Neden insan gibi tartışılamıyor?

Biraz önceki konuda şu dikkatimi çekti... Bayan memurda dövmenin engel olup olmayacağını sormuş, soruyla alakalı olmayan bir çok yorum yapılmış ,ama bir tek günah diyen bayan terslenmiş. O da şimdiki konu sahibi... O teslemeyi okuduktan sonra konunun devamını getirmedim zaten... ee sonradan ne yazıldı bilmiyorum ama o kısımda bayan terslenmemeliydi, diğerlerine "dikkat edicem bunu da düşünücem" derken , bu arkadaşa "günah mı değilmi diye sormadım" diye çıkışılmamalıydı... Objektif yorumumdur...

Ne garip?
Önceki konuda tartışma ortamından kaçıp,kendimce orada meydana gelen olaydan yola çıkarak ama kimsenin adını vermeden burda yeni bir başlık açtım.
Sıkıntı yaşanılan konu daha sakince konuşulsun,yeni taze öneriler gelsin ve farklı bir bakış kazanalım diye.
Ve özellikle gerginlik yaşadığım kişileri engelledim ki burda da atışma olmasın konu uzayıp dağılmasın diye.
Ama orda ne kadar hırsını alamamış varsa buraya doluştu ve bu konuyu da sulandırdı.
Ne kadar ağız dalaşı meraklısısınız.Sizin yazdıklarını görmeyip,yanıt vermediğime göre neden benim konumda ihtirasla yazmaya ve sataşmaya devam ediyorsunuz ki?
Amacınız ne?

birisi yazarken noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmıyorsa onun okudugu üniversiteden şüphe duyarım, günde 2 kitap okudugundan da... çünkü bu ayrı bir refleks, ödev, makale yazanlar bilir...

cümle başındaki harfi büyük yazmayı örnek vereceksin belki ama ikisi farklı şeyler... benim bahsettigim tastamam bu işin turnusolü :37:

Yanlış maalesef:)

Konu sahibi pc kullnılmayan dönemde mezun olmuş olabilir.
Olabilir değil öyle zaten :)

Hem ben senden herkese zıtlık olsun diye konu sahibini savunmanı beklerdim.
Değişiyorsun mervecik hadi hayırlısı:)

Neden cevap verip konuyu ustte tutuyosunuZ ki birakin konu düşsün.. 😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz önceki konuda şu dikkatimi çekti... Bayan memurda dövmenin engel olup olmayacağını sormuş, soruyla alakalı olmayan bir çok yorum yapılmış ,ama bir tek günah diyen bayan terslenmiş. O da şimdiki konu sahibi... O teslemeyi okuduktan sonra konunun devamını getirmedim zaten... ee sonradan ne yazıldı bilmiyorum ama o kısımda bayan terslenmemeliydi, diğerlerine "dikkat edicem bunu da düşünücem" derken , bu arkadaşa "günah mı değilmi diye sormadım" diye çıkışılmamalıydı... Objektif yorumumdur...
Teşekkür ederim.Beni anladığınız için.İnanın içimde hiçbir art niyet olmadan yazmıştım ve bir büyüğü olarak belki bunu duymamıştır ve belki bu konuda hassastır yaptırdıktan sonra öğrenirse sildirmek zor olur diye düşünerek.
Burda sorulara o kadar alakasız yanıtlar geliyor ama işte bu sefer kabak bana patladı.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Hadi hanımlar, dükkanı kapıyoruz, çabuk çıkın içerde kalan olmasın...

Back
X