geçti hala ne barıştık ne resmi nikahı bitirmek için bişey yapabiliyoruz...bitirmek diyorum çünkü şuan içinde bulunduğum ruh hali ile boşanma sözcüğü bana çok çirkin çok soğuk geliyor.. insanlar sevgisi biter paylaşamaz duruma gelir yılları eskitir evliliğini bitirebilir anlarsın ama yaşamadan ya da çok taze iken çirkinleştirmek canını yakar insanın.. insanlara boşa gitsin yenisini bulursun demek çok kolay mesele yenisini bulmak değilki istedikten sonra ilişkileri çok çabuk tüketebilecek varlıklarız, insanız en nihayetinde.. ve yine insan olduğumuz için bizi yaşatan diğer canlılardan farklı kılan düşüncelerimiz, bağlılıklarımız, davranışlarımız var. sen nihayetinde bundan 5-6 ay öncesinde bugün bunları yaşayacağını bilemezdin ki o zaman sana mutluluk veren şeyleri nasıl kabullenip sineye çekebiliyorsan bugünde canını yakan şeyleri aynı sahiplenme ile göğüsleyebilmelisin.. canın yanıyor, canım yanıyor, canımız yanıyor...
anlatamadıklarını anlarım, benim yazamadıklarımı anlarsın.. Ama demekki doğruyu bulmak için bunları yaşamamız gerekiyor. Unutma olur mu; Yaradan kullarına kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.. Belki anlamsız gelir şuan isyan edersin ama bende çok zor zamanlar geçiriyorum kendimi bi tek bununla avutabiliyorum akşam yatağa yattığımda ya da gün içinde anlamsızca sıkınlıp bunalım yaptığımda Ey kurban olduğum sen sabrımı koru derim. Sonra demiştimya ilk mesajımda sağlığım yerinde olmasaydı bu yaşadıklarımın hiç bir anlamı olmayacaktı diye şükrederim...
Şuan herkese bu kız pollayanacılık oynuyor hayat bu kadar vefalı değil diyordur ama çirkin olan herşeyi tükettim zaten kendimden başka kaybedecek bişeyim yok.. onun için bugün ne yaşarsak yaşayalım kendimizde en güzel olanı kaybetmemek için fedakarlık yapalım. Eğer olmuyorsada bak o zaman yaşadıkların hafifleyecek çünkü ben elimden geleni yaptım diyeceksin, diyeceğiz...

Allah yardımcımız olsun ...

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Kader kısmet böyleymiş demek ki.
Ama şunları düşün;
-Demekki bu insan senin tanıdığın gibi biri değilmiş.
-İlerde çok farklı ve ağır şeyler yaşayacaktın.
-Henüz çocuğun yok.
-Yaşın daha 25
-vee hala kızsın :34:

Yani senin şu an bekar bir genç kızdan farkın yok.
Onu aklından çıkaramazsın ama sadece kötü şeyleri düşün.
Bir kağıda sana yaptıklarını ve seni nasıl üzdüğünü yaz.Bütün kötü özelliklerini yaz ve bunları hakedecek ne yaptım diye sor kendine.

Kötü bir rüya görüp uyanmış farzet kendini.Bak en azından sadece kendini düşünüyorsun şimdi.
Ya bir de bebeğin olsaydı??

Ben 5 yıl konuşup evlenmiş ve evliliğinin 10. yılında ayrılmış biri olarak söylüyorum üzülmeyin. Hiçbir erkek için değmez.. Ben aldatıldım, kandırıldım hemde evliliğimin 2. yılında. Hiç birşey anlamadım. Eşim o kadar usta bir oyuncuydu ki hiç inanmadım böyle bişey yaptığına. Bana acı gelen de aldatmasından çok beni enayi gibi yıllarca kandırması oldu. 2. yılda bebeğim oldu. öğrendiğimde 8 yıl geçmişti. İnanamadım çok ağladım, benim eşim yapmaz iftira dedim.. Çünkü ben mükemmeldim. Hiç bir sorunumuz kavgamız olmamıştı. Herkesin imrenerek baktığı bir evliliğimiz vardı. Yada ben öyle zannediyordum.Öğrendiğimde bile hiç kavga etmedim. İçime attım 10-15 kilo verdim. Kendime yediremediğim içinde kimseye söyleyemedim. Kızım vardı ona nasıl yapardım bunu. neyse uzatmayayım. Ayrılmam çok zor oldu. Ama öğrendiğim gün yapmadığım için çok pişmanım. Ayrıldığım için değil ona değer verdiğim ve ayrılma sürecini bu kadar uzattığım için pişmanım. Hayat devam ediyor ve inanırmısınız sanki ben o 10 yılı hiç yaşamadım. Aklıma bile gelmiyor. 2. evliliğimi yaptım. şükür iyiyim şimdi. Ama kimseye hakettiğinden fazla değer vermiyorum.[/B]

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Kader kısmet böyleymiş demek ki.
Ama şunları düşün;
-Demekki bu insan senin tanıdığın gibi biri değilmiş.
-İlerde çok farklı ve ağır şeyler yaşayacaktın.
-Henüz çocuğun yok.
-Yaşın daha 25
-vee hala kızsın :34:

Yani senin şu an bekar bir genç kızdan farkın yok.
Onu aklından çıkaramazsın ama sadece kötü şeyleri düşün.
Bir kağıda sana yaptıklarını ve seni nasıl üzdüğünü yaz.Bütün kötü özelliklerini yaz ve bunları hakedecek ne yaptım diye sor kendine.

Kötü bir rüya görüp uyanmış farzet kendini.Bak en azından sadece kendini düşünüyorsun şimdi.
Ya bir de bebeğin olsaydı??

haklısınız sadece kendim var düşünmem gereken.kendime çok kızıyorum neden hep iyi yönlerini düşünüyorum diye halkbuki yaşayamadığım evliliği düşünsem daha iyi olacak.hala hayal peşinde olduğum için üzülüyorum.hala kısa sürede bitti belki daha iyi olacaktı düşüncesi beni üzüyor ama hiç şu aklıma gelmiyor olsaydı 2 ay önce olurdu olmadı şimdi nasıl olacakki

aklında ne var peki

aklımda artık ona yer yok.2 ay önce boşanmadan döndük tavizler verdim.o ne yaptı beni şımarttığını söyledi.soğuduğunu söyledi.artık unutmalıyım aynı okuldayız yan dairemde kalıyor zor oluyor unutmak ama unutmalıyım.

Back
X